Bu PSU’yu almalı mıyım?

utkuversus

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,241
Sisteminiz nedir?

spawn42

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
sistemim biraz eski G41LİK ANKARTIM NVIDIA GEFORCE GT730 EKRAN KARTI 6GB RAM VE Q9550 işlemcim var

enes.wtp

Asistan
Reaksiyon puanı
744
Güzel ürün ama sistemin için fazla. Daha uygun bir model alıp diğer parçalarına yatırım yap. Çok update açık bir sistem değil ama ileri de yeni sistem alsan bile kullanırsın bu PSUyu.
Nerede kullanıyor? 12V kanalından verdiği 456W sizi yanıltmasın, hiç VX serisini araştırdınız mı? Lehimleme sorunları, kötü kapasitörler ve dayanıksız koruma örnekleri bulunuyor.

@spawn42 siz de o sistem için alabilirsiniz, ileride sistem değişikliği sonrası da kullanabilirsiniz.

spawn42

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9

enes.wtp

Asistan
Reaksiyon puanı
744
bu ürünün yanlız sertifikası yok 2 incisi bu marka pek tutulan bi marka degil araştırdım ben bu marka ahakkında pek iyi yorumlar yok
Sertifika her şey değil ama mesajımda da belirttim. Ucuz olması sebepleri var ama artıları da bulunuyor. Yine de Fortron Source ürünü olan AHBC modelini alın. Direkt olarak FSP fabrika ürünü değildir ama VX'den daha kaliteli.

spawn42

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Sertifika her şey değil ama mesajımda da belirttim. Ucuz olması sebepleri var ama artıları da bulunuyor. Yine de Fortron Source ürünü olan AHBC modelini alın. Direkt olarak FSP ürünü değildir ama VX'den daha kaliteli.
bayaa bi araştırma yaptım ben kesinlikle sertifikalı ürünlerden alınması gerektigini söylüyorlar uzmanlar ve bu markayıda öneriyorlar kaliteli ve uzun ömürlü oldugunu ve dünyaca tanınmış bir marka oldugunu söylüyorlar

Mert0

Profesör
Reaksiyon puanı
1,702
@enes.wtp haklı olabilir, kalitesi hakkında bir şey diyemeyeceğim çünkü sadece teorik bilgiler üzerinden yorum yaptım fakat sorun da yaşayacağınızı düşünmüyorum. Sertifika almaya gelince, markalar bile bile almıyor ki ürünün fiyatı artmasın diye. FSP attığınız modelini alabilirsiniz.