Bunlardan İyi Bir Set Olur mu ???

ugurboga1

Asistan
Reaksiyon puanı
0

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
Çok fazla oyun oynuyosan klavye oyun klavyesı değil ama Mouse daha önemli tabiki

2. Si seçtigin farenın DPİ si düşük sayılır ama kafana takmana gerek yok oyun Mouselerı fazla verim alabilmek için bilerek kısıyorlar iyi fareyi begendım

ugurboga1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
aslında cogu yerde gamer klavye dıor ama burda yazmıordu bırde sıte guvenılırmıacba

ugurboga1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ayrı ayrı alacağına x7 klavye mouse set alsan daha iyi olur

- - - Mesaj Güncellendi - - -

şöyle bişi mesela faresinin dpi ayarı falan var
http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/a4-tech-x7-oyun-icin-klavye-mouse-set-kx-2810-91069705

açıkcası kalite konusunda endişekerim var a4 tech de çünkü resimde cok dandık gozukuor birde zaten zalman la logitechin kalitesine laf yok acıkcası benim seti tercih ederim ama yine de tesekkujrler birde benim klavyemde iğşçö gibi tusalr var mı

ualgsr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
açıkcası kalite konusunda endişekerim var a4 tech de çünkü resimde cok dandık gozukuor birde zaten zalman la logitechin kalitesine laf yok acıkcası benim seti tercih ederim ama yine de tesekkujrler birde benim klavyemde iğşçö gibi tusalr var mı

A4 Her zaman F/P oranı en üst düzey firmadır ve ürünlerin sağlamlığına güvenebilirsin, seni asla yarı yolda bırakmaz. Ama yaptığın set de gayet güzel, özellikle mouse. Klavye zaten Türkçe olarak geliyor, o konuda da sıkıntın olmasın :)

MyNickname

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşım ben sana gamepad öneririm bir kere alıştığın zaman fps hariç hiçbir oyunu klavye mouse ile oynamazsın

ugurboga1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
A4 Her zaman F/P oranı en üst düzey firmadır ve ürünlerin sağlamlığına güvenebilirsin, seni asla yarı yolda bırakmaz. Ama yaptığın set de gayet güzel, özellikle mouse. Klavye zaten Türkçe olarak geliyor, o konuda da sıkıntın olmasın :)

oncelikle yardım için teşekkürler türkçe karakterleri oldugunu soyluyorsun o zamn kesınlıkle alıcam a4tech daha once hıc kullanmadım bılmıyorum guzrl olabılır ama kendı setımı tercıh etmeyı planlıyorum yıne baska onerısı olan varsa yazabılır

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Arkadaşım ben sana gamepad öneririm bir kere alıştığın zaman fps hariç hiçbir oyunu klavye mouse ile oynamazsın

Aslında pc toplatacagımdan klavye ve fare olmadıgı ıcın klavye fare ıstıyorum ama senin onerını de merak ettım bı lınk yollasana

ualgsr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
oncelikle yardım için teşekkürler türkçe karakterleri oldugunu soyluyorsun o zamn kesınlıkle alıcam a4tech daha once hıc kullanmadım bılmıyorum guzrl olabılır ama kendı setımı tercıh etmeyı planlıyorum yıne baska onerısı olan varsa yazabılır

Rica ederim, aslında Türkçe karakter olmaması da bir sıkıntı doğurmaz. Yıllardır G15v2 kullanırım İngilizce olmasına rağmen herhangi bir sıkıntı yaşatmadı. Zaten tuşların yeri ezberinde oluyor :)

ugurboga1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
[/FONT]

Rica ederim, aslında Türkçe karakter olmaması da bir sıkıntı doğurmaz. Yıllardır G15v2 kullanırım İngilizce olmasına rağmen herhangi bir sıkıntı yaşatmadı. Zaten tuşların yeri ezberinde oluyor :)

Açıkcası ben oyunun yanında word excel de ugrasan bırıyım bu yuzden tr q klavye farz olmustu bana yardım için saol

ualgsr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yine de bir sıkıntı yaratmaz, aynı şekilde Türkçe olarak kullanabilirsin. :)

ugurboga1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
he birde unutuyordum site guvenılırmı baska yerden mı alıyım sence

ualgsr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sanalmarketim, Gameekstra haricinde bu tip çevre birim ürünlerini ben başka yerden almadım. Hassasiyetleri üst düzeyde...

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
öyle dandik göründüğüne bakma sağlamdır kullandım ordan biliyorum kullanmadığım aletin reklamını yapmam ben

ugurboga1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
tamam profesor lafında edcek soz yok kalıtelı dıyorsan kalıtelıdır ben kullanmadım bılmıyorum sonucta :)