BU TASARIMI HANGİ UYGULAMAYLA YAPARIM

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SharkFail

Asistan
Reaksiyon puanı
136
Arkadaşlar ben bir android oyun tasarlıyacağım alttaki gibi karakterleri mapleri falan hangi uygulamayla veya siteyler tasarlayabilirim
maxresdefault.jpg

differentturk

Profesör
Reaksiyon puanı
3,059
Arkadaşlar ben bir android oyun tasarlıyacağım alttaki gibi karakterleri mapleri falan hangi uygulamayla veya siteyler tasarlayabilirimEkli dosyayı görüntüle 130524
Krita isimli bir uygulama var ücretsiz. Yanlış anlamadiysam bunlar pixel art. Orada yapabilirsin ama arkadaşın dediği gibi mediatonic dava açabilir eğer fall guys gibi yapacaksan.

SharkFail

Asistan
Reaksiyon puanı
136
1 eğer bunu yapıp yayınlarsan mediatonic sana dava açabilir
ama unity ile yapabilirsin
nedenki karakterleri değiştirip kendi özgün karakterlerimi koysam yine açabilirmi ama oynanış aynı olcak fakat mobil olcak haritalarıda özgün yapcam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Krita isimli bir uygulama var ücretsiz. Yanlış anlamadiysam bunlar pixel art. Orada yapabilirsin ama arkadaşın dediği gibi mediatonic dava açabilir eğer fall guys gibi yapacaksan.
peki karakterleri değiştirip kendi özgün karakterlerimi koysam yine açabilirmi ama oynanış aynı olcak fakat mobil olcak haritalarıda özgün yapcam

madSlowly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,759
Tabikide mediatonic dava açabilir açmayabilir bu çok ortalama bir durum ama biraz özgünleştir çünkü burası malum Türkiye senin moralini bozabilirler aynı şöyle
ağğğğğğğ fall guys tan çalmış ağağağağa

differentturk

Profesör
Reaksiyon puanı
3,059
nedenki karakterleri değiştirip kendi özgün karakterlerimi koysam yine açabilirmi ama oynanış aynı olcak fakat mobil olcak haritalarıda özgün yapcam
Fall guys gibi parkur ama haritalar ve karakterler farklı olacaksa dava acamaz ama eğer fall guys taki karakterleri kullanırsan açabilirler. Anladığım kadarıyla sadece aynı mantık olacak. O halde dava acamazlar. Ancak 2d nasıl olacak anlamadım.

Reaksiyon puanı
646

peki karakterleri değiştirip kendi özgün karakterlerimi koysam yine açabilirmi ama oynanış aynı olcak fakat mobil olcak haritalarıda özgün yapcam
oynanış mantığını kopyala yapıştır yaparsan belki dava açmaz (garanti veremem) ama bu sefer tepki çekersin özgün oynanış mantığı yap parkur oyunu olsun ama fall guys dan bi farkın olsun

SharkFail

Asistan
Reaksiyon puanı
136
Fall guys gibi parkur ama haritalar ve karakterler farklı olacaksa dava acamaz ama eğer fall guys taki karakterleri kullanırsan açabilirler. Anladığım kadarıyla sadece aynı mantık olacak. O halde dava acamazlar. Ancak 2d nasıl olacak anlamadım.
oyunu online yapacağım ve olucağınıda düşünüyorum birazcık platform oyunu tarzı olcak mesele araba yarışları vardır ya 2d onlara benzer şekilde online

Reaksiyon puanı
646

olay sadece karakterlerde bitmiyor haritalar oynanış mantığı oyundaki animasyonlar atlama yürüme vs aynı olursa dava açabilir açmasada tepki toplayabilir

SharkFail

Asistan
Reaksiyon puanı
136
Tabikide mediatonic dava açabilir açmayabilir bu çok ortalama bir durum ama biraz özgünleştir çünkü burası malum Türkiye senin moralini bozabilirler aynı şöyle
ağğğğğğğ fall guys tan çalmış ağağağağa
evet öyle olabilir ama benim amacım mobile fall guys getirmekti ama daha özgün birşey yapacağım

differentturk

Profesör
Reaksiyon puanı
3,059
oyunu online yapacağım ve olucağınıda düşünüyorum birazcık platform oyunu tarzı olcak mesele araba yarışları vardır ya 2d onlara benzer şekilde online
Dava acamazlar ama mesela o dönen silindirleri yapar ama sadece görüntüsünü değiştirirsen ve bunun gibi şeyler yaparsan çok benzediği için açarlar. Parkurların baya özgün olması gerekiyor.

MrtAltg

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,109
Tamamı büyük harflerle yazilmaz cevap veren arkadaşlara teşekkür diyelim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...