Bu sitede fazla durmak istemiyorum artık!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

abruzzi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Lütfen benim üyeliğimi sonlandırın. Sebebimi, aşağıda...

http://forum.shiftdelete.net/itiraflar/226744-abruzzi-ve-ensesindeki-sivilce-2.html#post1996875

Ben burada eğlence kategorisi altında itiraf ediyorum buradaki bir sıcak samimiyetliğe dayanarak moderatör beyin kullandığı cümleye bakar mısınız ?

Şikayet edince hep üyeler haksız bulunuyor madem ben haksızım o zaman bu üyeliğimi sonlandırın ve bu siteye daha uğramak istemiyorum ?

Çok üzücü bir durum ya cidden beynime şeker kaçmış inanın çok üzücü :(

ShekiLizmm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
S.a öncelikle bak arkadaşım insanlar bazen bir anlık sevinçle bazı şeyler yazabilir. ve Şeker adrenalini artırır. bilmeyen varsa daha okumasın yazımı. :))

sen birşeyler paylaşmışsın eyvallah okuruz gülünecek nokta varsa güleriz seviniriz seninle üzülürüz. Burası bi sosyal platform sanal yani ne kadar kırılıp ne kadar üzülecegin senin vicdanına bağlı.

Ve insan sinirli olabilir o an sen gelirsin o kişinin karşısına ve sana birazcık hani acıcık patlar kırılmaya gücenmeye gerek yoktur dedim ya SANAL bir platform burası ha kur gerçek dostluklar arkadaşlıklar aşklar onada eyvallah. Ama her lafıda negatif düşünmemek lazım belki sonuna gülücük koymayı unutmuş olabilir degilmi ?

Her hakarettten şikayetçi olsaydık bize Türkiyeye günlük saniyelik hakaretler alıyoruz dış ülkelerden oradan buradan.

Bazen gülüp eyvallah deyip geçmek lazım hayatın pozitif yönünü yakalamak lazım.

Hadi şimdi bi sigara verde içelim. :D

TaGaLoG

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ya arkadaşım olabilir bu tarz küçük şeyler insanların 1 anları 1 anlarını tutmuyor Bak golde oldu :)

abruzzi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
S.a öncelikle bak arkadaşım insanlar bazen bir anlık sevinçle bazı şeyler yazabilir. ve Şeker adrenalini artırır. bilmeyen varsa daha okumasın yazımı. :))

sen birşeyler paylaşmışsın eyvallah okuruz gülünecek nokta varsa güleriz seviniriz seninle üzülürüz. Burası bi sosyal platform sanal yani ne kadar kırılıp ne kadar üzülecegin senin vicdanına bağlı.

Ve insan sinirli olabilir o an sen gelirsin o kişinin karşısına ve sana birazcık hani acıcık patlar kırılmaya gücenmeye gerek yoktur dedim ya SANAL bir platform burası ha kur gerçek dostluklar arkadaşlıklar aşklar onada eyvallah. Ama her lafıda negatif düşünmemek lazım belki sonuna gülücük koymayı unutmuş olabilir degilmi ?

Her hakarettten şikayetçi olsaydık bize Türkiyeye günlük saniyelik hakaretler alıyoruz dış ülkelerden oradan buradan.

Bazen gülüp eyvallah deyip geçmek lazım hayatın pozitif yönünü yakalamak lazım.

Hadi şimdi bi sigara verde içelim. :D

Sana can kurban olsun tek dal değil paketim senin olsun. Ama şunu gördüm açtığım konuda bir moderatör iğrençleşmeyelim diyor ve de ben o zaman +16 koyalım diyorum sonra onun moderatör arkadaşı geliyor ve bu durum gerçekleşiyor.

Şunu anladım demekki burada haklı yada haksız olsak bile kendilerini koruyorlar, üyeleri düşünmüyorlar. Bana o lafı sen desen belki güler geçerdim ama sonucta moderatör ve yakışmayan bir cevap hele ki böyle uzman bir siteye.

