1 Temmuz 2017 #1 E ExeRyderS Doçent Katılım 21 Mart 2015 Mesajlar 655 Reaksiyon puanı 50 Puanları 28 Merhaba ben bu sanal gerçeklik gözlüğünü Aliexpress'ten aldım. Ama beni orijinallik konusunda biraz şüphelendirdi. Sizce orijinal mi bu ürün? Son düzenleyen moderatör: 2 Temmuz 2017
Merhaba ben bu sanal gerçeklik gözlüğünü Aliexpress'ten aldım. Ama beni orijinallik konusunda biraz şüphelendirdi. Sizce orijinal mi bu ürün?
2 Temmuz 2017 #2 Transistor Profesör Katılım 5 Ağustos 2016 Mesajlar 4,261 Reaksiyon puanı 1,085 Puanları 293 Konum İzmir Şüphelendiren kısmı ne? Htc Vive veya Oculus Rift alsan anlarım da sıradan bir çin markasının çakmasını yapmazlar bence.
Şüphelendiren kısmı ne? Htc Vive veya Oculus Rift alsan anlarım da sıradan bir çin markasının çakmasını yapmazlar bence.
2 Temmuz 2017 Konuyu başlatan #3 E ExeRyderS Doçent Katılım 21 Mart 2015 Mesajlar 655 Reaksiyon puanı 50 Puanları 28 cern99 dedi ki: Şüphelendiren kısmı ne? Htc Vive veya Oculus Rift alsan anlarım da sıradan bir çin markasının çakmasını yapmazlar bence. Genişletmek için tıkla ... Normalde arkasında VR GLASSSES yazısı yok ama bunda var. Ve kutusuında mini yazısı yok normalde.
cern99 dedi ki: Şüphelendiren kısmı ne? Htc Vive veya Oculus Rift alsan anlarım da sıradan bir çin markasının çakmasını yapmazlar bence. Genişletmek için tıkla ... Normalde arkasında VR GLASSSES yazısı yok ama bunda var. Ve kutusuında mini yazısı yok normalde.