Buranın Amacı Ne ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ademyasin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ardakaşlar ve moderatörler;

Neden; bi yardım istediğimde cevap verilmiyor,
Neden; bi yardım istediğimde konu hakkında olmayan saçma saçma şeyler söyleniyor,

Peki NEDEN ? ben arkadaşlarıma yardım görmediğim halde, yardım ediyorum ?

NEDEN ?

Lütfen biraz saygı...

Saygılar...

YARDIM ! : http://forum.shiftdelete.net/multim...128623-ses-ve-goruntu-senkronize-olmuyor.html

Bilmemek ayıp değil, öğrenmemek ayıp...

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
İnsanlar bilmedikleri bir şeye nasıl cevap verebilirler? Bilen biri konuyu görmediği için cevap alamamışsındır. Saygıdan bahsederken sen biraz saygılı olmaya çalışırsan iyi olur. Burası parayla destek aldığın teknik bir site değil, bir forum.

Reaksiyon puanı
189
herkesin anında müdahale etme şansı olmayabilir veya herkesin bilmediği bir şey sorulmuş olabilir. Doğal olarak biraz sabırlı olup beklemek gerekiyor.

Haksız mıyım?

kaberdey

Profesör
Reaksiyon puanı
87
Link verdiğiniz konuda zaten cevap almışsınız.
Hemen cevap almanızı sağlayan başka çareler var ama oralara üye olurken aylık ücret ödemen gerekiyor.

Burada ise bilenler bilmeyenlere karşılıksız olarak yardımcı olmaya çalışıyor. Sorununuza hemen cevap alamadıysanız beklemeniz yeterlidir. Bilen birisi gördüğünde cevap verekecektir. SDN bir aile gibidir ve kimse bildiğini esirgemez merak etmeyin...

Saygılarımla

KAZUYA

Doçent
Reaksiyon puanı
20
Afedersiniz ! Koyun gibi gudulmeye birilerinin kanatlari altinda yasamaya alismisiz vesselam.
Elimize diken battiginda yandim anam kurtarin diye nara atmak bizim icin aliskanlik olmus.Bilmemek ayip degil tabiki.Elinin altinda google var. Bir kac dakikani ayirip arastirsan sorunun cevabini ogreneceksin.
Ama yok birilerine soracaksin birileri sana cevap verecek. armut pis agzima dus.

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Arkadaşım kusura bakma ama burada kimsenin kimseye yardım etme mecburiyeti yok... İnsanlar ruh hallerine göre bilgisi olduğu konularda içinden gelip yardım eder... Bazense bildiği konu dahi olsa içinden yardım etmek gelmez etmez...

ademyasin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
herkesin anında müdahale etme şansı olmayabilir veya herkesin bilmediği bir şey sorulmuş olabilir. Doğal olarak biraz sabırlı olup beklemek gerekiyor.

Haksız mıyım?

Haklısın ama sadece bu konuyla ilgili bişey demedim genel olarak sürekli takip edıp forumda tartısılan konuları inceliyorum. nerdeyse çogunda var. adam konudan farklı konuları konusuyor... mesela; teknik bir sorunla ilgili bir konu açılmış adam gelmiş davetiye istiyo :s çirkin... sulu espiriler... neyse eyvallah...

---------- saat 23:13 eklendi ---------- önceki mesaj saat 23:08 eklenmişti ----------

Elimize diken battiginda yandim anam kurtarin diye nara atmak bizim icin aliskanlik olmus.

dediğin çok çok dogru... ama ben o insanlardan değilimdir. çünkü bu konuda çok fazla tecrübe edindim ve ağzım yandı bu konuda. zaten paylaşımcı olmasam foruma üye olmazdım ( şahsi fikirlerimdir...)

ayrıca google bakmadıgımı bılemezsın sureklı alltyazılarla ılgılı seyler... cart curt...

SAYGILAR !!...

---------- saat 23:18 eklendi ---------- önceki mesaj saat 23:13 eklenmişti ----------

Arkadaşım kusura bakma ama burada kimsenin kimseye yardım etme mecburiyeti yok... İnsanlar ruh hallerine göre bilgisi olduğu konularda içinden gelip yardım eder... Bazense bildiği konu dahi olsa içinden yardım etmek gelmez etmez...

O insanlardan da Allah razı olsun... arkadaşın dediği gibi " Elimize diken battiginda yandim anam kurtarin diye nara atmak bizim icin aliskanlik olmus " artık. onlarda anlar...

