Bugun TTnet Hız da Bonkör

Lepidoptera

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Bugun TTnet "Al sana hız" der gibi bir hız artışı oldu , fakat 4 saat sürdü.Yine de hız hızdır belki sizde de bir artış olmuştur?

view-pic-img.html

veyselcelik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
8e varan tarife kullanıp da 12mbps'yi geçen de var. 1mbps'yi bile geçemeyen de...

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
Microsoft gibi sağlam sitelerden çektiğimde hep bu hızı alıyorum ben zaten :)

hunter5334

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Bende 8 mbit e kadar kullanıyorum. Hız artmış bayağı. Tarifemi mi değiştirdiler acaba
1m8rn.jpg

1m907.jpg

Lepidoptera

Asistan
Reaksiyon puanı
3
İnternet bir ara gitti geldi ve hız tekrar 6mb'e düştü.
[MENTION=2974]coke[/MENTION] sen hangi tarifedesin ?

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
sağolsun ttnet banada simetrik internet veriyor, bende simetrik internetin keyfini çıkarıyorum :D (ağlanacak halimize gülüyoruz yaa)

1mf3y.png

Hızım 8 mbit'e kadar, yani 0 ile 8 mbit arasında herhangi bir hız olabilir, bunada şükür. Bu gidişle 8 mbit'e 2050 yılında anca varırız, sonuçta 'e kadar' sözcüğünün anlamının ne olduğunu öğretmeye yemin etmiş bir kurum var karşımızda.

--- Mesaj Güncellendi ---

bu da son yaptığım test, bu teste göre uploadım bir miktar söylemekten övündüğüm simetrik hızıma gölge düşürmüş durumda
1690729401.png

BEFEGA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Benim 12MBit'de Allah razı olsun TTNet'den diskte yer bırakmadı :D 1.5MB/s altına düşmüyorum sabit olaraktan :D Ondan önce de hız sorunum yoktu. 900KB/s civarındaydı hep şimdi 1.5MB/s oldu :)

adal47

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bizden alıp size veriyor teşekürler koça aptallar toplulugu ttnet yarın gidip kapatmassam adam degilim. bu arada aldıgım hızımı merak ettiniz.

indirme:0.04 gönderme 0.65 download 4kb/s ping 800 950 arası.

lanet olsun size

ha buarada müşteri hizmetlerini aradıgımda benimle dalga geçmeyide ihmal etmiyor adama çıkan hız sonuçlarını söylüyorum

bana cevabı:İnternetim yok de olsun bitsin diyor aldıgım hız onun gözünde internetin yok anlamında dogru tespit aslında bizim gibi salaklar çok oldumu böyle durumlar kaçınılmaz oluyor.

ekleme online oyun oynuyorum eu serverende çıkan ping degeri 5000'nin üzerinde bunu online oyun oynayan bilir

bLaCkSouL

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Ttnet alternatifi metronetin hız sonuçlarını paylaşmak istedim.

1693270660.png

Eski müşteri olduğum için ayda 47.5 tl ödüyorum. (herkes avrupa diyor madem 20 euro civarı yapıyor :D) Telefon şartı yok. Ttnetten yeterince çektikten sonra ilaç gibi geldi. Bu mesajı yazma sebebim de zamanında ttnetin çok fena ahımı almış olması. Yavaş hızlara uyuz olduğum için bundan yaklaşık 1.5 sene önce o zamanın en pahalı tarifesi olan limitsiz8 kullanıyordum ve hız sonuçlarım [MENTION=32823]lord87[/MENTION] nin hız sonuçları ile aynıydı. Ödenen fatura ise 120 tl civarı aylık. Bir ay peşinde koştum bu işi düzeltmek için. Modemde alınabilir hız 30 mbitlerde görünürken bana verilen hız ise 1 mbitin altında idi. Eve gelip ölçüm yapmalar falan kimse çözüm bulmadı o zamanlar. Madem en iyi müşterilerinizden biriydim bari müşteri hizmeti denen hizmeti sunabilseydiniz. Sonuç ortada.

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
900kb-1mbit arası çekiyorum dosyaları sunucu sağlamsa 2011in başında 8mbite kadara geçtiğimden beri . Tarifedeki hızı veriyorlar ona eyvallah ama 2 problem var .

1.si istanbul avrupa yakasında oturduğum halde fiberoptik alanı %15-20 lerde daha , bu çok düşük . Rezil bi durum bana göre .
2.si Fiyatlar avrupaya kıyasla çok yüksek , oralarda internet hızı 4-5 kat daha yüksek olduğu halde bizden ucuz , bu duruma el atılmalı artık .
Hadi fiyatlar aynı kaldı diyelim , bari hızlar yükselsin , artık 100mbit , 200 mbit gibi paketlere geçebilsin İstanbuldaki herkes , uygun fiyatlarla .

