-Yağız-
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 51
Telefon Karşılaştırma - Epey burdaki en iyi telefon hangisi
O bütçede snapdragonlu S20 fe öneririm.Telefon Karşılaştırma - Epey burdaki en iyi telefon hangisi
TeşekkürlerO bütçede snapdragonlu S20 fe öneririm.
Evet, böyle bir bütçe varken S20 FE dışında bunları almak akıl işi değil. Cihazı bizzat denedim. Yağ gibi mübarekO bütçede snapdragonlu S20 fe öneririm.
Evet 120 Hz.Evet, böyle bir bütçe varken S20 FE dışında bunları almak akıl işi değil. Cihazı bizzat denedim. Yağ gibi mübarek. Snapdragon işlemcisine zaten kimse laf edemez bile. Güzel cihaz. 120 Hz'di sanırım ?
Babamı ikna edemedim bütün cihazları ama poco x3 pro alıcak galibaEvet, böyle bir bütçe varken S20 FE dışında bunları almak akıl işi değil. Cihazı bizzat denedim. Yağ gibi mübarek. Snapdragon işlemcisine zaten kimse laf edemez bile. Güzel cihaz. 120 Hz'di sanırım ?
Poco'nun ve çoğu Xiaomi cihazının yazılımı sıkıntılı. Baban hiç araştırmadan taraştırmadan iş yapıyor sanırım ?Babamı ikna edemedim bütün cihazları ama poco x3 pro alıcak galiba
Arada ki fiyat farkı dert olmazsa snapdragonlu s20 FE dışında telefon alırsanız yanlış yaparsınız benim içim acırBabamı ikna edemedim bütün cihazları ama poco x3 pro alıcak galiba
Evet hemde kocaman bir EVETBaban hiç araştırmadan taraştırmadan iş yapıyor sanırım ?
Benim bile içim acırArada ki fiyat farkı dert olmazsa snapdragonlu s20 FE dışında telefon alırsanız yanlış yaparsınız benim içim acırama fiyat farkını ödemek istemiyorsanız poco x3 pro da olur
Sd865 li Galaxy S20 FE (SM-G780G) almanızı tavsiye ederim. Bu bütçede alabileceğiniz en iyi cihaz.Telefon Karşılaştırma - Epey burdaki en iyi telefon hangisi