Bu sistem iyimi herhangi bir sorun çıkartırmı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hakgun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hakgun

Asistan
Reaksiyon puanı
146
Ekran Kartı: Galax RTX 2060 Super 26ISL6HP39SS-AKOG 192 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
İşlemci: AMD Ryzen 5 3600 Altı Çekirdek 3.60 GHz Kutulu İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Anakart: MSI B450-A PRO MAX AM4 DDR4 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Ram: (2 Adet) Adata XPG Gammix D10 8 GB 3000MHz DDR4 AX4U300038G16-SR10 Bellek Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Power Supply: FSP Hydro HD600 600 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
SSD: Toshiba OCZ RC500 500 GB M.2 PCI-Express 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Kasa: Sharkoon TG6-RGB Fanlı ATX Bilgisayar Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Üstteki sistemi masamın üstünde monitörümün yanına koyacağım herhangi bir ses gelirmi gelirse rahatsız edecek düzeydemi ve aşağıdaki oyunları en yüksek ayarlarda 2560x1440 çözünürlüğünde kaldırır mı

-Fortnite
-Minecraft RTX
-CS:GO
-Astroneer
-World of Tanks
-World of Warships
-World of Warplanes
Mesaj otomatik birleştirildi:

yaw harbi şanssızım adamlar bir konu açıyor herkes cevap veriyor ben konu açıyorum altta kalıyor kimse görmüyor

Son düzenleme:

EFI Shell

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
19,246
Ekran Kartı: Galax RTX 2060 Super 26ISL6HP39SS-AKOG 192 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
İşlemci: AMD Ryzen 5 3600 Altı Çekirdek 3.60 GHz Kutulu İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Anakart: MSI B450-A PRO MAX AM4 DDR4 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Ram: (2 Adet) Adata XPG Gammix D10 8 GB 3000MHz DDR4 AX4U300038G16-SR10 Bellek Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Power Supply: FSP Hydro HD600 600 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
SSD: Toshiba OCZ RC500 500 GB M.2 PCI-Express 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Kasa: Sharkoon TG6-RGB Fanlı ATX Bilgisayar Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Üstteki sistemi masamın üstünde monitörümün yanına koyacağım herhangi bir ses gelirmi gelirse rahatsız edecek düzeydemi ve aşağıdaki oyunları en yüksek ayarlarda 2560x1440 çözünürlüğünde kaldırır mı

-Fortnite
-Minecraft RTX
-Astroneer
-World of Tanks
-World of Warships
-World of Warplanes

yaw harbi şanssızım adamlar bir konu açıyor herkes cevap veriyor ben konu açıyorum altta kalıyor kimse görmüyor
Sistem tam olmuş. Satın alabilirsiniz. 2K'da hiçbir sorun olmaz merak etmeyin.

hakgun

Asistan
Reaksiyon puanı
146

554950

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,862

Mert0

Profesör
Reaksiyon puanı
1,702
Bunu alırsanız 70Tl indirim olur. İki tane de 140TL en azından kulaklık felan alırsınız o paraya.

Burak Yazıcı

Asistan
Reaksiyon puanı
58

-Fortnite
-Minecraft RTX
-Astroneer
-World of Tanks
-World of Warships
-World of Warplanes

sistemi kurmuşsun ben senin yerinde olsam direk nasayı hacklerdim

554950

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,862
4200tl ye galax 2060s mi ? 2k için üretilen 5700xt nitro almak varken hemde.

şimdi alınazmzaten fiyatı düşerse diye çünkü kart bugün bitti 3200 TL idi ve 5700 XT ile arasında STOCK halde %2 fark var ve yayın avantajı + RTX ve dlss avantajı vs herşey OC avantajı da buna dahil çünkü 5700 XT'yi birkaç oyun hariç solluyor. :D extereme OC ile ve daha az güç tüketimi ile. :D

554950

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,862
En düşük 2060s modeli ile gerçekten overclok yapılacağını düşünmekten başka sorun yok tabi.
En düşük? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ucuz olunca düşük olmuyor cnm senin galaxın faz yapısından filan haberin yok tabi incelemye de bakmadım FE modeli kadar OC potansiyeli var.

bu arada 1 clickOC özelliği var yani fiyatlar düşmek bilmezse bunu alabilirsin.