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Ttnet alternatifi metronetin hız sonuçlarını paylaşmak istedim.

1693270660.png

Eski müşteri olduğum için ayda 47.5 tl ödüyorum. (herkes avrupa diyor madem 20 euro civarı yapıyor :D) Telefon şartı yok. Ttnetten yeterince çektikten sonra ilaç gibi geldi. Bu mesajı yazma sebebim de zamanında ttnetin çok fena ahımı almış olması. Yavaş hızlara uyuz olduğum için bundan yaklaşık 1.5 sene önce o zamanın en pahalı tarifesi olan limitsiz8 kullanıyordum ve hız sonuçlarım @lord87 nin hız sonuçları ile aynıydı. Ödenen fatura ise 120 tl civarı aylık. Bir ay peşinde koştum bu işi düzeltmek için. Modemde alınabilir hız 30 mbitlerde görünürken bana verilen hız ise 1 mbitin altında idi. Eve gelip ölçüm yapmalar falan kimse çözüm bulmadı o zamanlar. Madem en iyi müşterilerinizden biriydim bari müşteri hizmeti denen hizmeti sunabilseydiniz. Sonuç ortada.
Ailemin oturduğu apartmanada metronet geldi ama aktifleşmedi, aktifleşince 2 mbit almayı düşünüyorum, şehir dışında okuduğum için 10 mbit biraz gereksiz olurdu, sonuçta ayda 3-4 günlüğüne evde bulunabileceğim.

bLaCkSouL

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Ailemin oturduğu apartmanada metronet geldi ama aktifleşmedi, aktifleşince 2 mbit almayı düşünüyorum, şehir dışında okuduğum için 10 mbit biraz gereksiz olurdu, sonuçta ayda 3-4 günlüğüne evde bulunabileceğim.

Eski tarifeleri olsa 2 Mbit alıp yazık etmeyin derdim. 10 Mbit ile aralarında 10 TL civarı bir fark vardı. (35-47) Ama şu anda yeni müşteriler için 2 Mbit'i 40'a satmalarına rağmen 10 Mbit 60 TL oldu. Yine de 40 TL gibi bir fiyata simetrik 2 Mbit internet ve telefon zorunluluğu olmaması çok güzel. Superonline gibi adil kullanım olayı da yok. Son iki ay içerisinde de kendi altyapılarını kullanmaya başladılar. Hız testini gösteren resimden belli oluyor zaten. Metronet varsa başka firmaya bakmayın derim.

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Eski tarifeleri olsa 2 Mbit alıp yazık etmeyin derdim. 10 Mbit ile aralarında 10 TL civarı bir fark vardı. (35-47) Ama şu anda yeni müşteriler için 2 Mbit'i 40'a satmalarına rağmen 10 Mbit 60 TL oldu. Yine de 40 TL gibi bir fiyata simetrik 2 Mbit internet ve telefon zorunluluğu olmaması çok güzel. Superonline gibi adil kullanım olayı da yok. Son iki ay içerisinde de kendi altyapılarını kullanmaya başladılar. Hız testini gösteren resimden belli oluyor zaten. Metronet varsa başka firmaya bakmayın derim.
Metronet artık ttnet'in altyapısını kullanmıyor mu? Ben kablolar metronet'in ama serverlar ttnetin sanıyordum. Bundan 3 ay önce yetkili birisiyle görüşmüştüm, o da 1-2 yıl içerisinde tamamen kendi serverlarımızı kullanmaya başlarız demişti, bu kadar çabuk geçeceklerini hiç tahmin etmemiştim.

Nick Rey

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bu hız arada bendede oluyo indirdiğin siteden vbde olabilir ttnet ne zaman bonkör olmuş :D

bLaCkSouL

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Metronet artık ttnet'in altyapısını kullanmıyor mu? Ben kablolar metronet'in ama serverlar ttnetin sanıyordum. Bundan 3 ay önce yetkili birisiyle görüşmüştüm, o da 1-2 yıl içerisinde tamamen kendi serverlarımızı kullanmaya başlarız demişti, bu kadar çabuk geçeceklerini hiç tahmin etmemiştim.

Benim aldığım hizmette artık servis sağlayıcı kendileri olarak görünüyor. Gerçekten de özellikle türk telekomda yoğun saatlerde meydana gelen hız düşmesi sorunu pek kalmadı. Önceden yoğun saatlerde 200 KB'lere kadar düşerdi hız. Artık en kötü 700-800 KB oluyor. Tabi bu durum sadece belirli saatlerde ve haftanın 1-2 günü yaşanıyor. Özellikle tatil günleri diyeyim.

1695157872.png

Yine görüldüğü üzere ISP Metronet'in kendisi. Gerçi gece ama hız olarak da oldukça iyi.

komoL

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Tarifem 16mbit 12mbit olarak görüyor:D indirme hızımda problem yok 1,5 genelde