Bunu nasıl yapabilirim?

crazyboy1

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar pek çok kişinin yaptığı gibi bende Xp format cd'mi kendime göre editlemek ve format sonrasında otomatik olarak programlarımın yüklenmesini istiyorum.

Formattan sonra programları SDN sayesinde n-lite programıyla yapmayı biliyorum ama format sırasındaki görselliği değiştirmeyi bilmiyorum. Size ne demek istediğimi anlatam bilmek için aşağıya bir kaç resim ekleyeceğim.
Ve ayrıca 2. Resimdeki gibi format sırasında yüklenmesini istediğim programları seçebilirim özelliği kata bilirim, Son olarak da 3.Resimdeki gibi Üreten ve destekleyen resmini nasıl koyabilirim? Şimdiden yardımlarınız ve ilgileriniz için teşekkür ederim...

1.Resim
image1rw2.jpg

2. Resim
cafe2lo2.jpg

3.Resim
adszee3.jpg

intelhack

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kardeş nlite kullanırsan stabilite bozulur.Mesala ben nlite ile editlenmiş oldukça iyi çalışan sistemimde gta 4 çalıştıramıyorum.Ama orjinal sistemde çalışıyor.Yardım için mehmetaliertunc97@gmail.com mail at

Reaksiyon puanı
189
en güzeli kurarsın sistemini tüm programlarını kurarsın daha sonra hdd'nin o bölümünü norton ghost ile dvd'ye imaj alırsın. daha sonraki kurulumlarda hem daha az beklersin hem de her şeyin kurulu gelir...

intelhack

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kardeş bak senin resimdeki istediklerin stabilite bozmaz.İstersen bilgisayarıma resim koymayı hemen gösteririm.Nlite kullanırsan stabiliteyi boza örneğin ben nlite ile hazırladığım cd'de gta 4 kuramıyorum.Ama el değmemiş oynanmamış cd ile çok güzel kuruyorum.Eğer msn varsa sana daha iyi anlartırım. mehmet.1997@hotmail.com