Burak Yeter - Blue - 2012 Yeni Albüm

Darknes$

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
351
Burak Yeter - Blue - 2012 Yeni Albüm

75348697407057038.jpg

Şarkı Listesi
66568697407057038-1.jpg

Yayın Tarihi
17.07.2012​

thebest

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
atari sesiyle müzik yapmaya çalışan ve mxilerinde midi klavyeden başka bişey kullanmayan ve mix yapmaya çalışan bi adam işte burak yeter. aslında yaptıklarına mix de denmez. mesela ben bi parçayı klarnetle baştan sona çalıp sonra o klarnet sesini parçaya entegre etsem onun adı mix olurmu olmaz, olsa olsa düet olur. ha bide şu ft olayı var dj feridun feat ajdar gibi mesela. feat ne kardeşim yazsana adam gibi dj feridun düet ajdar gibi. ft bi havacılık tabiridir. pilotmusun sen burak yeter parçalarına ft yazmasa ii olur türksün sen gavur değilsinki burak yeter.bi ara vs yazarladı şimdi de ft ya da feat yazıyorlar. ATARİ SESİYLE MİX YAPAN ADAMDAN BAŞKA NE BEKLERSİNKİ :)

K

Kayıtsız Üye

SDN Okuru
Burak Yeter Türkiye'nin En iyi DJ ' idir ATARİ Sesi felan demişsin saçma saçma konusma ister ft yazar ister Burak YETER Remix Veya Burak Yeter Mix Yazar ..

K

Kayıtsız Üye

SDN Okuru
[MENTION=273810]thebest[/MENTION] yaş kaç ? Bilmesek kandırcan bizi...

K

Kayıtsız Üye

SDN Okuru
dünyanın en iyi djleri senede 1-2 parça çıkarıo bazı seneler o kadar bile çıkmıo..neden acaba??? adam 32 şarkılık albüm yapmış çok komik atari sesi tabi the best sana katılıyorum bu konuda..burak yeter türkiyenin iyi dj imi başka yerde söylemeyin gülerler.virtual demi yapmış parçaları nedir sertab ajda ve ferhat göçer şarkılarının içine edilmiş resmen. gerisini dinlemeye kulağım izin vermedi :-)

K

Kayıtsız Üye

SDN Okuru
kardes madem o kadar biliyorsun senın neyin var bi koysana ortaya ? deki bunuda ben yaptım ? hadi görelim