Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Özgün farklı bir site değil
Bu şekilde bloglar milyonlarca var
Paylaşımlarınız da başka siteden görseller alarak payaşımlar da var.
Farklı içerik olmaz ise neden sizin siteye girelim ki ?
İçeriği değiştirip bilgili olduğunuz bir konuya yönelin paylaşılmayan şeyleri paylaşın bakın o zaman hit patlaması yaşarsınız
Bu site konuyu açan arkadaşın sitesiymiş mi ki ?
O zaman çok pardon ya ben başkasının sitedir de siz site hakkında bilgi istiyoruz gibi geldi bana.
Ben de yazdım bir sürü negatif şeyler.
Kusura bakmayın kırdıysak istemeden.:flowers:
Renkler göz yormuyor, anasayfadaki yazıları kısaltmalısın, DEVAMINI OKU bağlantısını vererek. Sitene özgü bi banner fena durmaz. Siteyi daha yeni kurmuşsun sanırım, kategoriler boş yada bağlantı adresi hatalı diyor.
Kısaca görünen şu ki; büyük bi hevesle başlayıp zamanla bu siteden sıkılırsın.. .
Değişik bir hava katman gerek.Mesela WinXP kurulumu milyonlarca sitede var.Yaratıcı olmalısın.Mesela birisi sayfaya girdiği zaman şu haber neymiş diye bakması lazım.Mesela sen şimdi oraya CCleaner koymuşsun.Ama ona çoğu kişi girmez zaten milyonlar kullanıyor.Değişik program ve haber bulmak için çok çalışman lazım yani.
Ekleme:Şunu söylemeyi unuttum.İçeriği legal yaparsan daha iyi olur.Mesela ben illegal içerik paylaşılan sitelerden ücretsiz program bile indirmiyorum.Güvenemiyorum.
Domain'i değiştir. info nedir ya. Adam gibi com alsaydın ya. Bi de Windows Blue ile bir ilgisi yok sitenin. Site domaini daha siteye girmeden içeride ne olduğunu anlatmalı...
renk olayına biraz daha yoğunlaşılabilir... konuların görüntüsü hoş ama biraz daha özen gösterilmeli yazıların bazıları tam yandan başlıyor,alt tarafa indikçe yazılar aşşadan başlıyor.. daha nizami olabilir. emeğine sağlık..!