Soru Bu seçimim sizce en iyisi olmamış mı ?

Reaksiyon puanı
994
Gündelik işlerim görsel olmayan kodlama ofis ve en fazla cs go gibi eski oyunları oynarım diye bu modeli tercih ettim.Fiyatı vatanda en uygun olduğu için gönül rahatlığıyla oradan tercih ettim.Bilgisayar yeni kargoya verildi sizce de en iyisi mi bu fiyata ?

zorrt

Dünya'nın NPC'si
Reaksiyon puanı
151
Günlük işler ve eski oyunlar için alınan bir bilgisayar ama özellikleri benimkinden daha iyi ve ben sadece oyun oynarım... :(

murat zorluu

İçerik Ekibi
İçerik Ekibi
Top Poster Of Month
Reaksiyon puanı
1,323
Gündelik işlerim görsel olmayan kodlama ofis ve en fazla cs go gibi eski oyunları oynarım diye bu modeli tercih ettim.Fiyatı vatanda en uygun olduğu için gönül rahatlığıyla oradan tercih ettim.Bilgisayar yeni kargoya verildi sizce de en iyisi mi bu fiyata ?
İyi bir bilgisayar almışsın kardeşim bence fiyatını da hakediyor.Senin işini fazlasıyla görecektir

突厥汗國

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,275
O Islemci yi kullanmıs biri olarak Sorunsuz Bir cok seyi kullanırsın,Oyunlarında bir cogunu oynarsın Paylasımlı olması evet sorun gibi gozuksede orta düzey ısını gorecektir hayırlı olsun..

Reaksiyon puanı
994
VreRpj.jpg
Evet bilgisayar geldi an itibariyle ?

kosi

Doçent
Reaksiyon puanı
401
Aynı marka diğer özellikleri aynı sadece işlemcisi ryzen 5 olanını arkadaşıma 4 bin küsüra aldırmıştım.Bahsettiğiniz işlerinizi çok rahat görür,hayırlı olsun.Baya şıkmış bu arada.