Bu ülke'de onlara ceza yok ! Kokain çeken Akp'li Kürşay Ayvatoğlu pudra şekeri çekiyorum dedi ve serbest kaldı !

Görkeem

Profesör
Reaksiyon puanı
3,392

Kürşat Ayvatoğlu serbest bırakıldı: Kokain değil pudra şekeriydi​

Lüks aracında uyuşturucu kullandığına ilişkin görüntüler ortaya çıkmasının ardından gözaltına alınan eski AKP Genel Merkez personeli Kürşat Ayvatoğlu, adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı. İfadesinde kokain kullanmadığını söyleyen Ayvatoğlu, “Kokain değil pudra şekeriydi. Şaka yapıyorduk” dedi.​

koko_16_9_1616875256.jpg

PUDRA ŞEKERİYMİŞ!

Ayvatoğlu ifadesinde kokain iddialarını reddederek şunları söyledi;

*Görüntülerdeki sürücü koltuğunda oturan beyaz gömlekli kişi benim. Bu video, yaklaşık 2 yıl önce Kastamonu'da haberim olmadan çekilmiş. Yanımda bulunan çocukluk arkadaşım D.O. isimli şahıstır.

*Videoyu çeken kişi ise arkadaşım U.K.'dir. Görüntülerdeki benim burnuma çekmiş olduğum madde pudra şekeridir. Taklit amaçlı sanki uyuşturucu madde kullanıyormuşuz gibi yaparak eğleniyorduk.

*Bazen burundan sanki kokain çeker gibi bazen de esrarlı sigara içer gibi yapmış olduğumuz şakalar vardır. Hayatımda kokain kullanmadım. Bu konuyla ilgili olarak mağdurum. Bana şantaj yapıldı.

Hahaha yok be abi diyecek birşey bulamıyor artık insan

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299

Kürşat Ayvatoğlu serbest bırakıldı: Kokain değil pudra şekeriydi​

Lüks aracında uyuşturucu kullandığına ilişkin görüntüler ortaya çıkmasının ardından gözaltına alınan eski AKP Genel Merkez personeli Kürşat Ayvatoğlu, adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı. İfadesinde kokain kullanmadığını söyleyen Ayvatoğlu, “Kokain değil pudra şekeriydi. Şaka yapıyorduk” dedi.​

koko_16_9_1616875256.jpg

PUDRA ŞEKERİYMİŞ!

Ayvatoğlu ifadesinde kokain iddialarını reddederek şunları söyledi;

*Görüntülerdeki sürücü koltuğunda oturan beyaz gömlekli kişi benim. Bu video, yaklaşık 2 yıl önce Kastamonu'da haberim olmadan çekilmiş. Yanımda bulunan çocukluk arkadaşım D.O. isimli şahıstır.

*Videoyu çeken kişi ise arkadaşım U.K.'dir. Görüntülerdeki benim burnuma çekmiş olduğum madde pudra şekeridir. Taklit amaçlı sanki uyuşturucu madde kullanıyormuşuz gibi yaparak eğleniyorduk.

*Bazen burundan sanki kokain çeker gibi bazen de esrarlı sigara içer gibi yapmış olduğumuz şakalar vardır. Hayatımda kokain kullanmadım. Bu konuyla ilgili olarak mağdurum. Bana şantaj yapıldı.

Hahaha yok be abi diyecek birşey bulamıyor artık insan
Şaşırdım mı? Tabiki hayır.Hukuğun olmadığı bir ortamda bu gibi rezaletlerin olması gayet normal.

Çay Perisi

Profesör
Reaksiyon puanı
938
Vergilerin nereye gittiği hakkında kafanızda ufak bir fikir oluşmuştur herhalde.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
Şu ALGI haberlerden bıkmayacak mısınız :(

Soruşturma savcısı tarafından ifadesi alınan Ayvatoğlu, adli kontrol talebiyle nöbetçi sulh ceza hâkimliğine sevk edildi. Nöbetçi hâkimlik, Ayvatoğlu'na haftada bir karakola imza vermesi ve yurt dışı çıkış yasağı şartıyla serbest bırakılmasına karar verdi.

Kendi ifadesi doğrudur yanlıştır onu bağlar yüzde 99 yalan. Kan veya tahlil ile illaha o anlaşılıyordur diye düşünüyorum. Sanki kişiye özel bir muhamele yapılmış gibi lanse etmeniz yokmu. Ülkede uyuşturucu kullanmanın ne yazık ki yatarı yok benim bildiğim 2 ila 4 yıl arası yargılanıyon en fazla onunda yatarı olmuyor birine zarar vermediysen veya üstünde fazla miktarda uyuşturucu ile yakalanmazsan. Adam zaten tutuksuz yargılanıyor yani mahkemesi devam ediyor. ( Video 2 yıl öncesine aitmiş bu arada )

Adam Partiden ihraç edilmiş işinden kovulmuş mahkemeye verilmiş daha ne yapılsın Taksim meydanında sallandırılsın heralde size göre ?

