Bu zamanda iphone 3GS alınır mı

veloricaptor

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar
Forumda yeniyim,ilk konumu artık değiştirmem gereken bozuk cep telefonumla alakalı başlatmak istedim. Hepsiburada.com'da kampanyalı 3GS 650 TL. Sizce alınır mı, tel'le işim sosyal medya,viber, sörf ve azıcık müzik,fotograf. İos tecrübesi edinmek istiyorum, bu fiyata android cihazlar'ı pek olumlu görmedim netteki araştırmalarım sonucu.

Tel gerçekten bir efsaneye dönüşmüş, araştırdıkça daha çok sevdim tabii onu da ekliyim :yes:

tier44

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
o telefona o para verilmez biraz daha araştır gm discovery s3 mini gibi telefonlar ondan daha iyi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
GM Discovery üreticisine güvenemyrm acıkcası, s3 mini de fazla piyasa ve android'den agzı yanan cok arkadaşım var acıkcası. hem s3 750 civarı birşeydi sanırım kampanyalı fiyatları

veloricaptor

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Açıkçası Discovery üreticisine güvenemiyorum, s3 mini ise fazla piyasa ve cevremde android'den şikayetçi çok arkadaşım var. ben biraz stabilite istiyorum tel'den.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

net gitti geldi, hem okuyucu hem üye masj'ı atmşm, özür :(

eXen

Asistan
Reaksiyon puanı
4
telefon olarak kullanmak iççin 100 150 liraya alınır. belki birkaç program çalışır.

veloricaptor

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yani yukarıda bahsettgm işlemleri sorunsuz yapabilirmiyim? oyun özelliği fln aramyrm çünkü

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Şu an 3gs almak açıkcası çok mantıklı değil artık. Güzel bir cihaz tabiki ancak artık miadını doldurdu. İOS yeni cihazlara göre stabilize edildiği için eski cihazlara bundan sonra destek olmayacaktır. (3g,3gs İphone 4 gibi) Uygulamalarda İOS'un son versiyonlarına göre ayarlanıyor. Bundan dolayıda birçok uygulamayı yüklerken sıkıntı yaşayabilirsin. Bütçe durumuda önemli tabiki. O fiyatlarda androidli cihazlar almayı düşünürseniz birçok model var. Eğer biraz daha paraya kıyarsanız ve stabilize isterseniz android sistemde nexus 4 tavsiye ederim. Android telefonların iphone'udur. Ama illa ki iphone olsun derseniz. İleriye dönük olarak 4s'ten aşağısı riskli olur.

promidal

Profesör
Reaksiyon puanı
11
dediğin işleri 3gs ile yapabilirsin ama o paraya değmez. discovery elemanım aldı ve kullanıyor. inanılmaz bir cihaz ve firma 3 kez güncelleme yaptı cihaza. yani sonuna kadar arkasında.. bence düşünmeden al

Ahmetgungor

Asistan
Reaksiyon puanı
0
almayın bence :/ iphone 4 almak biraz daha iyi :)

windows8

Profesör
Reaksiyon puanı
3
2. el iphone 4 almak daha mantıklı 3gs nerdeyse 4 buçuk yıllık telefon bende kullandım ve uygulamadan çıkıp tekrar girince yeniden başlaması gibi problemler var bu tabiki remden yani donanımdan kaynaklanıyo eğer deneyimi 3gs ile yaşarsan bidaha ios cihaz kullanmazsın :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
3GS candır ama daha üst iPhone modellerini almak daha mantıklı bu zamanda.

hardrock

Asistan
Reaksiyon puanı
0
şu zamanda 3gs alınmaz bence bütçeniz uygunsa en az 4s alın derim ios kullancaksanız

quantintrntn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
sağlam ikinci el al daha iyi hem 350-400 e rahat bulursun temizini bu paraya işini görür üstelik ios iphone 3gs de bile çok stabil.

promidal

Profesör
Reaksiyon puanı
11
illa ios kullanacaksan 650tl gibi bir paraya sıfır ipad mini alabilirsin..

