Soru Bu Telefon İyi Mi?

''Wolfred1ght''

Profesör
Reaksiyon puanı
2,290
Hiçbir işe yaramayan cihaz tabi. 16gb hafızalı telefonmu kaldı? 6-7GB boş alan kalıyor. Bir facebook, bir whatsapp, bir youtube, bir messenger indirdiğinizde nerdeyse doluyor cihaz. Bu cihazmı iş görüyor? İş görüyor derken istediğiniz sadece alo demek ve mesaj atmak demek istediniz galiba. Ama bu cihaz çağrı geldiği anda bile cihaz kafayı yiyor. Benim gözümde bu cihaz çöptür. Siz bu cihaza 1-2 yıl götürür yazmışsınız. Bu tamamiyle yanlış yönlendirme. O cihaz 1 ayda arayüzde kasmaya başlayabilecek bir cihaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

2 yıl dayanmaz kesinlikle dayanmaz o cihaz. Dediğim gibi bu cihaz yerine ikinci el S9 veya S8 alın. 2 yıl değil 3 yıl bile rahat götürür bu önerdiğim cihazlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aynen öyle.
2.el almak hiç istemiyorum.2.el ile kötü bir çok tecrübemiz var.O yüzden beni 2 yıl idare edebilecek 1700-1800 liralık bir telefon önerirseniz bakarım.

(Evo)lution

Dekan
Reaksiyon puanı
5,639
2.el almak hiç istemiyorum.2.el ile kötü bir çok tecrübemiz var.O yüzden beni 2 yıl idare edebilecek 1700-1800 liralık bir telefon önerirseniz bakarım.
O fiyatta iyi cihaz yok maalesef.400tl ekleyip TCL 10L ye bakmanızı tavsiye ederim. 2 yıl idare edebilecek bir cihaz. Eğer ekleyemem diyorsanız redmi note 6 pro ya bakın. En azından A01 den daha iyidir.