Bulut depolama hk yardım?

JohanGielen

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Merhaba arkadaşlar yandex google sağladığı ücretsiz bulut depolama hk iki sorum olacaktı

1-Bu depolama alanına yukledigimiz videoları link şeklinde media playerda açarak izleme imkanımız varmı?

2-Bu tarz depolama Sistemleri guvenlimidir misal ailemin videoları resimlerini yükleyip saklamak istiyorum hem heryerden ulaşabilmek İçin hemde ömür boyu silinme riski olmadığı için

Fikir ve yardımlarını için şimdiden teşekkür ederim

yakamoz166

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Konuyu açalı bir ay olmuş ama yine de cevap vereyim belki konuya bakarsınız. Ben yandex Disk'in ilk üyelerindenim şuanda yaklaşık 240 küsür GB sınırsız süre kısıtlaması olmadan bulut alanım var, diğer bulutları ve sağladıkları avantajları inceledim bana en mantıklı gelen Yandex Disk bulut alanı oldu. Güvenlik olarak hiçbir sıkıntı yaşamazsın, yanılmıyorsam yaklaşık 10 GB lık alan veriyordu, ayrıca video ve resim gibi multimedia ları yükleyince 36 GB a çıkıyor alanın bu verdiği disk kapasitesinin süre kısıtlaması yok, Tavsiye olarakta şunu diye bilirim, kesinlikle Yandex Disk aracını PC ne yükle ve bir resim yada video yükleyeceğin zaman bu PC ne yüklediğin aracı kullan. takıldığın bir konu olursa buradan yazarsın...

JohanGielen

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Bende sizin gibi başlarda yandex üyeliği başlatmıştım bir yerlerde çok güvenli değil vs okudum aklıma takıldı

Birde dediğiniz gibi süre sınırlaması yok değil mi?

JohanGielen

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Konuyu açalı bir ay olmuş ama yine de cevap vereyim belki konuya bakarsınız. Ben yandex Disk'in ilk üyelerindenim şuanda yaklaşık 240 küsür GB sınırsız süre kısıtlaması olmadan bulut alanım var, diğer bulutları ve sağladıkları avantajları inceledim bana en mantıklı gelen Yandex Disk bulut alanı oldu. Güvenlik olarak hiçbir sıkıntı yaşamazsın, yanılmıyorsam yaklaşık 10 GB lık alan veriyordu, ayrıca video ve resim gibi multimedia ları yükleyince 36 GB a çıkıyor alanın bu verdiği disk kapasitesinin süre kısıtlaması yok, Tavsiye olarakta şunu diye bilirim, kesinlikle Yandex Disk aracını PC ne yükle ve bir resim yada video yükleyeceğin zaman bu PC ne yüklediğin aracı kullan. takıldığın bir konu olursa buradan yazarsın...
Bende sizin gibi başlarda yandex üyeliği başlatmıştım bir yerlerde çok güvenli değil vs okudum aklıma takıldı

Birde dediğiniz gibi süre sınırlaması yok değil mi?

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
200 GB 'a aldanmayın derim.

O bir dönem yandex masaüstü uygulamasındaki bir hataya karşılık, özür mahiyetinde yalnızca o sürümü kullanan kişilere verildi.

JohanGielen

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Peki bu depolama alanlarının belli bir süresi varmı misal bir sene gibi

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Eğer bu servislere çok güvenmiyorsan biraz masrafla evine kişisel bulut depolama servisi kurabilirsin. Yine aynı şekilde cepten her yerden erişebilirsin. Kapasiteyi sen belirliyorsun. Evindeki diskler çalınmadıkça, bozulmadıkça, yanlışlıkla silmedikçe bir sorun yaşamazsın.

yakamoz166

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benim şuan kullandığım disk alanlarım resimdeki gibidir, şu ana kadar herhangi bir sıkıntı yaşamadım fakat esa arkadaşımın da dediğini göz ardı etmemek gerek güvenilir diye biliyorum ama olmaya da bilir en iyisi engerex arkadaşın dediği gibi bir çözüm bulmak daha iyi olacaktır diye düşünüyorum. Benim yandex disk'e kaydettiğim veriler önemli veriler değil, eğer çok önemli bir veri kaydedip bu verilere heryerden ulaşmak isteseydim herhalde engerex'in verdiği öneriyi düşünürdüm...

Yandex Diskte ki gb kapasitelerim ve nereden geldikleri ile ilgili resim aşağıdadır.

02EM1Z.png