mucahitsari2007
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 4
M.2 SSD disk takılır.
SSD yuva girişi anakart üzerinde olur. Hafıza kartı girişi arkadaşın attığı görsel.M.2 SSD disk takılır.
Bak buraya da boş post atmış.M.2 SSD disk takılır.
Her başlıkta karşıma çıkıyor. Alakasız cevaplarıyla tanınacak arkadaş yakındaBak buraya da boş post atmış.
Benim böyle bir sorunum olmaz.Her başlıkta karşıma çıkıyor. Alakasız cevaplarıyla tanınacak arkadaş yakında![]()
Yaşınızla veya işinizle alakalı bir durum yok. Yardımcı olmak isteniyorsa, bu konuda bilgi sahibi değilseniz araştırma yapılması gereklidir. Tam soruyu veya ekte olan görseli incelemeden cevap vermiş olmanız.Cevaplarınız doğru bunlara itirazım yok olmazda, ancak bir çok kişinin adeta hırsla yüklenmesi hoş bir durum olmadı. Elbette öyledir ama cevapsız bıraktığınız konuya ben fazla düşünmeden cevap verdim diye mi bu kadar alakadar oldunuz? Bu arada hatalı cevabımı kabul ediyorum çünkü ben eski bir bilgisayar kullanıcısı ve teknisyenim ve hayat tecrübemde var yaşım bir çoğunuzdan büyüktür 50.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Benim böyle bir sorunum olmaz.
Merak etmeyin yeterli donanımım vardır eksik olanı da bulurum gerekirse paylaşırım, ilginize teşekkür ederim.Yaşınızla veya işinizle alakalı bir durum yok. Yardımcı olmak isteniyorsa, bu konuda bilgi sahibi değilseniz araştırma yapılması gereklidir. Tam soruyu veya ekte olan görseli incelemeden cevap vermiş olmanız.
m2 ssd alıcam tavsiyeleriniz nelerdir ? eski m2cilerdensiniz galiba, ileri düzey bilgisayar kullanıcısı ve teknisyeni olduğunuz için sizden tavsiye almak istedim.M.2 SSD disk takılır.
Dünden beri her konuya mesaj sayısını artırmak için olur olmaz yazıyorsunuz. Orası M.2 SSD yuvası olabilir mi?
Konu sahibinde cevap: Sony ve Sandisk vs.nin hafıza kartları takılıyor. SSD ile alakalı değil kısaca.
Selam,SSD yuva girişi anakart üzerinde olur. Hafıza kartı girişi arkadaşın attığı görsel.