Bu sorunun ne oldugunu ve çözümünü söylerseniz sevinirim

yusufgucer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sayın SDN üyeleri,

Şuan kullandığım Exper marka laptop'umda yaklaşık 6 7 aydır bu sorunu yaşıyorum. Bilgisayarı açtığımdan 1 2 saat sonra wireless ile bağlantım kopuyor ve wireless kullanılmıyor. Kablolu ile bağlandığımda ise 1 veye 2 saat sonra ise pc ekranı şerit halinde kayboluyor. Aşığadaki resimdeki gibi.

Yada inernete bağlanma sorunum olmadığında nette dolaştığımda, en fazlada oyuna felan girdiğimde ekran yine aynı şekil oluyor ve ses takılı kalıyor tır tır tır tır diye hep aynı ses duyuluyor beklesende sorun çözülmüyor. Sadece reset attığımda pc normal olarak açılıyor ve aynı hata veya siz ne derseniz teşkil ediyor.

Bu sorunlarımla ilgilenen yorum yapan uğraşan arkadaşlarıma şimdiden teşekür ediyorum ...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
hacı ısınıyordur,işlemcide sıkıntı oluyordur,bi aç temizle garantisi varsa yolla yazılımsal bişey gibi durmuyor, bence işlemci kaynaklı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bir arkadaşında bilgisayarında buna benzer şekilde ekran görüntüleri karışmıştı ve wireless görmüyordu,Cihazı açmaya çalıştık biraz daha kötü olmuştu sonra komple tüm parçalarını söküp yeniden taktık
LCD ye giden ekran filimleri sıkıştığından ve çok büküldüğünden görüntü bozuk geliyormuş,
wireless anteninde de iki tane kablo'dan birisi çıktığı için bağlanmıyormuş
Size tavsiyem ise bilgisayarınızın garantisi bittiyse yada yoksa ,uzman bir tanıdığınıza yada profesyonel bir bilgisayarcıya(çünkü parça çalma işlemleri çok oluyor) komple söktürüp yeniden taktırmanız
fazla büyütülecek birşey olmadığını düşünüyorum
En fazla ekran flex leri yada lcd filmlerinde bir problem vardır

edemhan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
anakartın wifi ve ethernet modülünde ısınmaya dayalı bi sorun gibi geldi.. extra bi lattop altı fanla kullanmayı deneyin bi süre..

yusufgucer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dediğiniz gibi aşırı ısınıyor. Laptop fanım zaten var o bile fayda etmiyor aynı hatayla karşılaşıyorum ilgiliniz için teşekür ederim. Kafamı karıştıran ekranın böyle olmasıda mı onla alakalı

edemhan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
evet ekranın bu şekle gelmeside ısıyla alakalı fakat ısınmayı işlemcide yapıyor olablir.. dahili fanların çalıştığına eminseniz bi teknik servise göstermenizi tavsiye ederim ankaradaysanız yardımcı olabilirim..

yusufgucer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ısınma sorunu sadece wireless kartında gördüm pcyi actığımda diğer yerlerin ısısı normal. Fan düzenli şekilde calışıyor. Demek istediğim wireless kartındaki sorun ekranı resimdeki gibi dondurur mu. Malesef adanadayım hocam yardımın için teşekür ederim

edemhan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
anakart üzerindeki ısınmalar genelde ekranı etkiler..

edemhan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ne demek hocam yardımım olduysa sevinirim