''Burak Yılmaz'a hakkımı helal etmiyorum''

Bu konuyu okuyanlar

mazruf

Müdavim
Emektar
Katılım
30 Temmuz 2009
Mesajlar
23,098
Reaksiyon puanı
1,117
Puanları
113
Yaş
40
Galatasaray'ın Mersin İdman Yurdu'nu 3-2 yendiği maçtan sonra konuk ekibin kalecisi Nihat Şahin verilen penaltı ile ilgili konuştu.

arWwxcZET0At200sUxrtD.jpg


Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Galatasaray'a 3-2 mağlup olan Mersin İdmanyurdu'nda genç kaleci Nihat Şahin, karşılaşma sonrasında olay sözler söyledi.

Nihat, "Hak etmediğimiz bir mağlubiyet yaşadık. Çok üzgünüm. Maçın kaderini penaltı pozisyonu belirledi. Bence o pozisyonun uzaktan yakından alakası yok. Ben topa çıkıyorum, tamam topa dokunamıyorum ama Burak bana çarpıyor. Her zamanki gibi kendisini yere atıyor. Bunu bütün Türkiye biliyor. Sabri abi penaltı değil diyor pozisyona. Haklısın Nihat penaltı değil diyor, Burak da arkadan gülüyor. Ben buradan Burak Yılmaz'a hakkımı helal etmiyorum. O pozisyona birisi penaltı desin ben 25 yaşındayım kaleciliği bırakacağım. Yazık ya. Hakkımızı yediler." dedi.

"Hakkımı helal etmiyorum"

Nihat, "Türk Telekom'da oynuyorsun, Galatasaray'a karşı oynuyorsun. Hakem her şeye faul veriyor. Dokunuyor faul veriyor. Biz 5-0 öne geçsek, 6-5 mağlup olurduk. Bence Fırat hocaya yakışmadı böyle düdükler. Ben hakkımı helal etmiyorum." sözlerini sarf etti.

"Melo'ya kesin kırmızı kart"

Melo ve Sneijder'in hakeme küfür ettiklerini ifade eden Nihat, "Hoca bir şey demedi. Herkes çok üzgün. 58. dakikada Melo'nun Güven abiye bir dirseği var. Onu gördüler mi bilmiyorum. Direk kırmızı karttı o pozisyon. Bir de Melo ve Sneijder hakeme çok küfretti. Hakem görmemezlikten geldi. 2 metre yanından küfür ediyordu hakem dönüp bile bakmıyordu. Bizde olsa 3. dakikada 'Topu oyuna hızlı sok Nihat'. Böyle bir şey yok. Emeğimiz çalındı." şeklinde konuştu.


[video=youtube;N9forimfV88]http://www.youtube.com/watch?v=N9forimfV88[/video]

BURAK YILMAZ NİHAT'A CEVAP VERDİ

Kaleci Nihat'ın, penaltı pozisyonu için, "Burak bunu hep yapıyor, sonrada gülüyor" sözlerine cevap veren Burak, "Nihat kardeşime bunları söylemek istemezdim. Burak bunları hep yapıyor demiş. Ben size soruyorum, penaltı değil mi? Gördüğünü söylesin, yakışmadı, ayıp. Nihat kardeşimdir, muhakkak ki sinirli bir şekilde bunu söylemiştir. Bugün aslan gibi oynadık ve kazandık. Gerçekten çok üzüldüm şu anda. Hele gülmek falan... Hatta bir pozisyondan sonra ayağımı uzattım, sarıldık. Keşke böyle şeyler söylemeseydi" dedi.

2. yarıdaki tartışmalı penaltı için de konuşan golcü yıldız, "Bence itmedim, ama hakem öyle gördü abi. 'İtmedim' dedim, hoca bana 'İttin' dedi" ifadelerini kullandı.

 

Aretios

Müdavim
Katılım
13 Kasım 2009
Mesajlar
3,815
Reaksiyon puanı
3
Puanları
38
Nihat kardeşimiz haksız bu sefer Burak kardeşimizde bu kez penaltıyı hak etmiş daha öncekilerin aksine umarım bundan sonra da böyle olur ... Hakkıyla olana lafımız yok ...

bu maçta konuşulması gereken bu melo denen adamın neden kırmızı kart göremediği ben anlamıyorum arkadaş adama ilk sarıyı veriyolar ama adam nedense hıc sarısı yokmuş gibi ona dırsek bunun ayagına basmak hakeme soylemedıgı kalmıyor ama yıne de bu adama bırak dırek kırmızı ıkıncı sarı bıle cıkmıyor ben anlamıyorum ...

bu nedır bı tane karakterlı hakem yok mu arkadas su ulke de ....
 
D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Daha nasil penalti olacak anlamadim ki? Bal gibi de penalti arkadas, adamin önüne atliyorsun topla hicbir alakan yok.
 

bygardenn

Öğrenci
Cezalı
Katılım
28 Eylül 2014
Mesajlar
36
Reaksiyon puanı
0
Puanları
6
Önüne gelen kafasına göre konuşuyor işte. Evet kabul ediyorum Burak bu tarz pozisyonları çok iyi kullanan bir futbolcu ama bu durum için aynı şeyi söylemek biraz güç. %100 penaltı
 

pumperking

Müdavim
Katılım
27 Kasım 2009
Mesajlar
1,213
Reaksiyon puanı
3
Puanları
38
burak yılmaz bu kez nasıl olduysa kendini yere atmadı.topu çekti kaleci ile çarpışıp penaltıyı aldı.buna penaltı verilmeyecek de neye verilecek?
 

SARKAT

Müdavim
Katılım
8 Mayıs 2008
Mesajlar
3,778
Reaksiyon puanı
68
Puanları
48
Bal gibi penaltı. Kaleci topa saçma sapan girmiş. Neyin hakkından bahsediyormuş.
 

Kurt Cobain

Müdavim
Katılım
6 Temmuz 2014
Mesajlar
2,642
Reaksiyon puanı
90
Puanları
48
burak şuana kadar hep kendini yere attın kimse penaltı değil demedi.
Bu sefer gerçekten yere düştün ve kaleci penaltı değil diyor.

Bu şey gibi 3 kere yalan söyleyip 1 kere doğru söylediğindede yalan sanılması gibi.
 
Üst