Bugün tahliye oldum

GizemliAdam

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Bugun tahlıye oldum arkadaslar, gereksız bir üye tarafından aldıgım cezayı haketmedıgım kanısındayım ılk hakaret eden oydu benımde bıraz sert mesaj vermem 5 gun uzaklastırmama neden oldu, pekı o arkadasa neden ceza verılmedı?

Docent oldugu yada benden daha fazla mesaj sayısına zahıp oldugu ıcınmı?

Sdn adalet yontemını haklı bulmuyorum bu yuzden bıle ceza verılır kesın bana ;)

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Yazdıklarına dikkat ettiğin sürece hiçbir sorun yok.

ufukcoskun

Dekan
Reaksiyon puanı
104
Evet GizemliAdam bu sitedeki herkes sana düşman o yüzden ceza veriliyor sana.

GizemliAdam

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Yazdıklarına dikkat ettiğin sürece hiçbir sorun yok.

Peki siz moderator olarak bu duruma nasıl sessız kaldınız.

İlk bana nah alırsın yazan kısının mesajında n** alırsın diye düzenleme yapıyorsun sonra hıcbırsey yazmamıs gıbı o arkadasa ceza vermıyorsunuz?

Sonra o kısıye bıraz sert cıkınca bızler hemen ceza alıyoruz.

Lütfen adil olunuz.

Nedense normal uyeler yetkı verılıpte moderator olunca cok degısıyorlar sunu unutmayınızkı sızlerde bu konuma uye sıfatından geldınız.

punisher89

Asistan
Reaksiyon puanı
3
GizemliAdam senin nasıl insan dışı bir varlık olduğunu mehmet iyi bilir keşke süresiz yollasalarmış seni.
Benim panoma yazdığın mesajlar neydi öyle ahlaksız insan?

GizemliAdam

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Evet GizemliAdam bu sitedeki herkes sana düşman o yüzden ceza veriliyor sana.

Düşman olana biz düşman olmayız.

Türk, türke düşman olursa halimiz ne nice olur o zaman..

---------- saat 15:51 eklendi ---------- önceki mesaj saat 15:50 eklenmişti ----------

GizemliAdam senin nasıl insan dışı bir varlık olduğunu mehmet iyi bilir keşke süresiz yollasalarmış seni.
Benim panoma yazdığın mesajlar neydi öyle ahlaksız insan?

Hak ettın ama ;)

Silence

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
49
neyse hoşgeldin yeniden geçmişe takılma bence

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Ben kimseye ceza vermiyorum daha doğrusu veremiyorum buna yetkimiz yok. Gerekli düzenlemeleri yapabilirim görevim odur. Siz ayrıyeten özel mesajla rahatsız etmişsiniz üyeyi. Cezayı o yüzden vermişler.

Ben de bu konuma üye sıfatımdan geldim, doğrudur. Ama nasıl geldiğim de ortadır. Arkadaşlar benim moderatör olmamı çok istiyorlardı. Bendeki vasıflar da yeterli görülmüş ki yönetim beni moderatör yaptı. Gece gündüz demeden de görevimi yapıyorum, herkesten çok çalışmaya çalışıyorum.

Hiçkimseyle de bir sorunum yoktur. Konularda, mesajlarda bir yanlışlık varsa yetkim dahilinde gerekeni yaparım. Yanlışı yapan kim olursa olsun. :)

Saygılar...

punisher89

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Tamam ben seni affediyorum da umarım site ahalisi ve yetkililerle daha problem yaşamazsın..

GizemliAdam

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Türkiyede adil olan ne var arkadaşım sen adaleti SDN de arıyorsun :) neyse hoşgeldin yeniden geçmişe takılma üzülme anı yaşa :)

tesekkur ederım sızler gıbı uyelerın bu forumda bulunması cok guzel.

---------- saat 15:57 eklendi ---------- önceki mesaj saat 15:55 eklenmişti ----------

Ben kimseye ceza vermiyorum daha doğrusu veremiyorum buna yetkimiz yok. Gerekli düzenlemeleri yapabilirim görevim odur. Siz ayrıyeten özel mesajla rahatsız etmişsiniz üyeyi. Cezayı o yüzden vermişler.

Ben de bu konuma üye sıfatımdan geldim, doğrudur. Ama nasıl geldiğim de ortadır. Arkadaşlar benim moderatör olmamı çok istiyorlardı. Bendeki vasıflar da yeterli görülmüş ki yönetim beni moderatör yaptı. Gece gündüz demeden de görevimi yapıyorum, herkesten çok çalışmaya çalışıyorum.

Hiçkimseyle de bir sorunum yoktur. Konularda, mesajlarda bir yanlışlık varsa yetkim dahilinde gerekeni yaparım. Yanlışı yapan kim olursa olsun. :)

Saygılar...

Ben sizden çok memnunun ali kardeş.

Ama işte o olayı görünce sadece üzüldüm çünkü bu forumda en son yanlış yapacak kişi sensin.

ufukcoskun

Dekan
Reaksiyon puanı
104
GizemliAdam.

Eğerki yanlış birşey yapmasan uzaklaştırma alacağını sanmam.Modların burada kimseyi kayırdığını düşünmüyorum.Eğer sen diyorsan modlar bana özellikle yaptı bunu,emin ol o zaman sana 5 gün değil süresiz uzaklaştırma verirlerdi.

GizemliAdam

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Tamam ben seni affediyorum da umarım site ahalisi ve yetkililerle daha problem yaşamazsın..

Sizin bayan olarak ilk olarak bana yazdıgını o cumleyı hıc ama hıc tasvip etmedim.

İlk düelloyuda siz başlattınız.

Neyse artık bu konu hakkında konusmak ıstemıyorum cunku sınırlerım gerılıyor,5 günün nasıl gectıgını bana sor..

Artık burada küfür etseler dahi ahlaksın deseler dahi (yukarıdakı mesajın) kimseyle dalaşmıyacagım ;)

GizemliAdam

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Siz ayrıyeten özel mesajla rahatsız etmişsiniz üyeyi. Cezayı o yüzden vermişler.

Saygılar...

Hayır tek özel mesaj yazdım oda yorum yazdıgı urlın lınkını yolladım hıcbırsey yazmadım.

Kendısı ıyı bılıyor.

---------- saat 16:04 eklendi ---------- önceki mesaj saat 16:03 eklenmişti ----------

Avatarındakı resım lıvanyada var o bayan, sizide bayan sandım şimdi kusura kalma.