Bu sistem alınır mı ve alinabilirse GTA 5'i kaç FPS de açar

bahriemir5672

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
2
Merhaba dostlar ben bu forumda yeniyim? Size bir şey danışmak istiyorum. GeForce Ray Tracing Warrior Bronze [Bafır] | RTX 2060 6G 16GB DDR4 480GB SSD Gaming PC - incehesap.com sizce bu hazır sistem iyi midir ? Kasanın içerisinde değiştireceğim tek parça ssd onu da Xpg 8100 512 GB ile değiştireceğim. Sizce değiştirmem gereken başka bir şey var mıdır veya başka bir sistem önerir misiniz bu fiyat bandında ? Bir sorum daha olacak bu PC ile GTA 5'te 1920x1080 monitörde en yüksek ayarlarda kaç FPS alabilirim ?

alpsadik

Profesör
Reaksiyon puanı
2,871
Kasa dışında sistem güzel. Kasayı corsairle değiştirebilirsiniz. Belirttiğiniz ssdnin 3000 okuma 3000 yazma hızına ulaşamadığı bir çok yorumda yazıyor. Çok önemli değilse sizin için yine alabilirsiniz tabi.

bahriemir5672

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
2
Kasa dışında sistem güzel. Kasayı corsairle değiştirebilirsiniz. Belirttiğiniz ssdnin 3000 okuma 3000 yazma hızına ulaşamadığı bir çok yorumda yazıyor. Çok önemli değilse sizin için yine alabilirsiniz tabi.
Hmm peki siz hangi SSD yi önerirdiniz acaba ? Yani sata olmasin diye m.2 alicaktim ama bir de kasanın sorunu önden hava almaması mı

alpsadik

Profesör
Reaksiyon puanı
2,871
Hmm peki siz hangi SSD yi önerirdiniz acaba ? Yani sata olmasin diye m.2 alicaktim ama bir de kasanın sorunu önden hava almaması mı
Hocam kasanın sorunu markanın güvenilir olmaması. Düşük bütçeli sistemler için gamepower alınabilir fakat 6bin tl verdiğiniz sistemi iyi bir kasayla almak daha mantıklıdır. Oyun odaklı düşünüyorsanız m.2'yle sata SSD arasında bir fark olmayacak sizin için. Boşuna m.2 ssdye para vermeyin.

bahriemir5672

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
2
Hocam kasanın sorunu markanın güvenilir olmaması. Düşük bütçeli sistemler için gamepower alınabilir fakat 6bin tl verdiğiniz sistemi iyi bir kasayla almak daha mantıklıdır. Oyun odaklı düşünüyorsanız m.2'yle sata SSD arasında bir fark olmayacak sizin için. Boşuna m.2 ssdye para vermeyin.
Evet oyun amaçlı o kadar fark olmayacaksa gerek yok o zaman tamamdır teşekkür ederim o zaman kasayı degisicem sadece peki warcry kasa mi daha iyidir yoksa Corsair mi hava alma açısından sizi sıktıysam kusura bakmayın