Görkeem

Profesör
Reaksiyon puanı
3,392
Pudra şekeri yalanı tutmamış arkadaşları tekrar ele vermiş , siz hala savunun bu zihniyet ile uçarız biz uçarız devam .

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
Pudra şekeri yalanı tutmamış arkadaşları tekrar ele vermiş , siz hala savunun bu zihniyet ile uçarız biz uçarız devam .

Ne savunması la !!! Türkçe yazıyom farkındaysan.

Banane sanki isterse ömür boyu hapis alsın ama almaz. Zamanında bu ülkede Tarkan Çağatan Ulusoy Kenan İmirzalıoğlu Sarp Apak Engün Günaydın Hakan Yılmaz gibi ne ünlü isimler uyuşturucu kullanmaktan mahkemelik oldu hepsi bir gün hapis yatmadan tahliye oldu.

Benim anlatmak istediğim bu sadece ama sen her zaman ki gibi YALAN DOLAN ve ALGI üstün tiyatro yazıyon onlara bir şey olmaz gibisinden.

Bu ülkede Deniz Seki bile uyuşturucu madde kullanmak temin etmek ve mekan sağlamaktan max 1 yılın altında hapis yattı. Bu şahısta ben temin etmedim veya satmadım sadece kullandım derse yatarı olmadan serbest kalır.

Son düzenleme:

Görkeem

Profesör
Reaksiyon puanı
3,392
Ne savunması la !!! Türkçe yazıyom farkındaysan.

Banane sanki isterse ömür boyu hapis alsın ama almaz. Zamanında bu ülkede Tarkan Çağatan Ulusoy Kenan İmirzalıoğlu Sarp Apak Engün Günaydın Hakan Yılmaz gibi ne ünlü isimler uyuşturucu kullanmaktan mahkemelik oldu hepsi bir gün hapis yatmadan tahliye oldu.

Benim anlatmak istediğim bu sadece ama sen her zaman ki gibi YALAN DOLAN ve ALGI üstün tiyatro yazıyon onlara bir şey olmaz gibisinden.

Bu ülkede Deniz Seki bile uyuşturucu madde kullanmak temin etmek ve mekan sağlamaktan max 1 yılın altında hapis yattı. Bu şahısta ben temin etmedim veya satmadım sadece kullandım derse yatarı olmadan serbest kalır.

Niye üstüne alınıyorsun LA ! senden başka bana cevap yazan yok , yoksa savunduğun için mi üstüne alınıyorsun hahaha

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
Niye üstüne alınıyorsun LA ! senden başka bana cevap yazan yok , yoksa savunduğun için mi üstüne alınıyorsun hahaha

Çocukça davranmayı bırakta bir kere olsun Adam gibi DOĞRU DÜZGÜN bilgi paylaş bu kadar zor olmamalı... Kıvırmadan net ve düzgün.

Burada kişiye özel bir muhamele varmış gibi davranmayı ALGI yaratmaya çalışmayı bırak. Adam işinden kovulmuş partiden atılmış mahkemeye verilmiş gerisi mahkemede. Bende mahkemenin hapis vermeyeceğini serbest bırakacağını söylüyorum neyin kafası ise sende ki... ( Tabii tedarikçi değil sadece kullanıcı ise uyuşturucuyu o satıyorsa yatarı vardır. )

Görkeem

Profesör
Reaksiyon puanı
3,392
Çocukça davranmayı bırakta bir kere olsun Adam gibi DOĞRU DÜZGÜN bilgi paylaş bu kadar zor olmamalı... Kıvırmadan net ve düzgün.

Burada kişiye özel bir muhamele varmış gibi davranmayı ALGI yaratmaya çalışmayı bırak. Adam işinden kovulmuş partiden atılmış mahkemeye verilmiş gerisi mahkemede. Bende mahkemenin hapis vermeyeceğini serbest bırakacağını söylüyorum neyin kafası ise sende ki... ( Tabii tedarikçi değil sadece kullanıcı ise uyuşturucuyu o satıyorsa yatarı vardır. )

Sakin ol champ..

Bu haber , tekrar gözaltına alınmadan önce paylaşıldı , onun için biraz sakin olmalısın bence ;)

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
Bu haber , tekrar gözaltına alınmadan önce paylaşıldı , onun için biraz sakin olmalısın bence ;)

İlk paylaştığın haberde yanlış ikinci paylaştığında eksik.

Çünkü Arabadaki diğer elemanlar bize uyuşturucu bu şahis TEMİN ETTİ diye ifade vermişler. Yani sadece kullanıcı değil uyuşturucu TEMİN ETMEKTEN TUTUKLANIYOR... Bu şekilde kanıtlanırsa 1 yıla kadar hapis yatar.

Haberleri doğru paylaşmak yerine sürekli bir yalan yanlış bilgi üstünden siyasal kaygı güttüğün için ortalığı karıştırmaya çalışıyorsun. Çok zor değil doğru bilgi vermek.