Bu Uygulama Bütün Android Uygulamalarınızı Çalıştıracak

Reaksiyon puanı
10,315
Bu Uygulama Bütün Android Uygulamalarınızı Çalıştıracak

bu-uygulama-tum-20142105064623814.jpg

Bu yeni uygulamanın adı CIDER olup, üretilen yeni yazılımın amacı insanların ulaşmak istediği fakat ulaşamadığı uygulamalara köprü olmak ve uygulamayı kullanıcıların hizmetine sunabilmektir. Bu yeni yazılım ilk aşamada sadece Apple uygulamaları, Android ve IOS işletim sistemlerine sahip cihazlara yüklenebilecek şekilde tasarlanmıştır. ABD’li bilim adamları tarafından geliştirilen bu yazılım sayesinde Android ve İOS işletim sistemlerine sahip cihazlarda hemen hemen bütün uygulamalara ulaşılabilecek ve bu yazılım sayesinde istenilen uygulamalar hatasız bir şekilde kullanılabilecektir.

Henüz bu yazılımın çalışma alanı bahsedilen işletim sistemleri ile sınırlı olmasına karşın gelecek günlerde bu sınır yine aynı bilim adamları tarafından kaldırılacaktır. Bilim adamları bu sınırın ortadan kalkması ve bu yazılımın bütün teknolojik cihazlarda kullanılmasını sağlamak için çoktan kollarını sıvayıp çalışmaya başladılar. Kolombia Üniversitesi’nde lisans üstü araştırmacılar söz konusu olan bu yazılımın tüm cihazlar için geliştirip tasarlamak için çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyorlar. Üniversite’den yapılan açıklamaya göre bu yazılım henüz test aşamasında olup gelecek günlerde hizmet vermeye başlayacaktır.

KaynaK

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
o zaman root işlemi olayı tarihmi olacak doğrumu anladım acaba ?

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Benim anladığım ise iOS'da ki tüm uygumalar zamanla Android'de de kullanabilecek bi nevi port edicekler sanırım

therkut

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Programcılara bilim insanı mı deniyor artık. Dünya çok büyük bir kavram karmaşasına doğru sürükleniyor.

Konu ile ilgili olarak; bilim adamları 12 yıl önce gözleri rahatsız etmeyen ve kilometrelerce alanı gösteren farı bulmuşlardı. 7 yıl önce ışığı oda sıcaklığında durdurmayı başarmış ve bu yolla sınırsız depolamanın artık mümkün olduğunu söylemişlerdi. Demem o ki bilim insanlarının laflarıyla hayatınıza yön vermeyi hayal bile etm e yın çünkü o da artık bir hayal değil!...

teknozyum34

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
0
Güzel bir fikir, geliştirilirse devrim yaratır.

Deleted-Name

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
18
Programcılara bilim insanı mı deniyor artık. Dünya çok büyük bir kavram karmaşasına doğru sürükleniyor.

Konu ile ilgili olarak; bilim adamları 12 yıl önce gözleri rahatsız etmeyen ve kilometrelerce alanı gösteren farı bulmuşlardı. 7 yıl önce ışığı oda sıcaklığında durdurmayı başarmış ve bu yolla sınırsız depolamanın artık mümkün olduğunu söylemişlerdi. Demem o ki bilim insanlarının laflarıyla hayatınıza yön vermeyi hayal bile etm e yın çünkü o da artık bir hayal değil!...
Haklısın programcılar ne zaman bilim adamı oldu?

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
IOS uygulamasını android telefonda ya da tersi durumlardan bahsediyor bi nevi emulator heralde.

kehfest

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Üst düzey Android telefonlarda iOS oyunları çalışacak fakat donanımdan dolayı tam tersinin olma ihtimali yok şimdilik