Bugün Twitter hesabı açtım

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Gençler bugün twitter hesabi açtım çünkü çoğu seyden haberim olmuyordu ve gerekli olduğunu gördüğüm için açtım... kullanan arkadaslardan tavsiyeler oneriler bekliyorum ve ayrica tanıdık arkadaslar da twitter adresini verebilir :) neler takip etmeli neler yapmali ne yapmamalı kisaca önerilerinizi bekliyorum

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Twitter arkadaşlık sitesi değildir facebook ile karşılaştırma.

Seni takibe alanları nezaketen sen de takibe al. Bu sayede takipçin artar.

Sevdiğin sanatçı ve köşeyazarlarını takibe alabilirsin ama her ünlüyü takip edeyim derdine düşme ortam karman çorman olur.

Twitter'da birisine bir şey yazdığında her zaman cevap gelir diye bekleme.

Çok yüksek takipçisi olan fenomen diye tabir edilen kişilerin bir yerleri havadadır ciddiye alma.

Birisinin tweetini beğendiğinde onu kopyala yapıştır yapma, retweet kullanarak paylaş. Tweet hırsızlığı pek hoş karşılanmaz.

Bir kişi muhabbet ettiğinde muhabbet uzayacaksa, muhabbeti direk mesaj yolu ile özelden yürüt, aksi takdirde takipçileriniz sizin aranızdaki muhabbeti okumak zorunda kalırlar.

Sadece gerçekten hoşuna giden tweetleri retweet yap, her mesajı retweet yaptığında takipçilerin seni takipten çıkarabilir.

Birisi sana mention attığında nezaketen ona cevap ver. Çok fazla takipçisi olan şımarık fenomenlerin huyudur takipçileri ile yazışmamak!

YEMEKTEYİZHASAN

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Hobi ve ilgi alanın nedir? Bu işte tanıdığın uzmanlar kimdir, bunları takip et. Kendini daha da geliştirirsin.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Twitter arkadaşlık sitesi değildir facebook ile karşılaştırma.

Seni takibe alanları nezaketen sen de takibe al. Bu sayede takipçin artar.

Sevdiğin sanatçı ve köşeyazarlarını takibe alabilirsin ama her ünlüyü takip edeyim derdine düşme ortam karman çorman olur.

Twitter'da birisine bir şey yazdığında her zaman cevap gelir diye bekleme.

Çok yüksek takipçisi olan fenomen diye tabir edilen kişilerin bir yerleri havadadır ciddiye alma.

Birisinin tweetini beğendiğinde onu kopyala yapıştır yapma, retweet kullanarak paylaş. Tweet hırsızlığı pek hoş karşılanmaz.

Bir kişi muhabbet ettiğinde muhabbet uzayacaksa, muhabbeti direk mesaj yolu ile özelden yürüt, aksi takdirde takipçileriniz sizin aranızdaki muhabbeti okumak zorunda kalırlar.

Sadece gerçekten hoşuna giden tweetleri retweet yap, her mesajı retweet yaptığında takipçilerin seni takipten çıkarabilir.

Birisi sana mention attığında nezaketen ona cevap ver. Çok fazla takipçisi olan şımarık fenomenlerin huyudur takipçileri ile yazışmamak!

Kaptan supersin yemisim ünlüleri twitterin varsa seni takip ediyim

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Hobi ve ilgi alanın nedir? Bu işte tanıdığın uzmanlar kimdir, bunları takip et. Kendini daha da geliştirirsin.

Benim de niyetim yararli kullanmak kaptan oyle yattim twit kalktim twit gibi bir olayim yok teknoloji hukuk ve guncel haberler konusuyla ilgileniyorum asil amacim zaten bunlari takip etmek :)

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
Benim de niyetim yararli kullanmak kaptan oyle yattim twit kalktim twit gibi bir olayim yok teknoloji hukuk ve guncel haberler konusuyla ilgileniyorum asil amacim zaten bunlari takip etmek :)

ne bilgisi boş muhabbet.gündeme bakıyorum saçma sapan şeyler.

DeJong

Asistan
Reaksiyon puanı
0
İyi yapmışsın. Gündem artık medyada değil orada çünkü. Her haber anında düşüyor paylaşıyorlar.

cagatayz

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Melih Gökçek'i kesinlikle takip etmelisin :)))

allura

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
73
ya bende yeni açtım kullanamıyorum ya :(

marancı

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Birde çok kaptırmamak lazım. Bir yerden sonra iş güç twittera girmeye dönüyor. Bizimkiler gündemi hep saçma şeylerle de dolsurmasa ayrı güzel.

cagatayz

Asistan
Reaksiyon puanı
7
evet fazla kaptırmamak lazım. Bazen insan ne yapsa ardından twit atıyor alışkanlık olması kötü oluyor.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Bende öyle bir huy yok açtık konu bulamiyoruz hatta :)

The Virus

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Az sayıda takipçin varsa başkalarıyla laf dalaşına girme! Küfür kesinlikle yok! Yoksa o kişi sana spam başlatır. Ne kadar az takipçin varsa hesabının askıya alınması o kadar kolay olur. Birini engellemek veya spamlamak için kişinin profiline gir. Takip et butonunun yanında bir insan simgesi var. Oraya tıkla ve işlemini gerçekleştir.

Milton Sirotta

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Tabii ki ShiftDelete.Net'i, gündemi takip etmek için NTV'yi, eğlenceli teknoloji incelemeleri için TeknoSeyir'i, TeknoSeyir'in amirali Levent Pekcan'ı, sırıtmak için (:biggrin:) Ali Ağaoğlu'nu, iOS'a gelen muazzam uygulama ve oyunları takip etmek için ise AppSpy, SlideToPlay ve App Store'u takip ediyorum.

mousz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben biraz kurcaladım twitteri bende yeni bi tane twitter açmaya karar verdim ilgi alanları ile ilgili güzel şeyler var takip edebiliyorum bu beni yeterince çekti :) https://twitter.com/mouszeak