Bu tarz bir program bilen?

exantric

Doçent
Reaksiyon puanı
9
Arkadaşlar bana pc üzerinde logları mailime gönderecek bir yazılım lazım ama ben kendi pc ime kuracağım virüs programı sorun çıkartmazsa güzel olur yani trojen olarak görmesin pcimde olan bitenleri görmek için, ama sağ alt tarafta ikonuda gözükmesin yada gözüksede açılmasın vs. umarım anlatabilmişimdir. Bu şekilde bir yazılım tavsiye edebilecek varmı acep ?

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
sanırım 007 Casus yazılımı işini görebilir ama virüs uyarısı verebilir.

---------- Post added at 22:58 ---------- Previous post was at 22:55 ----------

Biraz araştır istersen ben kullandığımda pek hoşuma gitmemişti ama iyi olduğunu söyleyenler de var :)

Reaksiyon puanı
189
Loglardan kastın nedir? Zaten tutulan bir log'u otomatik gönderecek bir yazılım mı arıyosun yoksa hem log tutup hem de gönderecek bir yazılım mı arıyosun?

exantric

Doçent
Reaksiyon puanı
9
Loglardan kastın nedir? Zaten tutulan bir log'u otomatik gönderecek bir yazılım mı arıyosun yoksa hem log tutup hem de gönderecek bir yazılım mı arıyosun?
dostum klavyeden basılan her tuşu bana mail olarak gönderecek yani keyloger gibi diyebiliriz, daha önce bulmuştum fakat ismini hatırlayamıyorum normal setup vs. vardı program gibi kuruluyordu...

exantric

Doçent
Reaksiyon puanı
9
Golden keylogger işe yaramadı setup indirir indirmez virüs programı yakaladı :(

---------- Post added at 13:59 ---------- Previous post was at 13:28 ----------

Varmı acaba bilen başka ?

maydemir34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sistem yöneticisi olsan da clientlerin sistem günlüklerini görmek istiyorum diyecek olsan sana active direktory den yapmanı tavsıye ederdım. ama ıllakı maıl ıle gormek ıstedıgını soyleyecek olursan dabu iş için script dosyası uygun olurdu.insan kendi bilgisayarına neden log tutsun yada bu logları neden baska bılgısayarda gormek ıstesın.
yardımsever arkdasları dikkatli olmaya davet ediyorum

exantric

Doçent
Reaksiyon puanı
9
sistem yöneticisi olsan da clientlerin sistem günlüklerini görmek istiyorum diyecek olsan sana active direktory den yapmanı tavsıye ederdım. ama ıllakı maıl ıle gormek ıstedıgını soyleyecek olursan dabu iş için script dosyası uygun olurdu.insan kendi bilgisayarına neden log tutsun yada bu logları neden baska bılgısayarda gormek ıstesın.
yardımsever arkdasları dikkatli olmaya davet ediyorum
Dostum Bireysel ev kullanıcısıyım Active Directoryi ne yapayım pc yi evde 1 den fazla kişi kullanınca ve şüphelendiğin birşey olunca neden log tutulması gerektiğini anlarsın.