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
iOS 6.1.3'ten yukarısını alamıyor 3Gs. O yüzden kesinlikle alma. Üstelik 6.1.3'te de hiç stabil çalışmıyor. Emin ol S3 mini daha stabildir 3GS'ten.

silmaril sahibi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Xperia L'yi tavsiye ederim, ben telefon almadan önce araştırdım gayet güzel telefon sonra bütçe arttı başka telefon aldım, ancak fiyatı nedir tam bilmiyorum şu an bütçene uyar mı bilemem.
eğer gm discovery diyorsan o da arkadaşımda var ben beğendim ama vebal altına da girmek istemem :)

Milton Sirotta

Profesör
Reaksiyon puanı
4
[MENTION=374413]veloricaptor[/MENTION] [MENTION=187384]promidal[/MENTION]'a katılıyorum. iPad mini 16GB Wi-Fi + takoz bir telefon işini görecektir.

veloricaptor

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
@Milton Sirotta @promidal gerçekten güzel bir öneri arkadaşlar. tel'im az daha dayansa sadece iPad alırdım da bi takoz bulmam lazım. bi blackberry misal :)

iphone 3gs gerçekten ilgimi çekti, ondan yazdım, birde genel olarak stabilite olayını sevdim iphone'ların, yoksa özellikleri zaten 4 yıl öncesinde kalmış. dediğiniz gibi ios6'da sıkıntı yaşayacaksam almanın da pek bir alemi yok. param olsa zaten 4S'ten aşağısı kurtarmaz gibi :yes:

Discovery'den ziyade Huawei Vision U8850'ye rastladm aynı sitede. Fiyatı da çok makul. Uygun bir root ve rom ile gerçekten iyi performans elde edenler varmış. cihazla ilgili bilginiz varmıdır bilmiyorum.

Nexus 4 bütçemi aşıyor ancak hakkında okuduklarım hayranlık verici. tam bir performans canavarıymış. bir yerlerden kredi kartı bulup taksitlendirirsem ilk alacağım cihaz nexus 4'tür :thumbup:

Yani araştırdıkça ürün yelpazem de genişledi diyebilirim Samsung wonder için de olumlu şeyler okudum. Onu da önerirseniz direk kendi başıma alabilirim.

Herkese paylaşımları için çok teşekkürler bu arada. Forum gerçekten çok güzel arkadaşlar.

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Note u satabilirim isterseniz. Polonys dan geldi, 3. Ayınw girecek.

Lee Tai

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Dediklerini rahatça yaparsın. Sıfır alıyosan zaten hızlı olur o yönden de sıkıntı yok. Ama ikinci el çok temiz bi iphone 4 bakarsan daha iyi olur. Sıfır zaten 1000 tl 4'ün. İkinci eli de 750 800 e bulursun...

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Samsung'un s4'ten aşağısına para verilmez. S3 mini alabilirsin sadece parasını bir o hakediyor sanırım samsungta. Onun dışında huawei gibi markalara hiç bakmadım. Keşke xiaomi-mi3 burda olsa da onu alsan. :) taksite gireceksen nexus 4 ya da optimus G al.

11kasım

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
8 Ay önce 3GS aldım ilk başlarda çok severek kullandım sonra 5c ve 5s çıkınca soğudum. :D 5c aldım ve alınca farkı anladım. 3GS acayip kasma yapıyormus uygulamalarda filan. 3gs ve 4 almayın derim. iPhone 4 ve öncesi iOS 7yi kaldırmaz. Gerçi iP4'e yükleniyor ama yüklenince telefon can çekişiyormuş :D Yani 2.el 4S filan al 3gs devri kapandı...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
2 senedir 3gs kullanıyorum diğer iphonelardan tek eksiği biraz daha yavaş olması o kadar. facebook ve temple run 2 hariç diğer bütün uygulama ve oyunları da oynarsın. temple run 1 ve facebook messengerda sorun yok sadece facebookun kendi cok kasıyor ve kapanıyor onun dısında twitter whatsapp instagram vs hepsi ok ama ben senin yerinde olsam üzerine 300 tl daha koyup 4 alırım ama şu an mantıklısı 4s ben param olsa 4s mi 5s mi desen arada kalırım 5s cok uzun :]

samet2131

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende tek 3gs kullanan ben kaldım diye biliyordum :D Güzel telefon, yeni çıkan bütün uygulamaları desteklemese de (ios 7 olmadığı için) hiç kasma yok ve hala birçok uygulamayı-oyunu destekliyor. Ama o kadar para verilmez. Tabi konu da biraz eski şimdi sen çoktan telefon almışsındır ve 3gs ucuzlamıştır. :)