Bulletin türkçe forum dosyası lazım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan XabraL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

XabraL

Asistan
Reaksiyon puanı
0
selamlar.

funpic.de adresinde hesabım var. forum kurma aşamasına geldim
şimdi bana bedava vbulletin lazım. türkçe olmalı. bir sürü site dolaştım hepsi rapid linki veriyor. rapidshare çok saçma bir yer. her seferinde error diyor.
ne yapacağımı şaşırdım.

WebMedia

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Vbulletin,ücretli olarak sunulan bir hizmettir. Lisanssız Vbulletin kullandığınız tespit edildiğinde web siteniz iptal ediliyor.

Bedavaya bulmanız çok zor,bulsanız bile risk taşırsınız.

XabraL

Asistan
Reaksiyon puanı
0
peki abi ücretli olarak bu hizmeti veren türk firma varmı?

WebMedia

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Web kurulum ve hosting-domain şirketleri,lisanslı Vbulletin kurulumu yapıyor. Google'dan biraz araştır,yeterli olmazsa yardımcı olacağım.

XabraL

Asistan
Reaksiyon puanı
0
turkticaret firması var? güvenilir mi bu firma?

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
Funpicde forum kuruyorsan lisanslı vbulletine gerek yok internetten araştır bul kur fakat forumn içeriğinin almanca veya ingilzce olması lazım bildiğim kadarıyla türkçe içeriği olan forumları funpic kapatıyor vbuletin 4.0 gold u geçenlerde merak ettim local de kurdum gerçekten beğendim... yinede alacam diyorsan vbulletin türkçe destek forumları var oralarda lisans satmak isteyen varmı diye konu açarsın daha ucuza kapatırsın eski lisans sahibide lisansını sana tranfer ettirir.

XabraL

Asistan
Reaksiyon puanı
0
asrınNET firmasını tanıyan varmı burada?

@ Webmedia

bilgiler için teşekkürler

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
asrınNET firmasını tanıyan varmı burada?

@ Webmedia

bilgiler için teşekkürler

Ben eskiden Markum net ile çalışırdım sana önerim
1.Lisans alacaksan üste yazmış olduğum yöntemle lisans al yani lisans transfer...
2.Markum net veya diğer firmalardan Hosting al Linux hosting tercihimdir..(Markum.net hosting aldığın taktirde Alan adı hediye veriyor )
3.Vbulletin için webmedia veya benzeri sitelerden paket almana gerek yok vbulletin kurulumu basittir seninde öğrenmen açısından kurup herşeyyle ilgilenmen daha doğru olur hosting firman iset günlük veya aylık alacağı yedek alır (geri dönüşümün olur)

Vbuletin ile ilgili bir sorunun olursa yazarsın cevaplarız ben şimdiden vbulletin açıklarını aramaya başladım :)

XabraL

Asistan
Reaksiyon puanı
0
konyada klavye script i yapan bir firma vardı. onlardan irc server hizmeti satın almıştım. parayı bankadan havale.
hiçbir sorun çıkmamıştı.
şimdi o firma turkticaret net olmuş galiba.
ben lisans almayı düşünmüyorum çünkü en fazla 2 sene kullanırım forumu.
o parayı lisansa vermektense bir yıllık ücrete veririm daha iyi (gibime geliyor)

birde en önemli mesele, google da birşey arandığında (islami) ilk sayfada benim forumda çıkmalı. fiyata bunlarda dahil mi acaba. yoksa bu ayrı bir hizmet mi. bilemiyorum

Beowulf

Profesör
Reaksiyon puanı
10
birde en önemli mesele, google da birşey arandığında (islami) ilk sayfada benim forumda çıkmalı. fiyata bunlarda dahil mi acaba. yoksa bu ayrı bir hizmet mi. bilemiyorum

Bu çok farklı bir durum. Bunun için sitene "seo" çalışması yaptırabilirsin.

Seo = Search Engine Optimization / Arama Motoru Optimizasyonu