Burak Yılmaz attı, Jose deftere yazdı!

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
iste004.jpg

Kadir Has Stadı'nda Kayserispor ile Galatasaray arasında oynanan maçı Jose Mourinho da kendisi için ayrılan locada takip etti. Jose, Burak'ın attıiğı ilk golden sonra kaleme kağıda sarıldı...

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Kayserispor ile Galatasaray arasında Kadir Has Stadı'nda oynanan maçı Jose Mourinho da tribünden izledi.

Kayserispor Kulübü tarafından ağırlanan Portekizli teknik adam, maçtan önce Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ile oldukça sıcak bir sohbet gerçekleştirirken; maçın hemen başlamasından sonra kalemi kağıdı elinine aldı ve notlarını yazmaya başladı.
Wesley Sneijder'in golünü tepkisiz kalan Jose Mourinho, Burak Yılmaz'ın attığı müthiş golden sonra ise elindeki deftere bir süre notlar aldı.

Galatasaray forması altında bu sezon harika bir performans sergileyen ve özellikle de Şampiyonlar Ligi'nde de attığı 8 golle de transfer piyasasının aranılan isimlerinden biri haline gelen Burak Yılmaz'ı dikkatle izleyen Jose Mourinho'nun milli futbolcuyu bir süredir yakın markaja aldığı iddia edilmişti.

Kaynak

baaydin

Profesör
Reaksiyon puanı
7
çakma makma ama gelene geçene çak***:)
bende sevmiyorum adamı ama her maç atıyor adam böyle giderse yeni bir Hakan Şükür olabilir ama dahaaaaaaaaaaaaaaa çokkkkkk çalışması lazım

sevmiyorum ve taklitçiliği hoşuma gitmiyo. kendi olamıyor bir türlü ama çok çalıştığı kesin.

sinanakyuz

Asistan
Reaksiyon puanı
0
helal burak türk futbolcusunun iyi olması avrupa da güzel başarılar elde etmesi insanı sevindiriyor acıksası

adammısınız

Asistan
Reaksiyon puanı
0
sevmiyorum ve taklitçiliği hoşuma gitmiyo. kendi olamıyor bir türlü ama çok çalıştığı kesin.

orası öyle biraz taklitçilik var ama ilk geldiği gün ile şimdiki Burak arasında çok fark var gerçi buna drogba selçuk ve sneıder ( doğrumu yazdım la:):) ) etkisi fazla

Drogba gibi biri idmandan sonra 1 bucuk saat alt yapıdan kaleci alıp frikik çalışıyorsa,Burak ın 3 saat çalışması lazım diye düşünüyorum

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Golcülüğüne diyecek laf yok.

Fakat başka yönlerden kaybediyor. Rakip arkadaşlarının emeğine saygı duymayı öğrendiği zaman herkes alkışlayacak kendisini.

Casio Murat

Doçent
Reaksiyon puanı
0
O Daha çok, deftere yazar.. Galatasaray uyudumu onun rüyalarınada girer..
uyurkende yazar.. çünkü GALATASARAY yazdırır..#