emir000
Profesör
GTA 4 indiricem ısıda ve gpuda bir sıkıntı olmaz değilmi ve oynarken ortalama kaç fps alırım bu sistemle kasma olmaz değilmi??? VE BİLGİSAYAR RAMPAGE OYUNCU BİLGİSAYARI.
Evet 36 gb ram ama birtek gpu yukselir diye korkuyom sizce oynarken anakart ve gpu kaç olur bu yeni sistemle bir fikriniz varmı???Ram 16+16+4 mü ? ?
Kendiniz indirip deneyebilirsiniz 2. El ürün mü ne kadar hırpalandı bilemeyiz.
Islemci ekran kartını modeliyle belirtin yılı ile değil.
Örneğin asus prime b365 m a anakart
Intel i5 9600k ıslemci gibi.
Sıcaklığı aida64 veya oyun içinde msi afterburner ile de kontrol edebilirsiniz
Işte tam model bilmediğimden tahminde bile bulunamıyorum.Evet 36 gb ram ama birtek gpu yukselir diye korkuyom sizce oynarken anakart ve gpu kaç olur bu yeni sistemle bir fikriniz varmı???
Sistem istisnai durumlar hariç sıfır ve yeni olduğundan ısınmaz. Arada bir oyundayken sistem sıcaklığına bakın ekran karti ve işlemciniz kontrol altında olur. 6 12 ayda bir termal macun yenileyip temizlersiniz içini.Hocam Marka ve model şudurASUS Rog Strıx Z390-H Gamıng Lga1151 Max 64Gb Ddr4 Sata 6Gb Dp Hdmı Ps Usb Atx Anakart bunu 3000 tlye aldık internetten.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ekran Kartı marka ve modelide şudur:Asus ROG STRIX Amd Radeon RX 570 4GB OC 256Bit GDDR5 (DX12) PCI-E 3.0 Ekran Kartı STRIX-RX570-O4G- Gaming bunuda 2500 e aldık.
Hocam ekran kartı markası ve modelleri bunlar ve daha 2 ay önce aldık.
Ryzen 8 yok hocam. Ryzen 7 3800x mi dxdiagtan kontrol edebilir misinizhocam işlemcide RYZEN8 yazmayı unutmuşum k.b.
şimdi tam birdaha hesaplarmısınız işlemci ile beraber.
Gta5 i bile kaldırır 4 ü her türlü kaldırır. Fps test videosu bulamadım ancak gta5 online da 80 90 fps alır rahat. Gta4 de bu değer 2 3 kat fazla olur tahminimce. Çünkü onlineda fps degeri offlinea göre çok düşüyorhaha kusura bakmayın hocam 7 3800x miş dxdiaga girdim şimdi.
şimdi tamamsa geri hesaplayın hocam. kaldırırmı bu sistem??
gta 4 ü İndirdimde kurayımmı şimdi??