erenberk
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 101
Bahsedeceğim şarkı sanırım en az 5-6 sene öncesine ait. Şimdi şöyle bir durum var sözlerini hiç hatırlamıyorum ama klip aklımda, belki bilen dinlemiş olan vardır diye onu anlatacam. Şarkıyı 20-22 yaşında bir genç söylüyor ama ben onu sadece bu şarkısıyla duydum, bir daha da piyasada görmedim. Yani öyle tanınmış biri falan değil. Ses tonu ince sayılır. Sesi aklımda kaldığı kadarıyla biraz Nev - Maroon5 solistini belki biraz LiLWayne'i andırıyordu
Klibe geçersek şarkının klibi kara kalem şeklindeydi yani her şey siyah beyaz çizim şeklinde. Resim defterine kurşun kalemle çizim yaparsınız ya aynen öyle ama işte bunun video halini düşünün. Zannedersem aynı yıllarda yabancı bir şarkı daha bu şekilde bir klibe sahipti çünkü klibi özentilik olarak değerlendirdiğimi hatırlıyorum Şarkıyı söyleyen genci de videoda sıklıkla görüyoruz ama o da çizim şeklinde. Böyle bir klip hatırlayan var mı?
Şarkı Türkçe
Klibe geçersek şarkının klibi kara kalem şeklindeydi yani her şey siyah beyaz çizim şeklinde. Resim defterine kurşun kalemle çizim yaparsınız ya aynen öyle ama işte bunun video halini düşünün. Zannedersem aynı yıllarda yabancı bir şarkı daha bu şekilde bir klibe sahipti çünkü klibi özentilik olarak değerlendirdiğimi hatırlıyorum Şarkıyı söyleyen genci de videoda sıklıkla görüyoruz ama o da çizim şeklinde. Böyle bir klip hatırlayan var mı?
Şarkı Türkçe