başlat diyorum ama çalışıyor diyor oyun açılmıyor
Bilgisayarınız kaç bit ?başlat diyorum ama çalışıyor diyor oyun açılmıyor
64Bilgisayarınız kaç bit ?
orda biraz beklemek gerek biraz daha beklemeyi denermisin bendede aynı sorun vardı biraz geç açılabiliyorbaşlat diyorum ama çalışıyor diyor oyun açılmıyor
orda biraz beklemek gerek biraz daha beklemeyi denermisin bendede aynı sorun vardı biraz geç açılabiliyor
güncel olup olmadıgını bilmek için güzel bir program varmıdriverını güncellemen gerek sanırsam
Mesaj otomatik birleştirildi:
ekran kartı driverını güncellemelisin en azından orda öyle yazıyor
amd ekran kartı driverın yüklümügüncel olup olmadıgını bilmek için güzel bir program varmı
pc yeni toplandı daha bügün format yedi drive var ama eski mi bilmiyorum pubg de böyle diyor şimdi program indirip driveleri indircemamd ekran kartı driverın yüklümü
bu arada ekran kartını güncellerken ekran kararabilir sakı bilgisayarını kapatma güncelleme bitene kadar
indiriyimi burdanamd ekran kartı driverın yüklümü
bu arada ekran kartını güncellerken ekran kararabilir sakı bilgisayarını kapatma güncelleme bitene kadar
indirme konusu ve sitelerden falan ben çok anlamıyorum illa söyleyebilcek biri çıkar amapc yeni toplandı daha bügün format yedi drive var ama eski mi bilmiyorum pubg de böyle diyor şimdi program indirip driveleri indircem
indiriyimi burdan
şu an indiriyor inşallah bi sorun olmazindirme konusu ve sitelerden falan ben çok anlamıyorum illa söyleyebilcek biri çıkar ama
ben sadece güncelleme olayını bliyorum
umarım çözersin sorununu bu arada oyun açılırsa beraber oynayabilirizşu an indiriyor inşallah bi sorun olmaz
Olur Video Çekerizumarım çözersin sorununu bu arada oyun açılırsa beraber oynayabiliriz
Bu ÜzdüElindeki ekran kartı DX11 desteklemiyor,dolayısıyla PUBG LİTE oynayamazsın.