Bu sisteme hangi windows uygun?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tamas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

tamas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sis672 series 128 ekran kartı
2gb ddr2 ram
İntel celeron 1.87
80 gb harddisk

windows 7 starter yada xp mi?

ultraslan19

Asistan
Reaksiyon puanı
4
tabiki xp için bu sistem, ram tamam, ekran kartı pasif, işlemcinde yeterli değil, en iyi performansı alman için xp diyorum.. windows 7 de de iş görür ama xp kadar verim alamazsın

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Ne yapmak istediğine bağlı. Sadece internette gezinip e-postalarını okuyorsan tabii ki XP. Hatta bunun için Ubuntu bile yükleyebilirsin.

tamas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kaynak kullanımı açısından bir fark olurmu? windows 7 xp den daha hızlı ve stabil dendi o yüzden sordum.

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Fakat görsel öğeler biraz fazla. yani senin sistemine göre. Hdd nin de büyük bir bölümü alacağını göz önünde bulundurursak bence Xp :)

engin_er

Asistan
Reaksiyon puanı
2
BENİM BİLG. p4 İŞLEMCİ h.t 2,8 gHZ. ram 2048 mb. ama ekran kartı ati radeon 9550 256 bit. AGP. şu anda win 7 ultimate kurulu ve xp den daha hızlı ve güzel çalışıyor

bu işin ustası arkadaşlara bir sorum var ekran kartımı daha iyi bir ekran kartı ile değiştirsem ne gibi faydası olabilir bana

NoT= Oyun oynamıyorum. ama arada bir kameradan video kayıt falan yapıyorum onları DVD ye yazdırıyorum.

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
BENİM BİLG. p4 İŞLEMCİ h.t 2,8 gHZ. ram 2048 mb. ama ekran kartı ati radeon 9550 256 bit. AGP. şu anda win 7 ultimate kurulu ve xp den daha hızlı ve güzel çalışıyor

bu işin ustası arkadaşlara bir sorum var ekran kartımı daha iyi bir ekran kartı ile değiştirsem ne gibi faydası olabilir bana

NoT= Oyun oynamıyorum. ama arada bir kameradan video kayıt falan yapıyorum onları DVD ye yazdırıyorum.

İşin ustası değilim ama her zaman daha iyi bir ekran kartına sahip olman senin için daha iyi olur. En basitinden, film izlerken sıkıntı çekmezsin. Teknoloji gün geçtikçe ilerliyor ve bu süreçte görsel olarak da fazlasıyla gelişiyor.

Rapchy

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
119
Xp kur hocam dertsiz tasasız tıkır tıkır kullanırsın o donanımla