Kadir-Forum
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 56
Arkadaşlar babam laptopumdan selcuksports diye bir siteye girmiş maç izlemek için virüs veya başka sıkıntılar çıkar mı?
emin misiniz korkuyorum daDeğil diye biliyorum.Ama yinede bir bilene sormak lazım.
Birçok kişi buradan maç izliyor.Şuana kadar sıkıntısını gören olmadı.Eğer virüslü olduğundan şüpheleniyorsan kaspersk antivirüs indir ve tarat.Büyük ihtimalle yoktur. ama sen yinede içini ferah tutmak için yap.emin misiniz korkuyorum da
Mesaj otomatik birleştirildi:
eset'le tarattım bir şey bulmadı, yine de bir şey olur mu?Değil diye biliyorum.Ama yinede bir bilene sormak lazım.
Eğer bir şey yoksa bir şey yoktur.İçini ferah tut.eset'le tarattım bir şey bulmadı, yine de bir şey olur mu?
güvenli modda taratmama gerek var mı?Eğer bir şey yoksa bir şey yoktur.İçini ferah tut.
güvenli moda alıp taratmama gerek var mı sizce?Eğer bir şey yoksa bir şey yoktur.İçini ferah tut.
İçini ferah tut endişeye gerek yok bende babamla birkez gs maçı izlemiştik ordan bişey çıkmamıştı.Arkadaşlar babam laptopumdan selcuksports diye bir siteye girmiş maç izlemek için virüs veya başka sıkıntılar çıkar mı?