Mestra
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 250
90 derece iyi olduğunu sanmıyorum. Termal macun yeni mi ve soğutucu pek işe yaramıyor galiba. Kirdiginiz için olabilir.Arkadaşlar ben işlemci ayağının 1 tanesini yanlışlıkla kırdım işlemci fanını taktım ama 1 tanesi ayağı kırık tam oturdu gibi oldu Pc açtım sıcaklıklar bu şekilde normal midir.Ekli dosyayı görüntüle 169085
İşlemci ayağı almak zorundayım galiba neyse alıyım Vatan sağolsun.90 derece iyi olduğunu sanmıyorum. Termal macun yeni mi ve soğutucu pek işe yaramıyor galiba. Kirdiginiz için olabilir.
Bakıyorum Bu programda 70'C gösteriyo sorun olurmu sence diğeri 90 bu 60 hangisine güveneceğimi şaşırdım.90 derece iyi olduğunu sanmıyorum. Termal macun yeni mi ve soğutucu pek işe yaramıyor galiba. Kirdiginiz için olabilir.
Ben Tam oturtum işlemci ayağını hiçbir şekilde kımıldamıyo tam oturdu ama ayağın 1 tanesi yok şuanlık sorun yok gibi.HWMonitör doğrudur.
Kırık olan ayağın çaprazındaki 3.ayağı boşaltarak, bi deneyin. Yani toplamda 2 ayak sıksın. Şu şekildeki 2 ayak sıkılı olsun.Çaprazlama şeklinde,2 ayak.
Ekli dosyayı görüntüle 169088
Tekrar ölçüm bu derece çıktı işlemci ayağı alacam mecbur.O sıcaklıklar yüksek ama.