Durmuşkandemir
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,098
Arkadaşlar bir kaç gün önce yine böyle bildirim aldım. Bu ney bilen varmı
Daha önceden de buna benzer şeyler görmüştüm.Forumumuzu yavaş yavaş yabancılar ziyaret etmeye başlamış.![]()
Olabilir. Spam amaçlı yapıldığı belli.Bir script yazıp açtılar herhalde dün sabah her F5 attığımda yenisi açılıyordu.
Bende ne oluyoruz dedim uzaylılar geldi sanırımSanırım spam ve reklam amaçlı konular açan birisinin açtığı konulardan gelen bildirimlerdir.
Gereken yapılmıştır.
Ekli dosyayı görüntüle 39147
Eyvallah başkanBiraz önce bu olayın benzerini gördüm.
Ekli dosyayı görüntüle 39149
Gereken yapılmıştır. Eğer siz de spam yapan kişiler görürseniz rapor edebilirsiniz.
Düzeltilene kadar mesaj sınırlaması olabilir bence.Bu durumu XF1 sürümünde de yaşamıştık ( 1 yıl önce burada olanlar bilir ) ve gerekeni yapmıştık fakat şuanda XF2 sürümü biraz karışık. Uğraşıyoruz.
Düzeltilene kadar mesaj sınırlaması olabilir bence.
5 mesaj kadar sınırlama çoğu forumda var bildiğim kadarıyla. Sınırlı süreliğine bence en mantıklısı bu. Tabi sizin daha mantıklı çözümleriniz vardır orası ayrı. Tez bu durumdan kurtulmamız umuduyla..Mesaj sınırlaması mantıksız olur, normal konu açan üyelerimiz sorun yaşayabilir. Farklı bir çözüm yolu bakıyoruz
XF2 zaten apayrı bi' dünya hocam.Bu durumu XF1 sürümünde de yaşamıştık ( 1 yıl önce burada olanlar bilir ) ve gerekeni yapmıştık fakat şuanda XF2 sürümü biraz karışık. Uğraşıyoruz.