Bu telefon sizce nasıl? thl t6 pro

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan faruk16
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

faruk16

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Flood yapmış oluyorum belki ama, bilgi sahibi olan var mı bu marka model hakkında?

AsiSehirli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çok klas bi telefonmuşi :) da bu alibabaya pek güvenilmiyomuş. var mı bu işin piri kurdu.. Onla ticaret yapalım. Pek anlamam bu işlerdenama telefoın benim işim bilgisayar benim işim 2.el benim işim yani ben her türlü bu 3ünü kovalarım.

faruk16

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Benimki zaten alibaba değil, aliexpres :) bu üçünden anlarım dedin de ne demek istedin anlamadım tam olarak .

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Telefonu kargo yoluyla almayı düşünmüyorsun değil mi? Çünü 70 dolardı sanırım üstü gümrüğe takılıyor.

Bu özelliklerde ülkemizde de telefonlar var, bence hiç uğraşma.

faruk16

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Telefonu kargo yoluyla almayı düşünmüyorsun değil mi? Çünü 70 dolardı sanırım üstü gümrüğe takılıyor.

Bu özelliklerde ülkemizde de telefonlar var, bence hiç uğraşma.

Kargo ücreti olmadan geliyor. Toplam 280 tlye. Alan olmuş arkadaşlardan ama ulaşamadım bir türlü. Sizin fikirlerinizi almak istedim.

İSS-1

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Arkadaşlar thl t6 pro almayı düşünen bir arkadaşım var ben de size sorayım dedim nasıl bir telefondur tavsiye eder misiniz? http://m.aliexpress.com/item/32238700668.html

Cihaz güzele benziyor ama görüntüde öyle , mesela batarya miktarını bilmiyorum ama gerçekte o değerde olmayabilir daha da altında bir performans verebilir.

IMEİ + Kayıt ücreti derken sana 450 TL kadar maliyeti olur, cihaz bozulsa elinde kalır, teknik servis sıkıntısı yaşarsın. Gümrükten geçmeme ihtimali var kuvettli bi ihtimal hemde.

Bu cihazın birebir donanım özellikleri Türkiye pazarına yeni giren DooGee Dogger DG550 de mevcut, bence onu tercih et en azından bi muhattabın olur sorun yaşarsan, cihaz bu hafta satışa çıkacak sanırım.

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Kargo ücreti olmadan geliyor. Toplam 280 tlye. Alan olmuş arkadaşlardan ama ulaşamadım bir türlü. Sizin fikirlerinizi almak istedim.

Kargo ücretinden bahsetmiyorum. 70 dolar üstü bi ürünü onlarda göndermez sende alamazsın diyorum. Gümrük vergisine takılıyor 70 dolar ve üstü. 80'de olabilir emin değilim.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Kargo ücretinden bahsetmiyorum. 70 dolar üstü bi ürünü onlarda göndermez sende alamazsın diyorum. Gümrük vergisine takılıyor 70 dolar ve üstü. 80'de olabilir emin değilim.
75 euro / 100 dolar diye biliyordum ben değişti mi

faruk16

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Zannedersem hediye gibi gönderiyor, dolayısıyla bi sınır da kalmıyor. Gelmiş arkadaşın ablasınaablasına 20 günde.

faruk16

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Dediğin telefon 750 tl civarı idi ancak ben dg800 modelini aldım. Çok memnunum araştırdım biraz da. Allah senden razı olsun. Hiç aklımda yoktu.

theBUBY

Asistan
Reaksiyon puanı
4
gümrükten cep telefonu Geçmiyor arkadaslar. merak eden ilgili yasayı bulup okuyabilir. ha cep telefonu olmaz da kutu üzerine hediye yazıp MP4 veya farklı bir elektronik ürün adi yazdırarak şansınızı deneyebilirsiniz. o sekilde geçebileceğini söyleyen Arkadaşlarım var. bkz. faruk16 arkadasi

faruk16

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bunu tecrübe etmeden söylemiyorum 20 günde ulaştı kargo. Geliyor yurtdışından, bu dediğim bir ay önce oldu.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bu model telefona sahibim, genel hatları ile fiyatına göre memnunum, batarya dengesiz davranıyor, örneğin uzun süre % 35 te kalıp birden azalıyor, bataryayı birkaç kez düzgünce şarj edip deneyeceğim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
telefon güzel ben face, whatsapp ve tarayıcıyı kullanıyorum sadece benim için gayet tatminkar. ancak kanunen fiyat sınırlaması olmaksızın cep telefonunun kargoyla gelmesi yasak. gümrükte takılıp geri gönderdiler bi arkadaşımınkini. ha sizinki kontrolde gözden kaçmıştır ya da memur geçsin varsın demiştir o ayrı. bu demek değildir ki gümrükten hepsi geçecek

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben aldım çok güzel bir telefon tavsiye ederim ama aliexpressteki yazılanlar pek dogru olmuyor yinede sen bilirsin almak istersen

uc90tr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hayırlı günler. thl t6 pro da imei değişimi nasıl yapılabilir?