Bununla android programlama öğrenmek zor değil

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan alixan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

alixan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Android programlama öğrenmek zor diyo olabilirsiniz. Demeyin çünkü artık android öğrenmeyen kalmayacak.

Seçkin bir üniversiteden Android dersleri almak artık hayal değil. Hemde oturduğunuz yerden.

İnternet imkanları ile uzaktan eğitimi örgün eğitim kalitesinde yürüten E-akademi Sakarya Üniversitesinin sunduğu uzaktan eğitim merkezidir.

E-akademi ile örgün eğitim seviyesinde internet üzerinden akıcı anlatımlı hocaların sunduğu video dersler ile eğitiminize ara vermeyin.

Android öğrenmek istiyorum ama okula gidecek zamanım yok demeyin. Bunun için özel zaman ayırmanıza gerek yok. Zamanınızı kısıtlamadan derslere size en uygun zamanlarda katılabilirsiniz.

Kurs sonunda Sakarya Üniversitesinde sınav yapılmakta ve sınav sonucuna göre Sakarya Üniversitesi onaylı sertifikalar verilmektedir. Sertifika ile istediğiniz işe başvurabilirsiniz.

KrqrAN.png

eWl5l2.png

Android Programlama Sertifika Programı

Bu sertifika programının amacı, JAVA ile adım adım android işletim sistemi için uygulama geliştirme alanında uzmanlaşmak ve sektördeki personel açığını kapatabilmek için sertifikalı uzmanlar yetiştirmektir.

Android programlama alanında uzmanlaşmak isteyen kişiler bu programa katılabileceklerdir. Şuan çok popüler olan mobil uygulamalar için sektörde uzmanlaşmış kişilere müthiş derecede ihtiyaç vardır.

Bu sertifika ile piyasanın hakimi konumundaki mobil işletim sistemi android ile mobil uygulama geliştirme konusunda uzmanlaşabilirsiniz.

Android mobil uygulamaların yapım sürecinin her aşamasını öğrenerek iş dünyasında aranılan kişi olabilirsiniz. Sertifikada anlatılan tüm konular uygulamalı olarak sunulmaktadır.

Sertifika sonuna kadar bütün bir uygulama bitirilecek ve uygulamanın her adımı hafta hafta anlatılacaktır. Her hafta yeni bir konu anlatılarak geliştirilmekte olan uygulamaya anlatılan konu ile ilgili eklentiler yapılacaktır.

Sertifika tamamlandığında mobil uygulamada tamamen bitmiş olacaktır.

Android Programlama Sertifika Programı’nda Kazanacaklarınız;

• Mobil Cihazları tanır.

• Mobil İşletim Sistemleri tanır ve birbirine göre kıyaslayabilir.

• Mobil Platformları ile ilgili kavramları bilir. • Mobil İşletim Sistemleri için program geliştirme araçlarını bilir. • Mobil Cihazlar için arayüz geliştirebilir.

• Mobil Cihazlar için uygulama geliştirebilir. Eğitim Yeri: Eğitimler internet üzerinden verilmektedir. 7 gün 24 saat her yerden ulaşabilirsiniz.

Eğitim Süresi: 10 Hafta

Eğitim İçeriği

1.Hafta Mobil İşletim Sistemleri

2.Hafta Mobil Platformları ve Mobil Uygulama Geliştirme Ortamı

3.Hafta Layout Hazırlama ve Uygulaması

4.Hafta Android’de Dosya İşlemleri ve Uygulaması

5.Hafta Android’de Veritabanı İşlemleri ve Uygulaması

6.Hafta Android’de Sensörler ve Uygulaması

7.Hafta Android’de Apiler ve Uygulaması

8.Hafta Android’de Proje Geliştirme Uygulaması

9.Hafta Android’de Proje Geliştirme Uygulaması

10.Hafta Android’de Proje Geliştirme Uygulaması

Her video profesyonel uzaktan eğitim ekibi ile Sakarya üniversitesi Uzem studyolarında çekilmektedir.

Sertifika 1 peşin + 3 taksit ödeme fırsatı ile Nakit 500 TL Taksitli 600TL ücretlendirilmiştir.

Örnek video

[video=youtube;y8HAonHgW10]http://www.youtube.com/watch?v=y8HAonHgW10[/video]
[video=dailymotion;x1legds]http://www.dailymotion.com/video/x1legds_android-programlama-sertifikasi_school[/video]

Detaylı bilgi ve kayıt için tıklayınız.

Mislinat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Android değilde böyle sistem programlama eğitimi falan yokmu

alixan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Android değilde böyle sistem programlama eğitimi falan yokmu
Android derslerimiz şuan devam etmekte. İleride talebe göre açılabilir.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Konu günceldir arkadaşlar. Kayıtlarımız devam ediyor.

alixan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kontenjanlar doluyor. Kurslarımız başlayacaktır.