'Burak 40 Milyon Euro'

Aretios

Profesör
Reaksiyon puanı
3
burak a 40 Milyon verene + bogazda 1 yalı + 2 bugatti veyron birde Türkiye de sınırsız kebap ikramı veriyolarmış :D

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
Adam haklı Falcao ve Burak'ın performansı ortada. Burak daha önde, Falcao o parayı ediyorsa Burak niye etmesin performansı daha iyiyken, Türk olduğu için mi?
Falcao ile Burak'ı kıyaslamak çok yanlış.Falcao mütevazi ve büyük takımlarda sırıtmadan oynar.gel gelelim bir sene için şu anlık önde diye ki biri La Liga'da biri Türkiye liginde koşturmakta kıyas anlamsız.
sanmıyorum ki 40 değil 20'den fazla veren olsun.
15'e rahat satılacağını düşünüyorum şu hali ile.

iso1453

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arda 40 a gitmediyse Burak nasıl gitsin...

mubeya

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ya Falcao ile Burak'ı nasıl kıyaslarsınız. Falcao önce Porto sonra Atletico Madrid' de kendini yeterince ispat etmiş. İki ayrı ülke takımı.Ama Burak sadece Türkiye' de kendini gösterebilmiş bir oyuncu. Galatasaray borçlarını eritmek için elbette 40 milyon euro der.Ama dünyada katar da dahil hiçbir kulüp o parayı vermez.20 ye gitse yine iyi.

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
bu bir ticaret stratejisi bence büyük rakamlarla ağzını açıyorki gelen tekliflerde o denli yüksek başlasın en yüksek ve uygun teklife gönderirler

jestercat

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Tamam golcü bir oyuncu ama iyi bir oyuncu değil ve 40 milyon euro etmez kesinlikler Türk olduğu için de değil. Bir galatasaraylı olarak böyle düşünüyorum.

Casio Murat

Doçent
Reaksiyon puanı
0
burak yılmazın değeri benim gözümde 15 milyon euro..#

Naaa

Profesör
Reaksiyon puanı
3
burak için 40 mılyon euro verecek akıllsız bi kulüp varmı acaba

fm de veya cm de vardır bir sürü :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

ya Falcao ile Burak'ı nasıl kıyaslarsınız. Falcao önce Porto sonra Atletico Madrid' de kendini yeterince ispat etmiş. İki ayrı ülke takımı.Ama Burak sadece Türkiye' de kendini gösterebilmiş bir oyuncu. Galatasaray borçlarını eritmek için elbette 40 milyon euro der.Ama dünyada katar da dahil hiçbir kulüp o parayı vermez.20 ye gitse yine iyi.
burak'ı sevmem.beşiktaştayken de sevmezdim.. ama şampiyonlar ligindeki performansını da atlamayalım..

by_matrix

Doçent
Reaksiyon puanı
3

sadece türkiyede mi? şampiyonlar liginde 7 maçta 7 golü var.bu sayı ronaldo da bile yok.ama sanırım senin için bir başarı değil bu

yigit35

Asistan
Reaksiyon puanı
0
hem burak o kadar etmez hem o parayı verecek kulüp bulamassın burağa ve de türk vb. liglerin topçularına en fazla 15 m verirler arda'ya bile 12 verdiler

berinark

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bu tamamen bi strateji. Burak tüm dünya tarafından takip edilen bi oyuncu bu sene. Ünal başkanda piyasasını ve popülerliğini arttırıyo 40 milyon diyerek. 20 civarına satılırsa ben mutlu olurum...

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
20'ye satsın, 5 milyon da ben vereyim üstüne. :mrgreen:

AHMT06

Asistan
Reaksiyon puanı
0
burak golcü bir futbolcu ama yıldız bir futbolcu değil

byneco

Asistan
Reaksiyon puanı
1
o fiyata satarlarsa 3-4 sene sırtlrarı yere gelmez

smoht

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Birisi şu adama 40 milyom euro'nun kaç para oldugunu soylesin

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Abi anlamadığım söz konusu Galatasaray ise en çok yorum fenerli arkadaşlardan geliyor sıkıntı ne ola ?

bakın her futbol konusundan bu yorumu kesin biri der. fener konusunda galatasaraylı olanı der. şimdi bu adama sorsan bu konuda kim hangi takımlı diye bilmez. evet komik.

grkn-g

Doçent
Reaksiyon puanı
3
burak falcao performans karşılaştırmasında burak önde demiş yav sesli güldüm :D falcaonun formasını koy sahaya zaten 1-0 önde başlarsın maça burak anca yerlere atsın kendini burağın kariyerinde ne başarısı olmuşki

ayeda

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Burak'a 40 milyon euro verirlirmi bilmem ama bu sene sonunda en az 2 avrupanın büyük takımından teklif alır. Bencede teklif alırsa gitmesi lazım.
Şahsen Manchester'de bi türk güzel olabirdi.

mancerter buragı almaz gıcıktır o ıngılızler