spawn42
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 9
bunu sipariş edecem arkadaşlar sizce almalımıyım. https://www.hepsiburada.com/fsp-fsp...power-supply-p-HBV000001LTTY?magaza=FSPTURKEY
Nerede kullanıyor? 12V kanalından verdiği 456W sizi yanıltmasın, hiç VX serisini araştırdınız mı? Lehimleme sorunları, kötü kapasitörler ve dayanıksız koruma örnekleri bulunuyor.Güzel ürün ama sistemin için fazla. Daha uygun bir model alıp diğer parçalarına yatırım yap. Çok update açık bir sistem değil ama ileri de yeni sistem alsan bile kullanırsın bu PSUyu.
bu ürünün yanlız sertifikası yok 2 incisi bu marka pek tutulan bi marka degil araştırdım ben bu marka ahakkında pek iyi yorumlar yokGüzel ürün ama sistemin için fazla. Daha uygun bir model alıp diğer parçalarına yatırım yap. Çok update açık bir sistem değil ama ileri de yeni sistem alsan bile kullanırsın bu PSUyu.
Sertifika her şey değil ama mesajımda da belirttim. Ucuz olması sebepleri var ama artıları da bulunuyor. Yine de Fortron Source ürünü olan AHBC modelini alın. Direkt olarak FSP fabrika ürünü değildir ama VX'den daha kaliteli.bu ürünün yanlız sertifikası yok 2 incisi bu marka pek tutulan bi marka degil araştırdım ben bu marka ahakkında pek iyi yorumlar yok
bayaa bi araştırma yaptım ben kesinlikle sertifikalı ürünlerden alınması gerektigini söylüyorlar uzmanlar ve bu markayıda öneriyorlar kaliteli ve uzun ömürlü oldugunu ve dünyaca tanınmış bir marka oldugunu söylüyorlarSertifika her şey değil ama mesajımda da belirttim. Ucuz olması sebepleri var ama artıları da bulunuyor. Yine de Fortron Source ürünü olan AHBC modelini alın. Direkt olarak FSP ürünü değildir ama VX'den daha kaliteli.