Lepidoptera
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 3
Bugun TTnet "Al sana hız" der gibi bir hız artışı oldu , fakat 4 saat sürdü.Yine de hız hızdır belki sizde de bir artış olmuştur?
Ailemin oturduğu apartmanada metronet geldi ama aktifleşmedi, aktifleşince 2 mbit almayı düşünüyorum, şehir dışında okuduğum için 10 mbit biraz gereksiz olurdu, sonuçta ayda 3-4 günlüğüne evde bulunabileceğim.Ttnet alternatifi metronetin hız sonuçlarını paylaşmak istedim.
![]()
Eski müşteri olduğum için ayda 47.5 tl ödüyorum. (herkes avrupa diyor madem 20 euro civarı yapıyor) Telefon şartı yok. Ttnetten yeterince çektikten sonra ilaç gibi geldi. Bu mesajı yazma sebebim de zamanında ttnetin çok fena ahımı almış olması. Yavaş hızlara uyuz olduğum için bundan yaklaşık 1.5 sene önce o zamanın en pahalı tarifesi olan limitsiz8 kullanıyordum ve hız sonuçlarım @lord87 nin hız sonuçları ile aynıydı. Ödenen fatura ise 120 tl civarı aylık. Bir ay peşinde koştum bu işi düzeltmek için. Modemde alınabilir hız 30 mbitlerde görünürken bana verilen hız ise 1 mbitin altında idi. Eve gelip ölçüm yapmalar falan kimse çözüm bulmadı o zamanlar. Madem en iyi müşterilerinizden biriydim bari müşteri hizmeti denen hizmeti sunabilseydiniz. Sonuç ortada.
Ailemin oturduğu apartmanada metronet geldi ama aktifleşmedi, aktifleşince 2 mbit almayı düşünüyorum, şehir dışında okuduğum için 10 mbit biraz gereksiz olurdu, sonuçta ayda 3-4 günlüğüne evde bulunabileceğim.
Metronet artık ttnet'in altyapısını kullanmıyor mu? Ben kablolar metronet'in ama serverlar ttnetin sanıyordum. Bundan 3 ay önce yetkili birisiyle görüşmüştüm, o da 1-2 yıl içerisinde tamamen kendi serverlarımızı kullanmaya başlarız demişti, bu kadar çabuk geçeceklerini hiç tahmin etmemiştim.Eski tarifeleri olsa 2 Mbit alıp yazık etmeyin derdim. 10 Mbit ile aralarında 10 TL civarı bir fark vardı. (35-47) Ama şu anda yeni müşteriler için 2 Mbit'i 40'a satmalarına rağmen 10 Mbit 60 TL oldu. Yine de 40 TL gibi bir fiyata simetrik 2 Mbit internet ve telefon zorunluluğu olmaması çok güzel. Superonline gibi adil kullanım olayı da yok. Son iki ay içerisinde de kendi altyapılarını kullanmaya başladılar. Hız testini gösteren resimden belli oluyor zaten. Metronet varsa başka firmaya bakmayın derim.
Metronet artık ttnet'in altyapısını kullanmıyor mu? Ben kablolar metronet'in ama serverlar ttnetin sanıyordum. Bundan 3 ay önce yetkili birisiyle görüşmüştüm, o da 1-2 yıl içerisinde tamamen kendi serverlarımızı kullanmaya başlarız demişti, bu kadar çabuk geçeceklerini hiç tahmin etmemiştim.