Haber Burak Özçivit'e Sosyal Medyada tepki yağıyor!!!

Sedefizgi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,778
Ünlü oyuncu Burak Özçivit dünya kupası kapsamında Katar'ı ziyaret etti. Burada daha öncesinde pek çok kez cinsel istismar suçundan hakkında dava açılan ve bazı davaları hala süren Oscar ödüllü Amerikalı sanatçı Kevin Spacey ile görüşüp samimi şekilde sohbet edip fotograf paylaşması sosyal medyada büyük tepki uyandırdı. Eli Fahriye Evcen'in fotogtafların altına kalp emojisi koyması takipçileri iyice çileden çıkardı.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20221212_214206.jpg
    Screenshot_20221212_214206.jpg
    59.2 KB · Görüntüleme: 73

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,576
Aman dünyanın dengesi bozulmuş

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,576
Kafayı yorma böyle gereksiz bilgilerle. Zaten vatana pek hayırları yok bu adamların. ?

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,576
Niye kafayı yorayım ki anlamadım ?
Hee anladım benim kafam basmıyor böyle magazin olaylarından. :D ashhgahdsha

Kafa yorulmuyorsa mutluluklar dilerim. Adamları tanımıyorum aslında varya ne yaptıkları değil hatta Hayatta yaşamalarından haberim yoktu. :D

Sedefizgi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,778
Hee anladım benim kafam basmıyor böyle magazin olaylarından. :D ashhgahdsha

Kafa yorulmuyorsa mutluluklar dilerim. Adamları tanımıyorum aslında varya ne yaptıkları değil hatta Hayatta yaşamalarından haberim yoktu. :D
Hahahaha ?? okey.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
Adı üstünden Cinsel istirmar suçu ile YARGILANAN deniyor. Daha kesinleşen bir cezası olmayan bir adam ile görüştü diye neyi neden linç ediyor bizim insanımız gene ?

1670876272945.png

İddia da şu şekilde 1986 yılında bana uygunsuz dokundu diye adam zengin olunca 30 yıl sonra dava açıyor. 40 Milyon dolar tazminat verirse davayı kapatırm diyorlar olaya bak...

Sedefizgi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,778
Adı üstünden Cinsel istirmar suçu ile YARGILANAN deniyor. Daha kesinleşen bir cezası olmayan bir adam ile görüştü diye neyi neden linç ediyor bizim insanımız gene ?

Ekli dosyayı görüntüle 176063

İddia da şu şekilde 1986 yılında bana uygunsuz dokundu diye adam zengin olunca 30 yıl sonra dava açıyor. 40 Milyon dolar tazminat verirse davayı kapatırm diyorlar olaya bak...
Birden fazla aileden birden fazla şikayet geldiği için olabilir ama suçu kesinleşmeden linç edilmesini tabiki bende dogru bulmuyorum ?‍♀️

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
Birden fazla aileden birden fazla şikayet geldiği için olabilir ama suçu kesinleşmeden linç edilmesini tabiki bende dogru bulmuyorum ?‍♀️

Millet para koparma derdinde oluyor çoğu zaman.

Benim kızdığım bir kadın ne söylerse doğrudur diye bakıp insanları hemen harcayan hemen kirleten linç eden bir kitle var.

30 sene şikayetçi olmamış şimdi mi aklına gelmiş diye sorarlar adama. Ayrıca parti ortamında adamın kafası güzel iken ne yaptığı belli olmayan bir şey için taciz etti beni elledi ama 40 bin $ verirse şikayetimi geri çekerim flan boş muhabbetler gibi geliyor...

Not: Taciz ile tecavüz çok ayrı şeyler bunu belirteyimde.

Sedefizgi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,778
Millet para koparma derdinde oluyor çoğu zaman.

Benim kızdığım bir kadın ne söylerse doğrudur diye bakıp insanları hemen harcayan hemen kirleten linç eden bir kitle var.

30 sene şikayetçi olmamış şimdi mi aklına gelmiş diye sorarlar adama. Ayrıca parti ortamında adamın kafası güzel iken ne yaptığı belli olmayan bir şey için taciz etti beni elledi ama 40 bin $ verirse şikayetimi geri çekerim flan boş muhabbetler gibi geliyor...

Not: Taciz ile tecavüz çok ayrı şeyler bunu belirteyimde.
Bence ikisi de aynı şey.. Bir insanın bedenine rızası olmadan dokunmak da taciz değil istismar etmektir. Toplum bunları ayrıştırmamalı diye düşünüyorum. Ayrıca bir kadının değil belki ama çocugun beyanını esas almak gerekiyor hukuk böyle işlerse bir anlamı olur. Diğer türlü çamur atayım izi kalsın tabiki olmamalıdır. Bir suç kanıtlanmadıkca iftiraya girer kadın için de erkek için de..