Bu Programın (...) İşlevi Nedir?

Reaksiyon puanı
85
Aşağıda gördüğünüz program ne işe yarıyor? Yardımcı olursanız mutlu olurum.

1619627860944.png

basit

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,509
İşlemcin grafik sürücüsü. Kaldırırsan donanım hızlandırma etkin olmaz ve grafiklerin çok ağır çalışır.
Oyun oynayamazsın, videoları büyük ihtimal ile kasara izlersin, animasyonlar falan kasarak hareket eder.

Reaksiyon puanı
85
İşlemcin grafik sürücüsü. Kaldırırsan donanım hızlandırma etkin olmaz ve grafiklerin çok ağır çalışır.
Oyun oynayamazsın, videoları büyük ihtimal ile kasara izlersin, animasyonlar falan kasarak hareket eder.

Hocam ben dosyanın kurulum yoluna gidip programı açıyorum ama şu hatayı alıyorum normal mi? Yeni bir sürücü yüklemeli miyim?
Çünkü yazılımı yükleme gerksinimi yokmuş, biraz cahilim bu konuda,
konu hakkında bir şeyler öğrenmek istiyorum indirili olan intel yazılımım olarak bana setup ı işaret ediyor (uninstall programım setup ı işaret ediyor), bu biraz saçma geldi bana
çünkü bir yazılım indiriyorsan ama onu kullanmak için kurulum yoluna bakıyorsun setup ı işaret ediyor, bu yazılım öyle girilip ayarlamalar yapılacak bir şey mi? Yazarken benim bile beynim yandı çok özür dilerim.

1619628663353.png

1619628784881.png

basit

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,509
AMD icin böyle bir durum var. Kurulumdan sonra C:/AMD dizinini siliyorum. Intel de varmidir bilmem.

mustaq120

Asistan
Reaksiyon puanı
47
bu yazılım öyle girilip ayarlamalar yapılacak bir şey mi?
aslında değil ama eğer ayar yapcaksan masaütüne sol tık yap ve en üsteki intel ayarlarına geçersen ayar yaparsın bu sana ne faydası olacak televizyona bağladığında çözünürlük ayarlayabilirsin.kendi kulanımına göre ayar çekebilirsin

bide sana önerim yılık olarak grafik sürücüsünü güncelemen lazım bu bilgisayarının performansını artırır adımlar:

1-)Intel® Driver & Support Assistant sitesinde eklentiyi kurun

2-)eklentiden en son sürücüyü yükleyin ve kurun o sizi yönlendirir

Ek: bu videodan destek alabilirsiniz