Soru Buraya ne takılıyor?

mucahitsari2007

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Bilgisayar kasamın üzerindeki M2 yazan yere ne takılıyor?

Ekli dosyalar

• IMG-20211231-WA0000.jpg
    IMG-20211231-WA0000.jpg
    52 KB · Görüntüleme: 99
Reaksiyon puanı
16,128
m2 diye sony'e ait hafıza kartı var sony kamerala özel.

iyi biri

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
Cevaplarınız doğru bunlara itirazım yok olmazda, ancak bir çok kişinin adeta hırsla yüklenmesi hoş bir durum olmadı. Elbette öyledir ama cevapsız bıraktığınız konuya ben fazla düşünmeden cevap verdim diye mi bu kadar alakadar oldunuz? Bu arada hatalı cevabımı kabul ediyorum çünkü ben eski bir bilgisayar kullanıcısı ve teknisyenim ve hayat tecrübemde var yaşım bir çoğunuzdan büyüktür 50.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Her başlıkta karşıma çıkıyor. Alakasız cevaplarıyla tanınacak arkadaş yakında :D
Benim böyle bir sorunum olmaz.

berkunal

Asistan
Reaksiyon puanı
61
Cevaplarınız doğru bunlara itirazım yok olmazda, ancak bir çok kişinin adeta hırsla yüklenmesi hoş bir durum olmadı. Elbette öyledir ama cevapsız bıraktığınız konuya ben fazla düşünmeden cevap verdim diye mi bu kadar alakadar oldunuz? Bu arada hatalı cevabımı kabul ediyorum çünkü ben eski bir bilgisayar kullanıcısı ve teknisyenim ve hayat tecrübemde var yaşım bir çoğunuzdan büyüktür 50.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benim böyle bir sorunum olmaz.
Yaşınızla veya işinizle alakalı bir durum yok. Yardımcı olmak isteniyorsa, bu konuda bilgi sahibi değilseniz araştırma yapılması gereklidir. Tam soruyu veya ekte olan görseli incelemeden cevap vermiş olmanız.

iyi biri

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
Yaşınızla veya işinizle alakalı bir durum yok. Yardımcı olmak isteniyorsa, bu konuda bilgi sahibi değilseniz araştırma yapılması gereklidir. Tam soruyu veya ekte olan görseli incelemeden cevap vermiş olmanız.
Merak etmeyin yeterli donanımım vardır eksik olanı da bulurum gerekirse paylaşırım, ilginize teşekkür ederim.

walledia

Profesör
Reaksiyon puanı
6,929
Dünden beri her konuya mesaj sayısını artırmak için olur olmaz yazıyorsunuz. Orası M.2 SSD yuvası olabilir mi?

Konu sahibinde cevap: Sony ve Sandisk vs.nin hafıza kartları takılıyor. SSD ile alakalı değil kısaca.
SSD yuva girişi anakart üzerinde olur. Hafıza kartı girişi arkadaşın attığı görsel.
Selam,

Mesaj ile arkadaşı uyarmak yerine sadece raporlamayı yaparsak konuyu kirletmeyip, sabote etmemiş oluruz. Zaten gerekli uyarıyı da yaptım.

İyi forumlar.