Mert0

Profesör
Reaksiyon puanı
1,702

554950

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,862
Bu arada galax kendisi OC'lu geliyor yani 2070 kadar ve 5700 XT ile arasında neredeyse fark yok ama 2070 super fiyatına olan 5700 XT'ler ile arasında yaklaşık %6-7 fark olabiliyor ama OC ile o fark da kapanıyor. :d :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: RTX , DLSS , yayın vb nvenc teknolojisi ve kaplumbağa katliamı. :cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::smilingimp::smilingimp::smilingimp::cool::cool:????????
@Bas Gaza Tosbağa 2 saat kaplumbağa emojisi aradım. :d

eilhanzy

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
7,853
Bu arada galax kendisi OC'lu geliyor yani 2070 kadar ve 5700 XT ile arasında neredeyse fark yok ama 2070 super fiyatına olan 5700 XT'ler ile arasında yaklaşık %6-7 fark olabiliyor ama OC ile o fark da kapanıyor. :d :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: RTX , DLSS , yayın vb nvenc teknolojisi ve kaplumbağa katliamı. :cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::smilingimp::smilingimp::smilingimp::cool::cool:????????
@Bas Gaza Tosbağa 2 saat kaplumbağa emojisi aradım. :d
AMD'nin video kaydetme sistemini yani Relive kullanıyorum. Kullanım kolaylığı sayesinde hemen video açıp kaydedebililiyorum. Aslında dediğin olayda olduğu gibi bazı kartların da avantajları oluyor. ;) Nvidia tarafında ise optimizasyon için Experience indirme saçmalıkları da var açıkçası. Experience'ı vedriveri birleştirmeyi denerlerse o zaman belki Nvidia fena olmaz.
4200tl ye galax 2060s mi ? 2k için üretilen 5700xt nitro almak varken hemde.

En düşük? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ucuz olunca düşük olmuyor cnm senin galaxın faz yapısından filan haberin yok tabi incelemye de bakmadım FE modeli kadar OC potansiyeli var.

bu arada 1 clickOC özelliği var yani fiyatlar düşmek bilmezse bunu alabilirsin.

Basit ve net cevap. Marka seçimi genelde kullanıcılardan kullanıcıya göre değişir, şahsen AMD'yi tercih ederim ve F/P'ta daha iyi olduğuna savunduğum bir marka olmasına rağmen zoraki AMD ya da Nvidia aldırmak yani biraz komiklik olur.

Son düzenleme:

EFI Shell

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
19,246
Eğer adam akıllı driver istiyorsanız AMD. NVIDIA'nın ki çöp. Zaten eksik kimlik koyuyorlar. Görünümü 2006 dan kalma.

EFI Shell

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
19,246
Yanlış yazdınız sanki tam tersi olacak. :D
Yo değil. NVIDIA Optimus da çöp Fermilerde ben NVIDIA yı sevmiyorum çok. Yıllardır zulüm etti.

Yanlış yazdınız sanki tam tersi olacak. :D
GTX 1650 Mobile güncel driver kuramadım bunun açıklaması ne peki? NVIDIA'nın müşteri memnuyetinin kötü olması değil mi?

EFI Shell

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
19,246
Nasıl yani bunu pek anlamadım doğrusu nvıdıa driverini kuramadın çünkü nvıdıanın müşteri memnuniyeti kötü?
Bildiğin 8 tane GTX 1650 Mobile arasında abiminki yok. Elimle ekledim işe yaramadı. Halbuki kendi 410M imde yapmışlığım çok.

Nasıl yani bunu pek anlamadım doğrusu nvıdıa driverini kuramadın çünkü nvıdıanın müşteri memnuniyeti kötü?
İşte buradaki suçlu kim? Asus mu NVIDIA' mı?

554950

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,862
Bildiğin 8 tane GTX 1650 Mobile arasında abiminki yok. Elimle ekledim işe yaramadı. Halbuki kendi 410M imde yapmışlığım çok.

