Bu site güvenilirmi?

The Commander

Profesör
Reaksiyon puanı
1,338
Çok saçma bir siteleri var. Yazdıkları açıklamalar Türkçe'den uzak, devrik vs. Güvenilir midir değil midir bilemem ancak koltukları yolluyorlarsa bile bu oyuncu koltukları popüler olmuşken bunun kaymağını yemeye çalışan bir site izlenimden öteye gitmedi ben de. Hem site üzerinde kullanılan dil, hem de garip bulduğum fiyat açıklamaları profesyonellikten uzak olduklarını gösteriyor. Ben şahsen satın almam ve üzerine biraz daha ekleyip bilindik bir markayı tercih ederim. En azından hem rahatlığı hem de diğer yönlerden kafamda bir soru işareti kalmaz.

AlperShal

Profesör
Reaksiyon puanı
2,547
hocam 600-700 tl bütçem var tavsiyeniz varmı @Alper S sendende bekliyorum hocam ?
Hocam benim ağabeyim bu oyuncu koltuğu moda olmadan 3 ay önce "Yarışcı Koltuğu" adı altında koltuk aldı. Şu an oyuncu diye satılanların tamamen aynısı. Oyuncu koltuğu yerine yarışcı koltuğu adı altında araştırırsanız daha ucuza ürün bulma ihtimaliniz var. (Biz en az 300TL daha ucuza almış olduk.)

lordare

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
1,931

The Commander

Profesör
Reaksiyon puanı
1,338

spigen

Asistan
Reaksiyon puanı
45
https://www.koctas.com.tr/adore-mobilya-racing-calisma-koltugu/p/1000236809
Bütçeyi zorlarsak şu olabilir (en ucuz burada var gibi yine bakın)
teşekkür ederim ikinizde bilgili insalarsınız son olarak birde bunu buldum rica etsem bakma şanşınız varmıdır sizlerden ?

Link 1 :https://ofisel.com/alpha-oyuncu-koltuklari/29400-alpha-oyuncu-koltugu-koltugu-beyaz-96555b.html
Mesaj otomatik birleştirildi:

teşekkür ederim ikinizde bilgili insalarsınız son olarak birde bunu buldum rica etsem bakma şanşınız varmıdır sizlerden ?

Link 1 :Alpha Oyuncu Koltuğu Koltuğu Beyaz - 96555B
@The Commander

alsh

Asistan
Reaksiyon puanı
97
Çok bildiğim anladığım bi konu değil ama koltuklar aşırı çakma duruyor ya.. Özellikle siyah derilerin gerilerek dikilmiş taraflarına bakarsanız ne kadar alelade dikildiğini ve kötü kıvrımlar oluştuğunu görebilirsiniz.
Screenshot_3.png