Ama aramızda bir samimyette yok ki öyle bir espri yapsın, o arkadaş ya administrator tarafından ceza alacak ya da ben bu siteden ayrılıcağım ve ayrılmam konu olsun ki daha bu şekilde hitap edilmesin biz üyelere.. Saygılar...

exantric

Doçent
Reaksiyon puanı
9
o değilde şu baklavayla kolayı nasıl götürüyorunuz :) ağır olmuyormu yaa

ShekiLizmm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
exantric hocam tatlı tatlıyı acı acıyı keser diye bi laf vardır tatlıyıla tatlı yedinmi onun tadını keser biraz acı içinde aynıdır ama tam ters yaparsan o zarardır. acı tatlı aynı anda o sakat bi durum :)

abruzzi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
o değilde şu baklavayla kolayı nasıl götürüyorunuz :) ağır olmuyormu yaa

Aslında baklavanın ilacı ayrandır ama almayı unuttum :) Yo kolaya alışkınım ben her sabah kalkar kalkmaz içerim 2 bardak yaz- kış farketmez o yüzden etkilemez beni :D

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
Arkadaşım öncelikle söz konusu arkadaşa ulaşıp neden böyle bir mesaj yazdığını sorabilirdin değil mi?

Ortalığı galeyana verme hevesini inan hiç anlamadım, öncelikle bireysel olarak görüşlerinizi birbirinize iletin, olmazsa üst merciler yani süper mod. arkadaşlarımız var onlara bildirin, o da olmazsa konu açın üyelerle paylaşın, çağdaşlık bunu gerektirir.

Belki de bu mesajdan sonra sen yukarıdaki çağdaşlık kelimesine takılacaksın ve ben çağdaş değil miyim sen ne demek istiyosun diceksin, bak kimse karşıdakinin ne diyeceğini bilmeden bir şeyler söyleyebiliyor ve yazabiliyor.

Önce sorunu bireysel çözmeye çalışın çözülmezse başka yollara başvurabilirsiniz.

Sukuneti korunan bir forum burası lütfen bozmayalım, bozmaya çalışanları uyaralım :)

exantric

Doçent
Reaksiyon puanı
9

abruzzi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşım öncelikle söz konusu arkadaşa ulaşıp neden böyle bir mesaj yazdığını sorabilirdin değil mi?

Ortalığı galeyana verme hevesini inan hiç anlamadım, öncelikle bireysel olarak görüşlerinizi birbirinize iletin, olmazsa üst merciler yani süper mod. arkadaşlarımız var onlara bildirin, o da olmazsa konu açın üyelerle paylaşın, çağdaşlık bunu gerektirir.

Belki de bu mesajdan sonra sen yukarıdaki çağdaşlık kelimesine takılacaksın ve ben çağdaş değil miyim sen ne demek istiyosun diceksin, bak kimse karşıdakinin ne diyeceğini bilmeden bir şeyler söyleyebiliyor ve yazabiliyor.

Önce sorunu bireysel çözmeye çalışın çözülmezse başka yollara başvurabilirsiniz.

Sukuneti korunan bir forum burası lütfen bozmayalım, bozmaya çalışanları uyaralım :)

Arkadaşım, ben 2008 yılından beri bu siteye üyeyim ve bu şekilde bir hitaba tanık olmadım. İkinci husus olarak o arkadaşın şimdiye kadar özel mesaj ile benden bir özür dilemesi gerekir, hem yaşen büyüğüm hemide ortada yapılan bir saygısızlık vardır.

Demişinizki neden bunu özel mesaj ile çözmedin, ortada bir haksızlık varsa bunu herkes görsün istedim. Ben burada huzur bozmuyorum dikkat çekerim huzur arıyorum bilmem anlaşabildik mi ?

---------- Post added at 00:15 ---------- Previous post was at 00:01 ----------

Evet ne oldu ne bitti şimdi ben bir şey anlamadım.

Bu sitede daha yetkili birisi yokmu merak etmiyor değilim açık olmak gerekirse.

Bir insana durup dururken beynine glukoz gitmiş demekle acaba ne kast olundu ?:hammer:

Bunların cevapları neden cevapsız konular başlığına taşınarak kapatılmak isteniyor ?

Neden by efsane ve spybot bu konu hakkında suskunluğunu ilan ederek duruma müdahalede bulunmuyor ?

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Moderatör dediğin adam biraz ciddi olacak... Kelimelerini tartacak... Ancak SDN moderatörlerinin yaş ortalaması buna müsait değil anlaşılan...

Şahsen o renklilerin renklerine takılmazsanız forum daha güzel olur benden size tavsiye...

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
Arkadaşım bak durulmuyosun hala, ortada bir yanlış varsa gerekli şeyler yapılır tabii ki, sen 2008'den beri üyeysen ben de 2 senedir moderatörüm burada, bak şimdi kim daha üstün oldu? senin yapmak istediğin de tam bu sanırım,kendini statü olarak üstte göstermek istiyorsun gibi geldi bana, bi de yaş meselesi var tabii ki onun da hakkını vermek istiyorsan affetmek olgunluktur diye bi laf var onu hatırlatmak isterim.

abruzzi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Moderatör dediğin adam biraz ciddi olacak... Kelimelerini tartacak... Ancak SDN moderatörlerinin yaş ortalaması buna müsait değil anlaşılan...

