Bu sayfayı görünce şaşırmayan var mı :)

ugurturhal

Asistan
Reaksiyon puanı
1
İnternette bir araştırma yaparken google tarafından ŞU siteye yönlendirildim. Siteye bakıyorum tanıdık, URL' ye bakıyorum farklı. Dedim noluyor arkadaş ;)

Forumun tasarımı için para verme zamanı gelmiş gibi :) Şuradaki yazıya bakaraktan;

Online Rekorumuz: 21.400 Üye İle 26-02-2014 Tarihinde Saat 22:03 Gerçekleşmiştir.

adam başı 1'er TL bağış yapsak sanırım tasarım için yeterli para toplanır :) Ben bu konuda üstüme düşen görevi yapmaya hazırım. Gerçi bu ay belimizi büker 1TL ama SDN' e feda olsun :)

Saygılar :)

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Önceden de technopat vardı bu tasarıma benzer. Şimdi o forumun tasarımı, işlevi daha güzel oldu SDN yerinde sayıyor. Bakalım ne zaman değişecek buralar.

Sansar667

Profesör
Reaksiyon puanı
526
Yeni tasarımlara açığız ama zorunlu olmasın :)

ynsemre61

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Forumun tasarımı için bri ara anket yapılmıştı ama değişen bir şey olmadı. :mad:

WmLord

Asistan
Reaksiyon puanı
0
İnternette bir araştırma yaparken google tarafından ŞU siteye yönlendirildim. Siteye bakıyorum tanıdık, URL' ye bakıyorum farklı. Dedim noluyor arkadaş ;)

Forumun tasarımı için para verme zamanı gelmiş gibi :) Şuradaki yazıya bakaraktan;

adam başı 1'er TL bağış yapsak sanırım tasarım için yeterli para toplanır :) Ben bu konuda üstüme düşen görevi yapmaya hazırım. Gerçi bu ay belimizi büker 1TL ama SDN' e feda olsun :)

Saygılar :)

Teşekkür ederim. Site bana ait. Eleştirilerinizi alabilir miyim?

Evet SDN ile aynı temayı kullanıyoruz. Ben biraz daha uğraştım tema ile. Bu arada nefret ettiğiniz siteler bölümüne ne gerek vardı yahu! Bu temayı kullanan çok forum var. Themeforest'den zamanında 45 TL'ye almıştım. Şimdi Dolar rekor üstüne rekor kırınca 2'ye katlanmıştır. 27 Dolar, işte varın hesap edin. Metro tema önerilmiş, o da aynı fiyat ve aynı yerden alınıyor. Özgün tema yapılmadıkça başka forumlarla benzer olacaktır görünüm. Üstelik metro teması bu aralar daha revaçta ve pişti olma olasılığı daha fazla arkadaşlar.

ugurturhal

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Teşekkür ederim. Site bana ait. Eleştirilerinizi alabilir miyim?

Evet SDN ile aynı temayı kullanıyoruz. Ben biraz daha uğraştım tema ile. Bu arada nefret ettiğiniz siteler bölümüne ne gerek vardı yahu! Bu temayı kullanan çok forum var. Themeforest'den zamanında 45 TL'ye almıştım. Şimdi Dolar rekor üstüne rekor kırınca 2'ye katlanmıştır. 27 Dolar, işte varın hesap edin. Metro tema önerilmiş, o da aynı fiyat ve aynı yerden alınıyor. Özgün tema yapılmadıkça başka forumlarla benzer olacaktır görünüm. Üstelik metro teması bu aralar daha revaçta ve pişti olma olasılığı daha fazla arkadaşlar.

Çalışma için tebrikler. Konunun açılma yeri ise tamamen bilgisizlik :) Forumu etkin kullanmayı maalesef beceremiyorum :-) Kesinlikle art niyet yok, bilginize..

WmLord

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Rica ederim. Vallahi SDN yönetiminden reklam satın alsam bu kadar olurdu ha! Tekrar teşekkürler. ;)

WmLord

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Biz aynı temayı kullanmaktan vazgeçtik. Hatalarından bıktım. Varsayılan tema üzerinde düzenleme yaparak devam ediyoruz.

WmLord

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşların SDN için tavsiye ettiği Metro temasını aldım ve kurdum siteye.