Bu sisteme 5221 TL değer mi?

STB

Profesör
Reaksiyon puanı
740

Yiğit-_-

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Önerdiğin site bozuk ürün gönderiyormuş diye duydum.Ve Piyasaya göre çok ucuza gönderiyor nasıl oluyor?
Mesaj otomatik birleştirildi:

The Cyclist
alpsadik
EFI Shell
_Zaur_

bütçe nedir?

buna bakabilirsiniz
Önerdiğin site bozuk ürün gönderiyormuş diye duydum.Ve Piyasaya göre çok ucuza gönderiyor nasıl oluyor?

Reaksiyon puanı
221
O fiyata ozellikler sönük kalmış. Biraz bekleyebilirseniz o fiyata bir sistem toplayabilirim.

Ryzen 5 2600
B450M s2h
Corsair Vengeance 8+8 16 Gb ram
Nvidia 1650 4GB
Corsair 650w +80 Psu
Western Digital 240 GB ssd
CAviar Black WD 500 gb hdd
Darkflash mesh kasa
Düz 5100tl tuttu
Rx 580 yerine onun performansını daha üstünü veren 1650 ile değiştim. Amd işlemcilerinde çift kanal belleklerde intel e oranla %40 daha fazla performans vermektedir. O sebeple 8+8 ve en güvendiğim corsair vengeance ram kullandım. Wd black diskin hdd olduğuna bakma diğer seagate ve wd blue disklere %20 daha verimli %10 tasarruflu %20 daha hızlı .
Psu ise yine corsair den. Bu psu sizi asla mutsuz etmez sisteminizi de mutlu eder. Ortalama 4-12 yıl kullanım süreleri var.
Kasa kısmında marka önemli değil mesh panel ve 3 fanlı olduğu için hava akımı çok üst seviyede.

Son düzenleme:

STB

Profesör
Reaksiyon puanı
740

site güvenilir, bir sitenin güvenirliğini siz fiyata bakarak mı anlıyorsunuz.

Ege Beker

Öğrenci
Reaksiyon puanı
16
merhabalar,sinerji bilgisayardan geçen hafta kulaklık aldım ertesi gün kargoya verdiler ve gayet hızlıydı ve ürün sağlamdı benim bildiğim bazı insanlar var bilgisayarını sinerjiden toplayan,mutlaka şikayet olabilir her firmada var,ama bence gayet güvenilir ama alırken sizin kararınız sonuçta bilgisayar sizin ama başka bir toplama sihirbazı önerebilirim PC toplama sihirbazı ile Vatan Bilgisayar' da kendi bilgisayarını dilediğince toplayıp hemen sipariş verebilirsin. Uyumluluk kontrolü sağlayan akıllı robot sayesinde hiç bir bilgiye sahip olmadan b