'Budist' Değil 'Tai Chi'ciyim!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Silence
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Silence

Dekan
Reaksiyon puanı
49
5716692.jpg

“Üç yıldır Uzakdoğu öğretisi Tai Chi yapıyorum. Yoga yapan Hindu, ney üfleyen sufi mi oluyor?”

ÇOCUK OYUNCAĞI DEĞİL
Güzel manken sürekli din değiştiriyormuş gibi gösterilmesi karşısında sessizliğini bozdu! Kazaz, internetteki fan sitesine yaptığı açıklamada Hıristiyanlığı seçtiğini beyan ettikten sonra, ne Budist olduğunu ne de Müslümanlığa döndüğünü açıklamadığını belirtip şunları söyledi: "İki yıl önce Budist olduğumu, sonra oradan kovulduğumu, şimdi tekrar Müslüman olduğumu yazıyorlar. Çocuk oyuncağı mı bu?" Güzel manken, Budist dedikodularının çıkmasına neden olan konuyu şöyle açıkladı:

HEPSİ NEZİH, AKLI BAŞINDA İNSANLAR!
"Evlenip Yunanistan'a gitmeden önce tanıdığım aklı başında, nezih insanlardan oluşmuş bir Tai Chi topluluğu vardı. Döndükten sonra, bilinen en eski Çin sağlık, egzersiz sistemi olan Tai Chi'yi öğrenmek üzere bu topluluğa katıldım. Üç yıldır sağlığımı ve formumu korumak için düzenli bir şekilde Tai Chi çalışıyorum. Bu aklı evvellerin mantığından gidersek, yoga yapanların Hindu, ney üfleyenlerin de sufi olması gerekir.

http://www.haber365.com/Haber/Budist_Degil_Tai_Chiciyim/

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
O haber de mi yalan çıktı :) Hahaha :D

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Göğüsleri ortaya çıkarmanın en salak yöntemini kullanmaktan ne anlıyor bu kız millet anlamış değilim :D Konuya gelirsek dikkate değer biri değil neye mensup olduğun köşe başındaki tekiri bile ilgilendirmiyor...

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
Bu aklı evvellerin mantığından gidersek, yoga yapanların Hindu, ney üfleyenlerin de sufi olması gerekir.
Bu dediği doğru, bozuk saat bile günde iki kez doğru vakti gösterirmiş derler.
Maalesef yoga ve benzer işler birer manevi terapi yöntemidir ve budist inançlarını empoze eder...
Sufi olmadan da neyzen olunmaz, o ney'i üflemek için "aşk" olması gerekir, yoksa çoğu ses çıkaramadan bırakıyor neyzenliği...
Ne demişler "İnandığın gibi yaşamazsan yaşadığın gibi inanırsın"...