Bu Siteyi Nasıl Buluyorsunuz?

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Siten çok güzel ama program paylaşımına biraz daha ağırlık vermen lazım ben internete genelde yeni proğramları araşıtmak için girerim :)

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
Girmedim ama google aramalarında bile çıkmıyor o derece.Ne üdüğü belirsiz gibi.. :D

emrcnd

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Özgün farklı bir site değil
Bu şekilde bloglar milyonlarca var
Paylaşımlarınız da başka siteden görseller alarak payaşımlar da var.

Farklı içerik olmaz ise neden sizin siteye girelim ki ?
İçeriği değiştirip bilgili olduğunuz bir konuya yönelin paylaşılmayan şeyleri paylaşın bakın o zaman hit patlaması yaşarsınız

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
Bu site konuyu açan arkadaşın sitesiymiş mi ki ?
O zaman çok pardon ya ben başkasının sitedir de siz site hakkında bilgi istiyoruz gibi geldi bana.
Ben de yazdım bir sürü negatif şeyler.
Kusura bakmayın kırdıysak istemeden.:flowers:

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
Renkler göz yormuyor, anasayfadaki yazıları kısaltmalısın, DEVAMINI OKU bağlantısını vererek. Sitene özgü bi banner fena durmaz. Siteyi daha yeni kurmuşsun sanırım, kategoriler boş yada bağlantı adresi hatalı diyor.

Kısaca görünen şu ki; büyük bi hevesle başlayıp zamanla bu siteden sıkılırsın.. .

Reaksiyon puanı
189
Renkler çok mat. Cenaze evine gelmiş gibi hissettim kendimi. Standart bir tasarım var. Ekstra bir şey yok.

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Arkaplanı görünce siteden soğudum çok tekdüze bir arkaplan.

lavbali

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Devam beyler + - yazın ilk gözünüze çarpanları :)

Detected

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Değişik bir hava katman gerek.Mesela WinXP kurulumu milyonlarca sitede var.Yaratıcı olmalısın.Mesela birisi sayfaya girdiği zaman şu haber neymiş diye bakması lazım.Mesela sen şimdi oraya CCleaner koymuşsun.Ama ona çoğu kişi girmez zaten milyonlar kullanıyor.Değişik program ve haber bulmak için çok çalışman lazım yani.

Ekleme:Şunu söylemeyi unuttum.İçeriği legal yaparsan daha iyi olur.Mesela ben illegal içerik paylaşılan sitelerden ücretsiz program bile indirmiyorum.Güvenemiyorum.

Reaksiyon puanı
189
Domain'i değiştir. info nedir ya. Adam gibi com alsaydın ya. Bi de Windows Blue ile bir ilgisi yok sitenin. Site domaini daha siteye girmeden içeride ne olduğunu anlatmalı...

novalgine

Asistan
Reaksiyon puanı
0
renk olayına biraz daha yoğunlaşılabilir... konuların görüntüsü hoş ama biraz daha özen gösterilmeli yazıların bazıları tam yandan başlıyor,alt tarafa indikçe yazılar aşşadan başlıyor.. daha nizami olabilir. emeğine sağlık..!

lavbali

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tüm yorumları tek tek okuyorum.İçerikte illegal asla kulanmam).İlk girenlerin nasıl gördüklerini merak yüzünden açtım bu konuyu