Saygılar...

---------- saat 23:21 eklendi ---------- önceki mesaj saat 23:18 eklenmişti ----------

Link verdiğiniz konuda zaten cevap almışsınız.
Hemen cevap almanızı sağlayan başka çareler var ama oralara üye olurken aylık ücret ödemen gerekiyor.

Burada ise bilenler bilmeyenlere karşılıksız olarak yardımcı olmaya çalışıyor. Sorununuza hemen cevap alamadıysanız beklemeniz yeterlidir. Bilen birisi gördüğünde cevap verekecektir. SDN bir aile gibidir ve kimse bildiğini esirgemez merak etmeyin...

Saygılarımla

insanlar bildiklerini malesef esirgiyorlarmış arkadaşın dediğine göre...

Şükür bu yazıdan sonra cevap aldık...

Saygılar..

onursevim

Profesör
Reaksiyon puanı
62
Ben kıcı kırık bi webcam driverı ararken açtığım bi sitede tam ekran vajina çıktı tek tıkla hemde. Tüm ailem bana bakarken ! Ne yani bu çıktı diye ben araştırma yapmayayım mı ?

Google da belki yüzlerce siteye girdim bi sürü virüs bulaştırdım makineye ama o driverı buldum yüzlerce site arasında
Her sorunun cevabı mutlaka nette var kesinlikle ,aramasını bilirsen. Kimse kimseye yardım etme zorunluluğu yok . Yada sorduğun soruyu bilecekler diyede bi kaide yok.

Buraya konu açarak sitem edeceğine biraz daha araştırma yaparak vakit harca elbet bulursun cevabı.

Reaksiyon puanı
189
Her sorunu çözmenin tek yöntemi yok. Birden fazla biçimde çözüm üretilebilir. O yüzden kişilerin aklına hangisi gelirse ilk onu yazıyorlar. Ayrıca burada sorunun çözümü tamamen sorunu olan kişinin anlatım biçimine bağlı. Düz mantık detay vermeden anlatılan sorunlarda genelde olumlu veya çözüme hızlıca kavuşturan yanıt alamamanız olası...

O yüzden bir konuda yardım isterken kendi anlatım biçiminizi de değerlendirerek ve sorun ile ilgili ne kadar detaylı bilgi verdiğinize bakarak yardım alma sürenizi kendiniz de hesaplayabilirsiniz :)

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Her sorunu çözmenin tek yöntemi yok. Birden fazla biçimde çözüm üretilebilir. O yüzden kişilerin aklına hangisi gelirse ilk onu yazıyorlar. Ayrıca burada sorunun çözümü tamamen sorunu olan kişinin anlatım biçimine bağlı. Düz mantık detay vermeden anlatılan sorunlarda genelde olumlu veya çözüme hızlıca kavuşturan yanıt alamamanız olası...

O yüzden bir konuda yardım isterken kendi anlatım biçiminizi de değerlendirerek ve sorun ile ilgili ne kadar detaylı bilgi verdiğinize bakarak yardım alma sürenizi kendiniz de hesaplayabilirsiniz :)
:thumbup1:

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
İlk önce bir konu açılınca en hızlı cevap sadece ve sadece Shiftdelete'te verilir.

Bunu üye olduğum tüm forumlara kıyaslayarak söylüyorum.Türkiye'de en çok üyesi olan forumtr'de bile bizden daha yavaş cevap veriliyor.Ve onların en bilgilisi bile ne fazla benim seviyemde ancak bu forumdaki birçok üye benim bilgimi katlıyor...

Lütfen bir daha şikayet etme...

Tavsiye=Bu sitede yardım istiyorsan İşletim sistemleri bölümüne konu açmalısın çünkü en çok orda üye dolaşıyor...:D:D

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
Afedersiniz ! Koyun gibi gudulmeye birilerinin kanatlari altinda yasamaya alismisiz vesselam.
Elimize diken battiginda yandim anam kurtarin diye nara atmak bizim icin aliskanlik olmus.Bilmemek ayip degil tabiki.Elinin altinda google var. Bir kac dakikani ayirip arastirsan sorunun cevabini ogreneceksin.
Ama yok birilerine soracaksin birileri sana cevap verecek. armut pis agzima dus.

Madem googleden arayacak çözümü, buraya niye başlık açıyo? Gider googlede arar bulur, bulamazsa da belki başka forumlarda başlık açar. Buradan cevap alacağına başka forumlardan cevap alıp oraya yönelmesi daha mı iyi?

