Büçe 16 bin TL 2 Laptop+2 monitor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mek38
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mek38

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba

Mesai saatlerinde kullanacağım Notebook önerisi 15.6"" ve bununla beraber 27"" en az monitor kullanım film excel muhasebe prog bütçemiz 16bin TL toplam

Görsel olarak hoş kaliteli bişey arıyoruz oyunda oynar sanırsam pubg vs ort ayarda hafta sonuna kadar almalıyım yardımınız.

Şarj süresi hafiflik kasa kalitesi iyi sogutmasıda iyi neden 15.6 derseniz rakamlarla sürekli işimiz yanımızda olacak rakam tuşlarından dolayı.

mek38

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kullanım amacımız Excel gibi basit işler aslında biliyorum 2bin TL lik de bir cihaz da iş görür fakat patronumuz iyi kaliteli göze hitap eden bişey olsun dedi bana cihaz bahanesiyle gelmeyin dedi yenileyin dedi 2 laptop 2 monitor alacağım. Elde bu fırsat bütçe varken dolu dolu bişey almak istiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Laptop da rakamlarla iş yapcağımızdan 15.6 olması gerekiyor gibi monitorde 27"" hem büyük hem göze hoş masayı dolduracak bilmiyorum curve ekranlar daha hoş daha kullanışlı mı? Hangi panel bize uygun-film-excel-muhasebe prog için
Mesaj otomatik birleştirildi:

Laptop da rakamlarla iş yapcağımızdan 15.6 olması gerekiyor gibi monitorde 27"" hem büyük hem göze hoş masayı dolduracak bilmiyorum curve ekranlar daha hoş daha kullanışlı mı? Hangi panel bize uygun-film-excel-muhasebe prog için

Son düzenleme:

mek38

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sanki ekran kartı bu paralarda ki bir cihaza değmez gibi geldi başka bi altnernatif olabilir mi mx serisi gibi benim araştırmalarımda bunlar hoşuma gitti ; şahsen ben oyunda oynarım ultra görsellik beklemesemde

HP Pavilion 8XE21EA
LENOVO 81WB0061TX

Samsung LC27R500FHMXUF yada farklı bir öneriniz tercihiniz

Görkem Say

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
25,593
sanki ekran kartı bu paralarda ki bir cihaza değmez gibi geldi başka bi altnernatif olabilir mi mx serisi gibi benim araştırmalarımda bunlar hoşuma gitti ; şahsen ben oyunda oynarım ultra görsellik beklemesemde

HP Pavilion 8XE21EA
LENOVO 81WB0061TX

Samsung LC27R500FHMXUF yada farklı bir öneriniz tercihiniz
Excel gibi basit işlerle uğraşacağım dediğiniz için bu ürünü önerdim. İşlemci olarak iyi, tasarım olarak da hafif ve sağlam bir ürün. Ekran kartı ile yapacağınız bir işlem varsa, farklı bir ürün önerebilirim.

mek38

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
6-7 bin tl veripte diğer işleride az da olsun yapsın derim oyun gibi tabiki full kalite değil orta üstü gibi ve buna göre monitor 24 27 yada benzeri

Görkem Say

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
25,593

mek38

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu ürünü önerebilirim o zaman.

freedos olması kötü gibi
peki ekran olarak tercihiniz?

HP Pavilion 8XE21EA
LENOVO 81WB0061TX
Monster Huma

Samsung LC27R500FHMXUF
bunlar hakkında fikriniz

mek38

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benim önerdiğim monitör daha iyi kesinlikle. Huma iyi ancak 14" ekran boyutu ondan önermedim.
HP 15-dw2014nt 3H821EA
hakkındaki düşüncen nedir? Freedos olması kötü mü ? ya da vatan'dan
HP PAVILION 15-CS3008NT
bunu alacağım dw ve cs series arasındaki fark nedir? ryzenli daha iyi bir alternatif varmı

mek38

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0