Bu Videonun Formatı Neden Çevrilmiyor?

elektr10

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Total Video Converter ile swf formatındaki videoyu avi ve flv formatına çevirmeye çalışıyorum ama olmuyor bir türlü."Cannot open file" diyor ama neden açamıyor?

Aynı şeyi super converterla denedim o da hata veriyor ama başka formattaki videoları çevirmede sorun yok.

regedit

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Total Video Converter kullanmadığım için sebebini bilemiyorum !!!

işin acil ise winavi video converter'ı öneririm. sade arayüzü en büyük özelliği ve tüm isteklerine cevap veriyor.
[size=8pt](ben şimdi swf uzantılı bir dosyayı avi formatına çevirip denedim, sorunsuz.)[/size]

elektr10

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Winavi ile denedim ama o program da sapıttı.Her denememde farklı boyutta ve farklı sürelerde kırpılmış video çeviriyor.Birinde ilk 10 saniyeyi filan iki kere çevirmiş yani videoyu izlemeye başlayınca ilk 10 saniye 2 kere izleniyor, sonuna kadar düzgün devam ediyor.Diğerlerinde videonun baş kısmı var ama diğer kısmı kayıplarda.Ne biçim iş anlamadım :S

elektr10

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Ulead video toolbox'ı diyorsan swf formatını desteklemiyor.

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
elektr10 dedi ki:
Ulead video toolbox'ı diyorsan swf formatını desteklemiyor.
eklenti de mi yemiyor? ben de ulead video studio var ordan bi deneyeyim

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
bende tamamdır işlem

ama daha basit yazılımlar bulmanı öneririm.

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
daha basit bir sürü yazılım denedik olmadı, olan 1 tane var 1dklık flash dosyasını 1 saatte 130mblık avi yaptı hem de unregistered :S

elektr10

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Jojoba sağolsun dün gece bir sürü program denedi benim için en sonunda "amor swf to video converter" programı güzel bir şekilde çevirdi fakat bir sorunla...
Flash videoyu video oynatıcıyla yürütürken ilk birkaç saniye ilerleme çubuğu sonuna kadar gidiyor, video çok daha uzun süre devam ediyor ya işte o ilk 4 saniyelik kısmı 3 kere çevirip geri kalanını düzgün çeviriyor :S
Movie makerla keseyim dedim o kısmı ama movie maker sadece o sorunlu kısmı görüyor, düzgün çevrilmiş kısmı görmüyor.
Troy senin dediğin programı denedim.Ekran görüntüsündeki kısma kadar geldim fakat o da movie maker gibi ilk birkaç saniyeyi görüyor.

elektr10

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Regedit'e swf formatındaki videoyu gönderdim, camtasia studio ile görüntüsünü çekip avi olarak gönderdi ben de youtube'a koyabildim çok şükür :)
Ben camstudio ile denmiştim ama olmamıştı.Neyse zor da olsa halloldu.Teşekkürler regedit.