1 eğer bunu yapıp yayınlarsan mediatonic sana dava açabilirArkadaşlar ben bir android oyun tasarlıyacağım alttaki gibi karakterleri mapleri falan hangi uygulamayla veya siteyler tasarlayabilirimEkli dosyayı görüntüle 130524
Krita isimli bir uygulama var ücretsiz. Yanlış anlamadiysam bunlar pixel art. Orada yapabilirsin ama arkadaşın dediği gibi mediatonic dava açabilir eğer fall guys gibi yapacaksan.Arkadaşlar ben bir android oyun tasarlıyacağım alttaki gibi karakterleri mapleri falan hangi uygulamayla veya siteyler tasarlayabilirimEkli dosyayı görüntüle 130524
nedenki karakterleri değiştirip kendi özgün karakterlerimi koysam yine açabilirmi ama oynanış aynı olcak fakat mobil olcak haritalarıda özgün yapcam1 eğer bunu yapıp yayınlarsan mediatonic sana dava açabilir
ama unity ile yapabilirsin
peki karakterleri değiştirip kendi özgün karakterlerimi koysam yine açabilirmi ama oynanış aynı olcak fakat mobil olcak haritalarıda özgün yapcamKrita isimli bir uygulama var ücretsiz. Yanlış anlamadiysam bunlar pixel art. Orada yapabilirsin ama arkadaşın dediği gibi mediatonic dava açabilir eğer fall guys gibi yapacaksan.
Fall guys gibi parkur ama haritalar ve karakterler farklı olacaksa dava acamaz ama eğer fall guys taki karakterleri kullanırsan açabilirler. Anladığım kadarıyla sadece aynı mantık olacak. O halde dava acamazlar. Ancak 2d nasıl olacak anlamadım.nedenki karakterleri değiştirip kendi özgün karakterlerimi koysam yine açabilirmi ama oynanış aynı olcak fakat mobil olcak haritalarıda özgün yapcam
oynanış mantığını kopyala yapıştır yaparsan belki dava açmaz (garanti veremem) ama bu sefer tepki çekersin özgün oynanış mantığı yap parkur oyunu olsun ama fall guys dan bi farkın olsunnedenki karakterleri değiştirip kendi özgün karakterlerimi koysam yine açabilirmi ama oynanış aynı olcak fakat mobil olcak haritalarıda özgün yapcam
Mesaj otomatik birleştirildi:
peki karakterleri değiştirip kendi özgün karakterlerimi koysam yine açabilirmi ama oynanış aynı olcak fakat mobil olcak haritalarıda özgün yapcam
oyunu online yapacağım ve olucağınıda düşünüyorum birazcık platform oyunu tarzı olcak mesele araba yarışları vardır ya 2d onlara benzer şekilde onlineFall guys gibi parkur ama haritalar ve karakterler farklı olacaksa dava acamaz ama eğer fall guys taki karakterleri kullanırsan açabilirler. Anladığım kadarıyla sadece aynı mantık olacak. O halde dava acamazlar. Ancak 2d nasıl olacak anlamadım.
olay sadece karakterlerde bitmiyor haritalar oynanış mantığı oyundaki animasyonlar atlama yürüme vs aynı olursa dava açabilir açmasada tepki toplayabilirnedenki karakterleri değiştirip kendi özgün karakterlerimi koysam yine açabilirmi ama oynanış aynı olcak fakat mobil olcak haritalarıda özgün yapcam
Mesaj otomatik birleştirildi:
peki karakterleri değiştirip kendi özgün karakterlerimi koysam yine açabilirmi ama oynanış aynı olcak fakat mobil olcak haritalarıda özgün yapcam
evet öyle olabilir ama benim amacım mobile fall guys getirmekti ama daha özgün birşey yapacağımTabikide mediatonic dava açabilir açmayabilir bu çok ortalama bir durum ama biraz özgünleştir çünkü burası malum Türkiye senin moralini bozabilirler aynı şöyle
ağğğğğğğ fall guys tan çalmış ağağağağa
Dava acamazlar ama mesela o dönen silindirleri yapar ama sadece görüntüsünü değiştirirsen ve bunun gibi şeyler yaparsan çok benzediği için açarlar. Parkurların baya özgün olması gerekiyor.oyunu online yapacağım ve olucağınıda düşünüyorum birazcık platform oyunu tarzı olcak mesele araba yarışları vardır ya 2d onlara benzer şekilde online