Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bir de on pixellik resimleri yüz kat büyütüp koymasalarmış daha kaliteli gösterirlermiş kendilerini..Alınmaz öyle yerlerden telefon falan,%100 iade garantisi diyen yerleri arayın sorun,"Bunun garantisi biziz" der bir çoğu..Pardon siz kimsiniz ??
BU DA MI REKLAM HAKİM BEY ?
kapida ödeme sistemleri yok. kredi kartlarına mail order yapıyorlar ve havale ödeme seçeneği var. Sitede 128 bit rapid ssl var yazıyo ama ben göremedim ve ayrıca üyelik sistemleri fln çok basit gibi .
Site gerçekten güvenilirmiş izlenimi vermiyor ama ya o fiyatlara gerçekten ürünleri gönderiyorlarsa sıkıntısız nesiz ? İşte risk budur deyip aramızdan birinin sipariş vermesi lazım. Kura çekelim bence
PS 4 dikkatimi çekti tüm ürünleri vergiler hariç yurtdışından tüm ürünleri getirdin mi ([h=1]Sony PS4 500 GB + 2.Kol + Fifa 14 + PS4 Kulaklık + HDMI Kablo)[/h]fiyatı fazlasıyla geçiyor adamlardan babasının hayrına satmıyodur
sen yapma buradan alışveriş falan mazallah adamlar g3 diye oyuncak telefon yada salatalık yollarlar
eğer şöyle bi piyasayı zorlarsan 1800 Tl ye mağazalardan bulabilirsin bana denk geldi bak internet mağazaları değil telefon satan telefoncular