İşte buradaki suçlu kim? Asus mu NVIDIA' mı?
Driveri yüklemek zor diyorsunuz sanırım. :d bu yüzden nvıdıa yerine AMD mi alınmalı anlamadım nvıdıanın experience uygulaması kendisi güncellemiyor mu?

eilhanzy

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
7,853
NVIDIA'nın müşteri memnuyetinin kötü olması değil mi?
Ben burada şunu söylemek istiyorum, ben burada sırf AMD'nin ya da Intel'in daha iyi olduğunu söylemek için gelen insanları gördük ama şunu söyleyeyim. Driver'da her türlü sebep yüzünden hata verme olasılığı var. Aynı zamanda her hangi bir GPU driver sürümünden kaynaklanan bugtan bağlı olabilir ya da işletim sistemi de hatalı olabilir. Onun sebebini bilemezsin ama şu bir gerçek ki bazı zamanlarda Intel ya da Nvidia'nın daha iyi olabileceğini görebilirsin, abartmamak lazım.

EFI Shell

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
19,246
Ben burada şunu söylemek istiyorum, ben burada sırf AMD'nin ya da Intel'in daha iyi olduğunu söylemek için gelen insanları gördük ama şunu söyleyeyim. Driver'da her türlü sebep yüzünden hata verme olasılığı var. Aynı zamanda her hangi bir GPU driver sürümünden kaynaklanan bugtan bağlı olabilir ya da işletim sistemi de hatalı olabilir. Onun sebebini bilemezsin ama şu bir gerçek ki bazı zamanlarda Intel ya da Nvidia'nın daha iyi olabileceğini görebilirsin, abartmamak lazım.
En sorunsuzu Intel desem HD 4600 driver i yerine HD 4000 driver linki koyan bir firma. :D

Driveri yüklemek zor diyorsunuz sanırım. :d bu yüzden nvıdıa yerine AMD mi alınmalı anlamadım nvıdıanın experience uygulaması kendisi güncellemiyor mu?
Donanım kimliği yok. Eklense bile sanki eklenmemiş gibi listede benim eklediğim çıkmıyor. NVIDIA sağolsun Windows Update'deki lansmandan sonraki driveri kullanıyor abim.

554950

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,862
En sorunsuzu Intel desem HD 4600 driver i yerine HD 4000 driver linki koyan bir firma. :D

Donanım kimliği yok. Eklense bile sanki eklenmemiş gibi listede benim eklediğim çıkmıyor. NVIDIA sağolsun Windows Update'deki lansmandan sonraki driveri kullanıyor abim.
:d yani şimdiye kadar böyle bir sorunla karşılaşan gördüğüm ilk kişisiniz sanırım. :D

hakgun

Asistan
Reaksiyon puanı
146
bu kasayı öneririm ve fiyatların düşmesini de bekle 2060 superin fiyatı bugün 200 TL arttı.
o kasayı seçersem ne gibi avantajlar elde edeceğim? bana 4 usb slotlu kasa lazım çünkü 2 slotlu yetmiyor kullandığım kulaklık James Donkey 712 olduğu için usb ile takılıyor

554950

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,862
o kasayı seçersem ne gibi avantajlar elde edeceğim? bana 4 usb slotlu kasa lazım çünkü 2 slotlu yetmiyor kullandığım kulaklık James Donkey 712 olduğu için usb ile takılıyor
Bu kasa bu fiyata gördüğüm en iyi kasa şimdilik ve bunun haricinde coolermasterin bir kasası vardı ama daha pahallı yani bunu al soğutması zaten iyi ve büyük bir kasa ağırlığı da diğerlerine göre oldukça iyi filan yani bu kasayı araştırabilirsin soğutması çok iyi bir kasa yapısı da aynı şekilde.

bu kasa haricinde malzemesi konusunda çok iyi olan bu kasa da var ama XPG öneririm kasa her konuda çok iyi.

EFI Shell

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
19,246
Şu At Eşek Katır her neyse hala batmıyorlar dandik olsalar bile SSD'leri vs.