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
KAzuyanın yorumunda mantık hatası var zaten.Google de ara demiş.Ama googleye girilen bilgiler uzaydan geliyor galiba:)

Googlede çıkan bilgiler de forumlarda yazılmış cevaplardan ibaret nihayetinde.

O halde soruyu goggle yerine Foruma sormak işin kaynağından yararlanmaktır.

enrooy

Profesör
Reaksiyon puanı
14

+1:clap:

JJaWaa

Doçent
Reaksiyon puanı
5
İnsanlar bilmedikleri bir şeye nasıl cevap verebilirler? Bilen biri konuyu görmediği için cevap alamamışsındır. Saygıdan bahsederken sen biraz saygılı olmaya çalışırsan iyi olur. Burası parayla destek aldığın teknik bir site değil, bir forum.
ben böyle bir şeye bizzat kendim şahit oldum bir adama usta olduğu konuda yardım istedim adam yardım etmedi ilgilenemem felan mesajları attı ama eminim o kişi üst kademedeki kişilere yardım ediyordur tamam yardım etmek zorunda değil ama burası bir paylaşım yeri ben bu konuda biraz sıkıntılıyım sağolsun rise herşeyime cevap verdi Allah Razı Olsun Ondan
Herkese İyi Forumlar

kayıp kuşak

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Biraz sabır... :) Konunuza cevap verecek kişiler vardır forumda... :)

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Sorunun çözülmüş sonuçta sen ona bak....

Majeste

Profesör
Reaksiyon puanı
21
Öncelikle foruma yazarsın, sonra başlarsın aramaya. Eğer bulursan paylaşırsın forum bilgi kazanır. Bulamıyorsan beklemek yerine bir de yabancı kaynakları araştırabilirsin.

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Ardakaşlar ve moderatörler;

Neden; bi yardım istediğimde cevap verilmiyor,
Neden; bi yardım istediğimde konu hakkında olmayan saçma saçma şeyler söyleniyor,

Peki NEDEN ? ben arkadaşlarıma yardım görmediğim halde, yardım ediyorum ?

NEDEN ?

Az evvel iletilerinizi inceledim.
Forum'dan birileriyle zihinsel iletişime geçmediyseniz şayet, kime ne şekilde yardım ettiğinizi öğrenebilir miyim?

KAZUYA

Doçent
Reaksiyon puanı
20
KAzuyanın yorumunda mantık hatası var zaten.Google de ara demiş.Ama googleye girilen bilgiler uzaydan geliyor galiba:)

Googlede çıkan bilgiler de forumlarda yazılmış cevaplardan ibaret nihayetinde.

O halde soruyu goggle yerine Foruma sormak işin kaynağından yararlanmaktır.

Sevgili dostum Ben iki kilo rakida icsem mantik hatasi yapmam.
Forumda baslik acip bekleyecegine google da arayip hazir indexlenmis olan sitelerde sorusuna cevap bulabilir.

Bence sen Benim mantigimda hata aramayi birak,kendini dogaya felan ada,yoga bile yapabilirsin :)

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Sevgili dostum Ben iki kilo rakida icsem mantik hatasi yapmam.
Forumda baslik acip bekleyecegine google da arayip hazir indexlenmis olan sitelerde sorusuna cevap bulabilir.

Bence sen Benim mantigimda hata aramayi birak,kendini dogaya felan ada,yoga bile yapabilirsin :)

'Buranın Amacı Ne?' şeklinde açılan ve Sdn üyelerinin, bir yardım çağrısına kayıtsız kalmaları durumuna yapılan bir eleştiri için, çözümün başka yerde aranmasını önermek mantık hatası değil de nedir arkadaşım?:)
Sen söyle o vakit.

Pesimistyle!

Profesör
Reaksiyon puanı
50
Bu forum sitesinin amacı.

Biliyorsan Paylaşıcaksın.

Bilmiyorsan Soracaksın.

Sorduğun soruyada istediğin bir cevabı alamadığında da
İşine mi gelmedi o zaman super moderatörlerden uçuş biletini ayıracaksın.
Hesap sorar gibi "Buranın amacı ney"demeye kimsenin hakkı yok.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Arkadaş sorduğu soruyla ilgili cevabını almış. Kendi aranızda daha fazla tartışmamanız için konu kapatılmıştır.

Saygılar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...