Soru Bu sistemin fiyatı iyi mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan PapixX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

PapixX

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Selamın aleykum aranızda yeniyim oncelikle selamlar herkese. Bir oyun bilgisayari almak istiyorum. Ama tam bilgi sahibi degilim sistemlerle alakali. Bu ss atacagim pc sizce geçerlimidir cokmu pahalıdır bilgi almak istedim . Fiyati 7.500 civari. Simdiden tesekkur ederim

Ekli dosyalar

• Screenshot_20220509-235123_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20220509-235123_Samsung Internet.jpg
    59.1 KB · Görüntüleme: 69
  • Screenshot_20220509-235142_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20220509-235142_Samsung Internet.jpg
    64.3 KB · Görüntüleme: 65

Yig0

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Aklınızdan bile geçirmeyin bu sistemleri. Çok eski parçalar kullanılıyor.

PapixX

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Aklınızdan bile geçirmeyin bu sistemleri. Çok eski parçalar kullanılıyor.
Hadiya napicam bilmiyorum vallaha. Fabrikada koca gun calisiyoruz bosa parada vermek istemiyorum. Mesela bana gore guzel geldi ama iyi degilmis. Napam bilmiyorum vallahi.

Burda bir sürü var kac gundur bakiyordum bunlara tesekkurler

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,512
Sadece dış görünüşü var. Kanma böyle şeylere. Ferrari görünümlü Şahin böyle ürünler.

Ekran kartı bi kere çok alt model. Marka demiyorum model. Nvidianın Güçlü ekran kartları baya çok. Bu bilgisayarda sadece 2d oyunlar yada film izlemek gibi şeyleri kasmadan yapabilirsin.

Aslında varya kendi bilgisayarını kendin topla daha iyi.

PapixX

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Sadece dış görünüşü var. Kanma böyle şeylere. Ferrari görünümlü Şahin böyle ürünler.

Ekran kartı bi kere çok alt model. Marka demiyorum model. Nvidianın Güçlü ekran kartları baya çok. Bu bilgisayarda sadece 2d oyunlar yada film izlemek gibi şeyleri kasmadan yapabilirsin.

Oyle yapicam olmadi. Parca parca alip toplayacam. Simdilik bilgi alıyorum sagolasin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Suna bi bakarmisin rica etsem..

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,512

Yapışkan tuş

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
25
Selamın aleykum aranızda yeniyim oncelikle selamlar herkese. Bir oyun bilgisayari almak istiyorum. Ama tam bilgi sahibi degilim sistemlerle alakali. Bu ss atacagim pc sizce geçerlimidir cokmu pahalıdır bilgi almak istedim . Fiyati 7.500 civari. Simdiden tesekkur ederim
Onun yerine xbox series s alın 6k ya.Xbox series s vs pc videolarona bakın derim

Kawashi

Asistan
Reaksiyon puanı
34
Dış görünüşü güzel diye kanmayın böyle şeylere pek iyi bir sistem değil tavsiye etmem