Şahsen o renklilerin renklerine takılmazsanız forum daha güzel olur benden size tavsiye...

Sizin yazılarınızı hep bir samimiyetle okuyorum çok değerli bir üyesiniz, evet haklısınız moderatör olunurken sanırım bir yaş sınırı getirilmesi gerekiyor.

ewrecca

Doçent
Reaksiyon puanı
0
forumun olayının yapısından kaynaklanıyor. önce yazılıyor sonra üzerine yorum yapılıyor. bence kimse kimseyi fikri ne olursa olsun kırmasın saygıalr.

abruzzi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşım bak durulmuyosun hala, ortada bir yanlış varsa gerekli şeyler yapılır tabii ki, sen 2008'den beri üyeysen ben de 2 senedir moderatörüm burada, bak şimdi kim daha üstün oldu? senin yapmak istediğin de tam bu sanırım,kendini statü olarak üstte göstermek istiyorsun gibi geldi bana, bi de yaş meselesi var tabii ki onun da hakkını vermek istiyorsan affetmek olgunluktur diye bi laf var onu hatırlatmak isterim.

Sen beni asla durultamazsın haklıyım çünkü.!

Sen neden o arkadaşın avukatlığını üstleniyorsun, çıksın karşıma evet abi ben böyle bir şey söyledim ve sözümden dolayı senden özür dilerim, başımın üstünde yeri vardır..

Hem hakaret edecek hemide özür dilemeyecek sonra benim affetmemi söyleyeceksin yok öyle bir mağrifet bende kusura kalmayın, ben ağaç gelene orman yaklaşırım yeter ki içten olsun.

Ben ne kendimi üstte göstermek istiyorum ne de bu konuyu çalkalandırmak istiyorum. Ben açık açık durumu dile getirdim ya o arkadaş ceza alacak ya da arkadaş benim burada üyeliğimi sonlandırın çünkü aynı atmosferde kesinlikle bulunmak istemiyorum burada sanırım mutabakat kurduk değil mi ?

Sen eğer moderatör oldun diye benden üstün olduğunu sanıyorsan burada çok yanılıyorsun, burada ilk başta üyelere değer verilecek, o üyeyi küstür, bu üyeyi küstür, moderatörlerle o zaman siteyi yönetirsiniz bu mu üstünlük ?

Ben şuna açıklık getirmek istiyorum ve de üstüne basarak yine tekrarlıyorum bak, o arkadaş benden özür dileyecek ve konu burada kapanacak..!

Özür dilemiyor mu o zaman benim üyeliğimi sonlandırın ARKADAŞ burada bulunmak istemiyorum; bu kadar öz ve net.

iyi forumlar

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338

Pardon anlamadım?
moderatörler üstün mü oluyor üyelerden?
nerede yazıyor bu?
kim veriyor bu üstünlüğü?
amirimiz misin sen şimdi bizim?

Bak kardeşim moderatörler vs ÜYELERİ değil FORUMU yönetirler! forumun düzenli işlemesi için çalışırlar! Kimseyi yönetmek gibi bir yetkileri yoktur!
Eğer sokaktaki zabıta, polis bazı yetkilere sahip diye senden ÜSTÜN ise tamam forumda sen de bizden üstünsün demektir!
Ama yok onlar sadece birer vazifeli memur ise sen de öylesin! Kimseye ne burada bulunduğun zamandan dolayı ne de renginden dolayı ÜSTÜNÜM demeye senin de kimsenin de hakkı yok...

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
Sen beni asla durultamazsın haklıyım çünkü.!

Sen neden o arkadaşın avukatlığını üstleniyorsun, çıksın karşıma evet abi ben böyle bir şey söyledim ve sözümden dolayı senden özür dilerim, başımın üstünde yeri vardır..

Hem hakaret edecek hemide özür dilemeyecek sonra benim affetmemi söyleyeceksin yok öyle bir mağrifet bende kusura kalmayın, ben ağaç gelene orman yaklaşırım yeter ki içten olsun.

