gorilofficial
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 36
İtopya,sinerji,gamegaraj,teknobiyotik vs bana en çok teknobiyotik güvenilir geldi alışveriş yapan var mı bunlardan ?
Yanlış bir şey söyemek istemem ama İstanbul bilişim'in battığını duyduktan sonra bu firmalara çok güvenim kalmadı özelikle Pandemi zamanındaİtopya,sinerji,gamegaraj,teknobiyotik vs bana en çok teknobiyotik güvenilir geldi alışveriş yapan var mı bunlardan ?
Bende ama başka çaremde yokYanlış bir şey söyemek istemem ama İstanbul bilişim'in battığını duyduktan sonra bu firmalara çok güvenim kalmadı özelikle Pandemi zamanında
şu son zamanlarda alan birini tanıyor musun peki ?Teknobiyotikten pc aldım ben.Güvenerek alabilirsin.
Bildiğim kadarıyla ürünleri sipariş aldıktan sonra yurtdışından getirtiriyorlar o yüzden bu zamanda sorun yaşama olasılığı fazla olduğunu düşünüyorumTeknobiyotikten pc aldım ben.Güvenerek alabilirsin.
depoları var aslında Tuzla'daBildiğim kadarıyla ürünleri sipariş aldıktan sonra yurtdışından getirtiriyorlar o yüzden bu zamanda sorun yaşama olasılığı fazla olduğunu düşünüyorum
Yanlış bir şey söyemek istemem ama İstanbul bilişim'in battığını duyduktan sonra bu firmalara çok güvenim kalmadı özelikle Pandemi zamanında
İTOPYADAN ALIŞVERİŞ YAPTIM AMA DİREKT OLARAK YERLERİNE GİTTİM ÇOK SÜPERDİ MEMNUN KLADIM.İtopya,sinerji,gamegaraj,teknobiyotik vs bana en çok teknobiyotik güvenilir geldi alışveriş yapan var mı bunlardan ?
Bende ama başka çaremde yok
şu son zamanlarda alan birini tanıyor musun peki ?
6 ay civarı oldu ben pc topladım itopyadan bi sorun çıkmadı indirim dönemi diye 2 haftada getirmelerini saymazsakİtopya,sinerji,gamegaraj,teknobiyotik vs bana en çok teknobiyotik güvenilir geldi alışveriş yapan var mı bunlardan ?