Bu tabletlerden hangisi iyi

enes35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar kaç gündür hem fiyat hemde özellikleri bakımından kendime uygun tablet arıyorum birkaçtane buldum kullanan arkadaşlar varsa yada özellikleri konusunda bilgili arkadaşlar varsa yazdıklarım arasından öneride bulunursanız sevinirim başka tavsiyelerde olur fakat 350 tl üzerine müsait değilim şimdiden çok teşekkürler

1. Mobee Nett S1200
  2. Codegen Qbix M71B1
  3. Ainol Elf II 8GB
  4. Mobee S1200
  5. Ainol Tornados
  6. X-Micro XM711
  7. Codegen Qbix M71B1-16

sakarboy

Asistan
Reaksiyon puanı
4
bunların yerine bahsettiğiniz bütçe civarına 2. el temiz galaxy tab alabilirsiniz.

bu modellerin hepsi çin tabletlerinin isimlendirilmiş halinden başka bişey değil.

iyi forumlar..

enes35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
cevabınız için teşekkürler lakin dediğiniz zaman alacak birşey ondan alabilmem için birkaç ay takipte olmam gerekiyor kanımca :)

enes35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
mobee s1200 sipariş ettim özellik bakımından idare ve hediye paketi var umarım bi sorun çıkarmaz okadar araştırdım inceleme eklenmemiş nete bana nasip olcak sanırım :D

barisid

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İşte bilinmeyen marka alacağına biraz bekle bari playbook al :D

enes35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
reedpad e bakmıştım zaten markanın iyi yada kötü olması yada hiç isminin olması gibi bi sorunum yok özellikleri için ve aradığım fiyat aralığında iyisi buydu o yüzden aldım fazla bi beklentim yok tablete geçiş için zaten :D beklesem 2 . el çok iyi tabletler bulabilirdim fakat ne kadar bekleyeceğim konusunda reel bi zaman aralığı kestiremediğim için hemen davrandım :D yorumlarınız için teşekkürler