Ben ne kendimi üstte göstermek istiyorum ne de bu konuyu çalkalandırmak istiyorum. Ben açık açık durumu dile getirdim ya o arkadaş ceza alacak ya da arkadaş benim burada üyeliğimi sonlandırın çünkü aynı atmosferde kesinlikle bulunmak istemiyorum burada sanırım mutabakat kurduk değil mi ?

Sen eğer moderatör oldun diye benden üstün olduğunu sanıyorsan burada çok yanılıyorsun, burada ilk başta üyelere değer verilecek, o üyeyi küstür, bu üyeyi küstür, moderatörlerle o zaman siteyi yönetirsiniz bu mu üstünlük ?

Ben şuna açıklık getirmek istiyorum ve de üstüne basarak yine tekrarlıyorum bak, o arkadaş benden özür dileyecek ve konu burada kapanacak..!

Özür dilemiyor mu o zaman benim üyeliğimi sonlandırın ARKADAŞ burada bulunmak istemiyorum; bu kadar öz ve net.

iyi forumlar

Ben kendimi üstün görüyorum falan demedim, sadece alıntı yaptığım mesajda sen 2008'de üye oldum muhabbetiyle açtın konuyu ben de kimsenin burada statü farkıyla değerlendirilemeyeceğini öyle bişey olsaydı bizim üstün olmamız gerektiğini anlatmaya çalıştım ama sizin nasıl bir yanlış anlama kapasiteniz varsa yanlış anlamışsınıız mesajı, benim söylemek istediğimi anlamamışsınız, önce üst mercilere şikayet edin mesajı baktınız işleme alınmıyor ondan sonra başka yöntemler denersiniz.

Pardon anlamadım?
moderatörler üstün mü oluyor üyelerden?
nerede yazıyor bu?
kim veriyor bu üstünlüğü?
amirimiz misin sen şimdi bizim?

Bak kardeşim moderatörler vs ÜYELERİ değil FORUMU yönetirler! forumun düzenli işlemesi için çalışırlar! Kimseyi yönetmek gibi bir yetkileri yoktur!
Eğer sokaktaki zabıta, polis bazı yetkilere sahip diye senden ÜSTÜN ise tamam forumda sen de bizden üstünsün demektir!
Ama yok onlar sadece birer vazifeli memur ise sen de öylesin! Kimseye ne burada bulunduğun zamandan dolayı ne de renginden dolayı ÜSTÜNÜM demeye senin de kimsenin de hakkı yok...

Siz neden yangına körükle gidiyorsunuz anlamadım gerçekten, üstte neden öyle bişey yazdığımı açıkladım bakabilirsiniz.

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
O aranızdaki dava... Ama sizin yazdığınız gayet net... Ortada bir üstünlük varsa ben moderatörüm daha üstünüm demeye getirdiniz ki bunu demeye hakkınız yok beni burası ilgilendirir... Kendini başka üstün gören moderatör varsa onlar da bilsin moderatör elinde bir takım yetkileri var diye hiç bir üyeden üstün değildir bunu ima dahi edemez...

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
O aranızdaki dava... Ama sizin yazdığınız gayet net... Ortada bir üstünlük varsa ben moderatörüm daha üstünüm demeye getirdiniz ki bunu demeye hakkınız yok beni burası ilgilendirir... Kendini başka üstün gören moderatör varsa onlar da bilsin moderatör elinde bir takım yetkileri var diye hiç bir üyeden üstün değildir bunu ima dahi edemez...

Orda ben zaten öyle bişeyin olamayacağını imâ etmeye çalıştım.

Kendi mesajımdan kendim alıntı yapıyım isterseniz.

Sen 2008'den beri üyeysen ben de 2 senedir moderatörüm burada, bak şimdi kim daha üstün oldu? senin yapmak istediğin de tam bu sanırım,kendini statü olarak üstte göstermek istiyorsun gibi geldi bana

Ben şimdiye kadar hiç bir zaman mod.ların üyelerden üstün olduğunu söylemedim, böyle bir mesajımı bulun ve önüme getirin eyvallah dicem, [MENTION=28192]Elbruz46[/MENTION] yönetimle arandaki husumet nedir bilmiyorum ama buna beni ortak etme, düşüncelerimi biilmeden kendi düşüncelerini başkalarına empoze etmeyi bırak artık, kimsenin düşüncesini değiştirmeye ve kimseyi bi mesajından dolayı yargılama hakkına sahip olmadığını düşünüyorum, hele ki insanları tanımadan..

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
629
Üyemiz kendi isteği üzerine forumdan ayrılmıştır daha fazla konuyu uzatmanın bir alemi yok diyerek konuyu kilitliyorum..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...